• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

söyledim rahatladım...

butterfly60

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2015
127
40
48
38
nışanlımdan önce bir kredi borcum vardı.. evlemek üzereyiz ve söyleyememiştim.. hep aklımdaydıı bunu çok sıkıntı dert etmiştim ama bir türlü söyleyememiştim... bugün söyledim rahatladımm...gerçekten rahatadım... nasıl dqa agır bir duyguymuş bu.... sizin de bir sırrınız varsa beklemeyin kızlar söyleyin rahatlayınnn.. beklemeyinnn beklemek çözüm değil..

Her on kişiden sekizinin vardır kredi borcu..
Suç işlemiş değilsiniz..
Ezilip büzülmeyin sakın..

neden saklama gereği duydunki zaten...gizli kaçak iş değil bu...

mesele gizlemiş olmam hemen söylememem kızlar pişmanımm tabikii.. benimki ezilip büzülmek değil de... birşey gizliyor olmak çok agır bişeymişş onu anladım

çalışıyosanız ezilip büzülmeye gerek yok.
bi müddet maaşınız borca gider.
okadar.
ev geçimini sizin sırtınıza yüklemeyi düşünmüyodur umarım.
oyüzden sorun yok.

Ya kredi kartım yoook:KK76:
ama
öğrenim borcum çook
Borcu olmayan yok bu devirde artık:KK19:

nışanlımdan önce bir kredi borcum vardı.. evlemek üzereyiz ve söyleyememiştim.. hep aklımdaydıı bunu çok sıkıntı dert etmiştim ama bir türlü söyleyememiştim... bugün söyledim rahatladımm...gerçekten rahatadım... nasıl dqa agır bir duyguymuş bu.... sizin de bir sırrınız varsa beklemeyin kızlar söyleyin rahatlayınnn.. beklemeyinnn beklemek çözüm değil..

Siz rahatladınız , biz mutlu olduk :KK66:

Sanki adam sizinle birlikte maasinizi da mı zimmetine geçirecek. Yani eksik maaş takdiminden dolayı verdigimiz rahatsızlık geçicidir aciklamasi gibi.

Bende bugun bir sırrımı eşime söyleyeceğim fena gaza geldim..

Sabah kalkınca onu uyandırmadan önce makyaj yapıyorum..

O begenmediğin sabahki doğal halim varya..işte o benim makyajlı halim! Utanmaz rezil

Bende bugun bir sırrımı eşime söyleyeceğim fena gaza geldim..

Sabah kalkınca onu uyandırmadan önce makyaj yapıyorum..

O begenmediğin sabahki doğal halim varya..işte o benim makyajlı halim! Utanmaz rezil

Beraber duş falanda mı almıyorsunuz. Ben şahsen akan eyelinerimle jokere dönüyorum :KK70:

Geçmiş olsun. Nişanlınız da orantılı bir tepki verdiyse ona da Kocaman bir"aferin".

Beraber duş falanda mı almıyorsunuz. Ben şahsen akan eyelinerimle jokere dönüyorum :KK70:
Beraber duş almak mı hahahaha:) ben sevmem öyle sulu sakaları:)

Mümkünse o evde yokken duş alırım..ıslak saç bile maymun eder beni..resmen adamdan gizli kaportayı yeniliyorum hergun..

5 yıllık evliyim ama 12senedir tanışırız..iyi idare etmişim şimdiye kadar..

Öpüyorum kendimi❤

Back
X