Söyledikleriniz doğrultusunda eşimle konusup ayrılmak istedigimi söylemek istiyorum ama korkuyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Iki cocuk annesi222

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2017
341
137
53
Yazdığınız her şeyi okudum ve o kadar haklısınız ki çocuklarımın ve benim iyi bir geleceğim hayatım olması için bu adamdan kurtulmam gerek ama çok korkuyorum şöyle düşününce gerçekten bu evlilik boyunca 2 çocuğum dışında iyi bir artım asla olmadı aksine hayatım mahvoldu kendimi tanıyamıyorum bu kadar şey yaşayan gerçekten ben olamam biz tartışırken çocuklarımızın yerine koydum kendimi bizimle mutlu bir gün geçirdiklerini hatırlamıyorum bile belki ben ayrılık kararı verip ayrılırsam kendimi toparlarım hafta içi çalışır hafta sonu çocuklarımı oyun merkezine istedikleri yerlere götürürüm çünkü oğlum da böyle giderse kocam gibi bir insan olacak ve ben keşke diyeceğim ama iş işten geçecek onsuz daha iyi olur 3 ümüz mutlu olur birbirimizi iyilestiririz belki ufak adimlarla guzel günlere dogru gideriz dediginiz gibi bu adamın bütün pisliklerini çekeceğime bir süre annemin dilini çekerim elbet bir gün son bulur pes eder ama eşim bana bir şey yapar mı aileme zarar verir mi bilmiyorum o potansiyel var ayrılmaya karar verdikten sonra hayatı bize zehir eder mi pesimi bırakır mı bilemiyorum ama gerçekten artık bu adamla birlikte yaşamak her gün beni ezmesine cocuklariminda buna seyirci kalıp mutsuz insanlar olmasını istemiyorum bitsin pesimide bıraksın gitsin o telefonunda tam kendisine uygun insanlarla birlikte olsun benden de vazgeçsin birde şöyle bir düşüncem var şimdi bunun telefonunu açıp kızlarla mesajlasmalarini ekran resmi alıp bir yakınıma gönderip beni aldattiginida ispatlayıp öyle ayrılmak istiyorum annesi babası herkes beni suçlar söyleyecekleri şey sana bakıyor mu eve bakıyor mu ac bırakıyor mu sen daha allahtan belanimi istiyorsun bırak ne yaparsa yapsın sen çocuklarına bak diyecek onlara karşı elimde cevap verecek şeyler olsun istiyorum çünkü bu anlattığım hiç bir bir şeyde onlar için ayrılık sebebi değil hoş gerçi o mesajlarda olmayacak ama bunu yapmak istiyorum..

Böyle bir insan müsveddesi yetiştiren insanlar için aldatılmak da bir ayrılık sebebi değildir. Bu kadar korkuyorsanız çamuru üzerinize sıçratmayın.
Bırakın ailesi ne düşünürse düşünsün.

Bu adamı çekeceğinize tabii ki annenizi çekin. Çocuklarınız için annenizin dili eş dediğiniz adamın dili ve hareketlerinden daha yıkıcı olmaz.
Babanın anneye eziyeti çok çok daha sarsıcı. Üstelik bu şahıs biraz büyüdüklerinde onlara da aynı şekilde davranacak.
Kızınız gidip bu tipe benzeyen birine aşık olacak, oğlunuz başka bir kızın hayatını mahvedecek.
Bunları düşünüp güç bulmaya çalışın.

Ve tek başınıza konuşmayın bence. Büyük olaylar yaşanmasın.
Önce ailenize anlatın durumu. Çekinmeden her şeyi ortaya dökün ve kesin olarak boşanmak istediğinizi, korktuğunuzu söyleyin.
Daha önce destek olduklarına göre onlar size yol gösterir. Gerekirse beraber konuşursunuz.

Bir işe girersiniz, sosyal çevreniz olur, paranız olur, çocuklarınızla huzurunuz olur. Bir yandan okursunuz. İsterseniz başarırsınız buna inanın.
Siz de çocuklarınız da çok daha iyi bir hayatı hak ediyorsunuz.
Önce ailenizle konuşun ve kendiniz için bir adım atın artık.

Bence eşinizin yeryüzünden silinmesi lazım en küçük nokta haline gelip. Size üzüldüm... ancak böyle rahatlarsınız gibime geldi. Az da çekmemişsiniz hani.....
Buz dağının görünen kısmı sadece Keske benim elimde olsa ah keske

Çocuklu bir kadının boşanması tabi daha zor oluyordur ama sonuçta bu çekilecek bir dertte değil.
Köpek ısıracağı zaman havlamaz diyorum sadece.

Eski konularına baktım da çok üzüldüm haline ya.. Böyle hayatını zindan etmeni istemem açıkçası. Ama zarar verme potansiyelide var diyorsun ki eşini en iyi sen tanırsın. Boşanmak konusunda kararlı oldugunu görürse bi parça düzelmez mi?

Seni tebrik ediyorum. Olayların farkına varmışsın. Bu arada kimsenin yanına gitmek zorunda değilsin. 183 ü arayarak yardım isteyebilirsin. Hayatını kurana kadar sığınma evinde kalabilirsin. Ezbere konuşuyorum ama sana ancak bu kadar yardımcı olabiliyorum

2 çocukla boşanmak nedir bilirim, hayatımın en zor günleriydi.
Eski eşle uğraş, çocuklara gülümse, yeni düzen oturt, belki yeni bir iş, davalar, avukatlar, akrabalar, sorular.. kaos.
Ama hiçbir şey seninle aynı şartlara sahip, aynı oksijeni soluyan bir insan müsveddesinin seni aşağılamasından, ve buna susmak zorunda kalmaktan daha zor değil.

Emin ol.

Öncelikle ailenizle adamakilli konusun herşeyi anlatın ama herşeyi.. sürekli çocukların gördüğü manzaraları size yasattiklarini özellikle dayaklarini.. eninde sonunda adamdan kurtulmak istediğinizi ve bunun icin kararlı olduğunuzu iyice vurgulayin..ve de eger onlar size sahip çıkmazsa kadin sığınma evine gideceğinizi söyleyin ki kararlı olduğunuzu anlasinlar.ki bu arada oyrayla ilgili her turlu bilgiyi öğrenin. çocukların durumunu anlatın ve onlara şefkatle yaklaşacak dede ve annaneye ihtiyacınız olduğunu anlatin. Eger kabul ederlerse babanız onun babasıyla konuşsun ve dava açın hemen , ayni şekilde dava dilekçesinde de herseyi anlatın..sadece çocuklara nafaka talep edin.. sonrasi Allah kerim.. biliyorum olmayacak sey gibi o insan icin ama insallah bi iyi yanina denk gelir de bu şartlarla boşanmayı kabul eder Rabbim yardımcınız olsun..

Eski konuna da yazdım ama cevap vermediniz.
3 kere boşanmak için annenizin evine gittiğinizde tehditvari bir şey yaptı mı? Sonuçta 1 değil 3 kere gitmişsiniz. Sonra çocuklar için geri döndüm yazmışsınız, tehditten bahsetmemişsiniz.

Iyiki bitmiş diyor musunuz peki

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…