• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Soylemeden olur mu sizce?

Dinen uygun olmadığıni biliyorz fakat hangi kadın hormon alıp yüzünde sakal çıkmasını ister durduk yere... ben eşime renkli pantolon giydiremiorm onlar bıçak altına yatıp cinsiyet değiştiriorlar bence kimse bunu keyifden yapmaz
Karşı cinsiyete benzemek günah bunun bir zorluğu olsaydı bu ayetler boşuna indirilmezdi yani demem o ki her seyi en iyisiyle dogrusuyla bilen Rabbim'in ayetlerine karşı cikmak olur (haşa) bunu savunmak bile.. yapmayın lütfen

Rabbim zaten kolaylaştırmış bizim için herşeyi o yüzden bir erkeğin ipek kumaş bile giymesi haramken cinsiyete daha fazla yorum yapamiycam

Savunmuyorum yanlış anlamayın sadece büyük konuşmamak gerek
Canim bunun üzerine inanki hergün tv de gördüğümüz hocalar bile nasil eleştiri yapıyorlar Kur'an-ı kerim bile ayetlerle eleştiriyor Rabbim uydurmasin hiçbirimizi de yakinlarimizi da çocuklarımızı da her konuda tabi...ben 4+4 lüğüm diye kesinlikle demiyorum

Bu arada konuya donecek olursam: ailenin bunu bilmek tabiki hakki, ancak bunu kabul edebilecek bir kayinvalide ve kayinpeder olduguna ihtimal dahi vermiyorum. Bu durumda ikisi de yasini basini almis insanlar, soylememek en mantiklisi. Nihayetinde erkek bunu bilmis kabullenmis o konuda bir yalan dolan yok. Aileye bunu soylemek sadece ortami bulandirir hatta ayrilmalarina sebep olur. Kendi hayatlarini yasasinlar amaaaan kime ne yahu:)

Kuzenin buraya üye olabilir bence.Netice de mahkeme kararı ile cinsiyet değiştirmesine karar verilmiş ve sonra operasyon geçirmiş.Şu an elinde pembe nüfus cüzdanı olduğu için netice itibari ile kadın.E burası da kadınlar kulübü olduğuna göre engel yok bence.

Erkek arkadaşı şayet ailesine karşı sevdiği kişi konusunda dirayetli duracaksa söylese de olur söylemese de.Bence söylemesinler kuzenin telli duvaklı gelin olur .evlilik hayalleri gerçekleşir.Sonraya da sonra bakarlar. evlenmeseler içlerinde ukde kalacak.

Ülkemizde hala mezhep ayrımı bile yapılırken bunu kabul etmek zor... arkadaşın dediği gibi Rabbim kimseyi şaşırtmasın

Ya bırakın yaygarayı bunların ikisi de herif herif:KK70: kuzen bey gelinlik te giyer mi acaba prenses model :KK73:
Of bunlar ne rezil yorumlar arkadas. 2 dakika medeniyete asssla tahammül edemeyin tamam mi, hemen taraftar toplamaya ortamı kiskirtmaya çalışın. Yanlış bulanlar dahi dışardan fikrini soylesin siz NASIL NORMAL YORUMLAR GELIRRRRR diye çıldırın. Asla yorum yapmadan geçme nezaketini göstermeyin. Transeksuellik bir hastalık değildir, ancak homofobi bir hastalıktır.

Konuya cevap, bence kesinlikle soylemesinler. Asla izin vermezler, yıpranırlar. En modern aile dahi izin vermez maalesef.

Kınamak bence bu durumda çok farklı böyle cinsiyet değiştirenleri ömer döngeloğlu gibi bir hoca bile elestiriyorsa diyecek sözüm yok..Farklı durumlarda ben de sana katılıyorum kesinlikle kimseyi kinamam ama şu durum farklı
Nasıl ömer döngeloğlu gerçekten mi:KK14:

Edit: gözümü açıp kadınlar kulubune baktığım için ömer döngeloğlu bile cinsiyet değiştirecekmiş gibi okudum. Nasıl okudum ben de anlamadım. Okumayı bilmiyorum heralde. İyi sabahlar

Son düzenleme:
Aile ka kabul etmez bence imkanları varsa Hollanda'ya gitsinler daha rahat ederler

Kuzenim iki sene once cinsiyet degistirip kadin oldu. Fizigi ve yuzu kadindan farkli degil. Su anda bir sevgilisi var onun durumunu biliyor ve bir senedir cikiyolar. Ciddi dusunuyolar fakat cocugun ailesine acilamiyorlar. Sizce kuzenimin gecmiste erkek oldugunu onun ailesi bilmeli mi? Soylerlerse ailesinin kabul etmeyeceginden korkuyorlar.
böyle birşeyi saklayabileceklerini düşünmeleri çok iyimser geldi bana.
söylemeseler de zaten kısa sürede duyacaktır aile.

her sır vakti gelince ortaya cıkar...bence söylenilmeli.ilerde öğrenirseler daha zor durumlar söz koınusu olabilir...bu saklanacak bir durum değil.empati yapın biraz o aile sizde olabilirdiniz....

Evlenmek istediği kisinin daha once evlenip ayrilmis oldugunu bile saklayamiyor insanlar. Ne olaylar cikiyor.
Boyle bir seyi saklayabilmek mumkun degil, illaki patlar bir yerde

Bir yere de dini karıştırmasanız olmaz zaten. Herkes sizin gibi düşünmek zorunda, inanmak zorundaymış gibi bir de ayet falan paylaşılıyor yasak olduğu bilindiği halde. bu işler de öyle uzaktan konuşulduğu gibi kolay değildir. Eğer konu gerçekse söylemeyin diyorum bence bizim ülkede bunu kabullenmek zordur ilerde sorun çıkabilir. Sizin nasıl hayatınız bu kendiniz nasıl istiyorsanız öyle yaşayın.

Ben şıp diye anlarım aslında Adam olduğunu.

Peşine bir sürü yalan uydurması lazım. Ama gene de yutmam ben.

valla bende bi anımı anlatıcam..
bir kuaföre gittim bekliyorum..
bi kız vardı ama böyle değişik bir tip.
ama asla erkek olduğunu anlamadım
taa ki konuşana kadar..
bir konuştu sesi erkek..
ama popodan da biraz belli oluyordu.
neyse soruya gelince söylemeden olmaz, söyleyince de asla istemezler ben öyle düşünüyorum

Back
X