Soylemeden olur mu sizce?

konu sahibinin derdi icin yorum yapmadan evvel Bebisli Bebisli uyesinin yorumlari icin gorus bildirmek istedim.

inanc arkasina siginarak bagnazca yerden yere vurdugunuz kisileri tabir tam yerindeyse elestiriyorsunuz. sizin "inanciniz" evveliyatla kinamamayi emreder. hamile bir kisi olarak daha dikkatli konusmanizi oneririm. keza:

- kinadiginiz basiniza gelmeden can vermeyeceksiniz.

denilmistir.

sevgili konu sahibi,

bircok arkadasin bilmedigini bir bilgiyi izninizle paylasmak isterim ki, "cinsiyet degistirme" operasyonu laf olsun diye yahut cinsel yonelimler farkli diye yapilmaz. cok ciddi arastirmalar sonucu gerceklestirilen bu operasyon kendimi farkli hisseden her bireye de yapilmaz. dolayisiyla bu operasyonu gecirmis biri icin hala erkek-kadin demek sadece terbiyesizlik olacaktir.

konunuza gelirsek,

bircok aile icin kolay kabul edilebilecek bir durum degil. oncelikle aileleri iyi ele almak lazim. damat namzetinin ailesi "oglumun sevdigi basimin ustune" diyenlerden ve buna inananlardan mi, yoksa bunu lafta soyleyenlerden mi? bu yanita gore tutum belirlenmeli.

ancak aile kesin suretle red edecek bir aile ise ve sevgilerinde eminlerse her sey ve herkesten uzak bir hayat kurulmali.

konu sahibinin derdi icin yorum yapmadan evvel Bebisli Bebisli uyesinin yorumlari icin gorus bildirmek istedim.

inanc arkasina siginarak bagnazca yerden yere vurdugunuz kisileri tabir tam yerindeyse elestiriyorsunuz. sizin "inanciniz" evveliyatla kinamamayi emreder. hamile bir kisi olarak daha dikkatli konusmanizi oneririm. keza:

- kinadiginiz basiniza gelmeden can vermeyeceksiniz.

denilmistir.
Bu konunun detayını da biliyor musun o kadar açıklama yapmışın iyi hoş..Kınamak mazlum kişiyle alakalı durum haksız yere kinarsin bir kişiyi o zaman kınamak olur ya da olan bir durumuyla ilgili eleştiri yaparsın o zaman kinadim dersin..Elestirdim evet baştan aşağı yaradilisina isyan eden birini eleştirdim nesi zor bunu anlamanın

Bu konunun detayını da biliyor musun o kadar açıklama yapmışın iyi hoş..Kınamak mazlum kişiyle alakalı durum haksız yere kinarsin bir kişiyi o zaman kınamak olur ya da olan bir durumuyla ilgili eleştiri yaparsın o zaman kinadim dersin..Elestirdim evet baştan aşağı yaradilisina isyan eden birini eleştirdim nesi zor bunu anlamanın

hanimefendi, kisilerin mazlum olup olmadigini hangi tanismaya dayanarak yorumluyorsunuz?
kosullarinin ne olup olmadigini bilmeden nasil durumlarini yaradilis isyani olarak goruyorsunuz?
anlamak hic de zor degil, anladigim sey savunmanizin dahi uzgunum ki cehalet kokuyor olusu.
buraya yazmak zorunda degilsiniz ancak hamile bir kadin olarak yeniden tovbe demenizi oneririm.

Mune Mune abla herkes görüşünü bildiriyor tamam dini konuya girmeyelim ama bir kişi konuyu aksine yorumlayinca bu kadar tepki almamalı çok konuda gördüm bunu yaşayan arkadaşları da..Neden fikirlere saygı duyulmuyor herkes konu hakkında kendince yorum yapsın zaten konuyu açan kişiler bunları göze alıyorlar..

Gerçekten yeter ama ben uyarı vermemek için uğraştıkça sizler üsteliyorsunuz, bu konu için değil genel olarak nedense hep böyle yapılıyor.
Bebisli Bebisli konu dini değil ablacım, olmamalı da, bir birey tercih yapmış ve cinsiyet değiştirmiş, bunu biz ister kabul edelim ister kabul etmeyelim, tercihi de onu ilgilendirir, öldükten sonrası da.

Yani burada yaradılışına isyan etti demekle ameliyat olan birini yeniden erkek yapamıyoruz, yok böyle bir meziyetimiz, kaldı ki gerçekten kendi tercihi, sen, ben nasıl tercihlerimizin yargılanmasını istemiyorsak, o kişininkini yargılamakta bize düşmez, ne insani ne inanç boyutunda.

En fazla ne yapabiliriz tercihinden hoşlanmamışsak görüşmeyiz, çevremizden uzak tutarız olur biter.

Gerçekten yeter ama ben uyarı vermemek için uğraştıkça sizler üsteliyorsunuz, bu konu için değil genel olarak nedense hep böyle yapılıyor.
Bebisli Bebisli konu dini değil ablacım, olmamalı da, bir birey tercih yapmış ve cinsiyet değiştirmiş, bunu biz ister kabul edelim ister kabul etmeyelim, tercihi de onu ilgilendirir, öldükten sonrası da.

Yani burada yaradılışına isyan etti demekle ameliyat olan birini yeniden erkek yapamıyoruz, yok böyle bir meziyetimiz, kaldı ki gerçekten kendi tercihi, sen, ben nasıl tercihlerimizin yargılanmasını istemiyorsak, o kişininkini yargılamakta bize düşmez, ne insani ne inanç boyutunda.

En fazla ne yapabiliriz tercihinden hoşlanmamışsak görüşmeyiz, çevremizden uzak tutarız olur biter.

agziniza saglik sevgili Mune Mune En Büyük KK

Back
X