• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söyledim de ne oldu :(

challim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2014
333
134
133
Ahh teo aptal teo..
Bir kalbine sahip çıkamadın be kızım..
Gittin 6 saat ileride yaşayan gelecekteki bir adama aşık oldun...
Ben geçmişteyim o ise gelecekte... Aramızda dağları bırak okyanuslar var...

Evet kızlar söyledim sevdiğimi...
İlk başta yazdığımı görmedi...
10 günden beri cevap yazmayınca dün yazdım beni engelledin diye...
Onun yazdığı ise: (iki işte çalışıyor.. Hem ailesine yardım etmek için hemde kendi sevdiği işi yapmak için) tatil günlerinin olmadığını söyledi gerçekten doğru söylüyorum dedi..
Sana yazdığımı gördünmü dedim... Sanırsam görmedi.. Bir dakika bekle dedi.. Ve bana benim ona kampta çok yakışıklı dediğim çocuğun resmini yolladı bunumu seviyorsun diye.. Hayır dedim sonra kendisinin olduğunu anladı...
Bana yazdığı:
maybe i can't go back to istanbul. or better good situation i can go back to istanbul. if i cant go there. i think we are still friend. explain so hard (my bad language).

:Seni anladım dediğimde ise:

no you are not. you dont feeling sorry. explain hard.

(Belki istanbula geri gelemem...Durumlar iyi olursa gelebilirim. Seninle hala arkadaş olduğumu düşünüyorum... açıklamak çok zor (dilim kötü)

Sen anlamadın...Sana karşı birşey hissetmiyorum(duygularım yok). Açıklayamıyorum..

Kızlar doğru anlamışım değilmi bana karşı hiç birşey hissetmiyor... Sadece arkadaşı olarak görüyor... :( Şimdide kampta çektiği videoyu atmış bilgisayardan izle diye...)

Ölümüne kankayız oraya gelemesem bile demis sana.

İngilizcesi gerçekten berbatmış.

You dont feeling sorry diye bir cümle olamaz ama oldurmaya çalışırsak da benim bu cümleden anladığım şey şu: "üzgün hissetme."

Bu da ne demektir totalde? "beni anlamadın. üzgün hissetme."

Yani umut var. Ben mi yanlış anladım? Çocukcağızın cümleler yanlış olunca bu kadar çıkarım yapabildim.

Back
X