Merhaba,
Biz de 4 senedir beraberiz.Üniversite 4. sınıfa geçtim.Anneme kardeşim ispiyonlamıştı geçen sene:)Ama annem şimdi benden çok seviyor onu neredeyse:)Annem ilk önce ayrılacaksın falan dedi ama bana sökmediğini anlayınca onu tanımaya çalıştı.Ben bölüm birincisiyim,yani dersler de iyi olunca hiç takmadı kafasına annem.Hatta onun evine gidip kaldığımı falan da bilir.Ama babama gelince...Babam aslında karşı değildir sevgili işlerine ama bir keresinde amcamla konuşurlarken duymuştum:"Benim kızımın sevgilisi olamaz.Yani gençtir tabi ki yapacaktır.Ama okul bitmeden ben böyle bir şey duymak istemiyorum.Yapsın ama benim haberim olmasın." Yaa işte aynen böyle dedi.Ben babamı çok severim kıyamam hiç ona.Söylersem de beni çok kıskanacak.Her şeyden sakındığı biricik kızını başkasının elini tutarken düşünemez babacım benim.Aslında seziyor bir şeyler olduğunu ama öğrenmemek için konusunu bile açtırmaz kimseye.Ah babammm.
Kendimi çok anlattım pardon:)
Sevgilin askere gitsin gelsin,siz iyice emin olun.Kesinlikle ekonomik özgürlüğünü eline al.O aşamadan sonra söyle babana.Annene daha önce söyleyebilirsin ama.Beni de sevgilim söyle söyle diye sıkıştırıyor.Tıpkı senin gibi ben de onun ailesiyle falan tanıştım;yemeğe gittik.Ama hiç cesaretim yokkkSeneye okul bitince işimi de ayarlayınca babama söyleyeceğim.
Kolay gelsin,sevgiler
evet erkek arkadaşın varmı diye soruyodu ilk zamanlar ben yok olunca sölerim diyodum seziyodur tabiyki babam bile bizimle paylaşın demişti bikereannen hiç şüphelenmedi mi canım senin?
bence büyük ihtimalle hissetmiştir zaten..
evet erkek arkadaşın varmı diye soruyodu ilk zamanlar ben yok olunca sölerim diyodum seziyodur tabiyki babam bile bizimle paylaşın demişti bikereama işte şimdiye kadar sölemedim ya şimdi zor geliyo bide gücenirler diye çekiniyom sölemedim diye onun ailesiyle tanıştım ya
baksana baban bile böyle demiş
bence sen boşuna stres sıkıntı yapıyorsun canım
annene biraz daha fazla çaktır
soruncada bu sefer evet var de olsun bitsin
baksana baban bile böyle demiş
bence sen boşuna stres sıkıntı yapıyorsun canım
annene biraz daha fazla çaktır
soruncada bu sefer evet var de olsun bitsin
yaa tabi :) şimdi babamın karşısına geçip benim bi sevgilim var desemde bu kadar rahat olurmu acaba :) açıkçası hiç sanmıyorum o öğrenebilmek için sölemiştir haberleri olsun diye bilirim ben :)
aynen tatlım duygularıma tercüman oldunbenim babam gibi
ağzımdan lafı aldığı an kurt adama dönüşmek için bekliyo sanki
aynen tatlım duygularıma tercüman oldun
öyle mi dersin daha mı sağlıklı olurbu yaşlarda hepimizin başında bilmez miyim
ama şöyle birşey söylemeden edemeyecğim;bence ailesiyle tanıştığını onlara gittiğini hemen söyleme ilişkinizi söylesen bile
öyle mi dersin daha mı sağlıklı olur
eninde sonunda o dumuru yaşıcaklar kaçınılmaz son :26:belki zamanla söylersin ama bir anda dumur olurlar yani
eninde sonunda o dumuru yaşıcaklar kaçınılmaz son :26:
.
annen kesin biliyor, bundan emin ol
anne bunlar anliyorlar bi sekilde, biz 2,5 sene beraberiz
ben bir sene sonra anneme söyleme cesareti buldum kendimde :78:
annem ne dese begenirsin, ben biliyordum zaten
nerden anladigini sordum, hareketlerin tavrin davranislarin vs vs ele verdi seni dedi
yani annen sana simdiye kadar bise demediyse cok rahat konusabilirsin onunla ve söylersen iyi olur
babana da annen bi sekilde citlatir, sen söyleme, ancak is ciddiye binince biseler düsünürsün
.
canım benim eğer uyuşuyorsanız ve sevgilinden eminsen söyle mutlaka, anneler daha yardımcıdır bu konularda.
ahh aynı durum bende de var 1,5 yıldır!
annemin de hiç haberi yok. ailesini de biliyorum ve beni çok seviyorlar.
ama ben kesin emin olsam söyleyeceğim de emin olamıyorum bir türlü, sevgilimin ara sıra takındığı bazı kırıcı ve sert tutumlarından dolayı.
bir de ailelerin tutuculuk anlamında farklılıklarından dolayı.
bana da bir öneriniz olabilir mi kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?