- 19 Ağustos 2017
- 341
- 137
- 53
- Konu Sahibi Iki cocuk annesi222
-
Öyle dediğimde muhtemelen cevabı işine gelirse s..ktr git derElbette öyle... “Ya kendine çeki düzen ver,ya da yollarımızı ayıralım” diyebilirsiniz....
BilemedimÖyle dediğimde muhtemelen cevabı işine gelirse s..ktr git der
Öyle yapıcılıkta bir insan değil asla olmadı alttan alacağına ölmeyi tercih ederBilemedimdaha yapıcı olması lazım halbuki.
Bence eşinizin yeryüzünden silinmesi lazım en küçük nokta haline gelip. Size üzüldüm... ancak böyle rahatlarsınız gibime geldi. Az da çekmemişsiniz hani.....Öyle yapıcılıkta bir insan değil asla olmadı alttan alacağına ölmeyi tercih eder
Belamı istemiyorum aksine belamdan kurtulmak istiyorum dersin sendeannesi babası herkes beni suçlar söyleyecekleri şey sana bakıyor mu eve bakıyor mu ac bırakıyor mu sen daha allahtan belanimi istiyorsun bırak ne yaparsa yapsın sen çocuklarına bak diyecek
Buz dağının görünen kısmı sadece Keske benim elimde olsa ah keskeBence eşinizin yeryüzünden silinmesi lazım en küçük nokta haline gelip. Size üzüldüm... ancak böyle rahatlarsınız gibime geldi. Az da çekmemişsiniz hani.....
Keşke ölse öyleleri.İnsan müsfettesi.Töbe estafurullah.Aziz mubarek gun.Öyle yapıcılıkta bir insan değil asla olmadı alttan alacağına ölmeyi tercih eder
Iyiki bitmiş diyor musunuz peki2 çocukla boşanmak nedir bilirim, hayatımın en zor günleriydi.
Eski eşle uğraş, çocuklara gülümse, yeni düzen oturt, belki yeni bir iş, davalar, avukatlar, akrabalar, sorular.. kaos.
Ama hiçbir şey seninle aynı şartlara sahip, aynı oksijeni soluyan bir insan müsveddesinin seni aşağılamasından, ve buna susmak zorunda kalmaktan daha zor değil.
Emin ol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?