Söylemeli mi?söylersem ortalık karışacak,içim acıyor..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence seviyorlardır ama çok ilgilenmiyorlarsa çocuğunuz öyle demiş olabilir mesele bazısı çok arar hediye alır onun sevdiğini düşünür bazısıda sever ama çok ilgilenemez zamanı yoktur vs,çocuk da bundan dolayı sevmiyorlar demiş olabilir bence

ben de babadan özür dilenmesini garipsedim, anne de neden benden dilenmiyor diyerek yine çocuğu yok saymış, özür dilenmesi gereken COCUK!
Anne/baba ne alaka?
Çocuğu birey yerine koymamak bu.

Yani bencede sevmek zorunda değiller ama eniştenin aktarıldıgı gibi bir durum için bağırmasını ben normal karşılayamadım fakat kimi anneler biraz rahat olabiliyor çocuktur yapar yapacak mantığında olabiliyirlar böyle bir tavır içindeyseniz adam kendini tutamamışsa birşey diyemeyeceğim ama yinede kızılacaksa bile enişteye varana kadar halası kızsa uyarsa daha iyi olurdu benim hiçbir eniştem çocuklarıma bağırmaz böyle eften püften birşey için sever sevmez niye sevmiyorsun niye böyle hissettirdin demek akıl işi değil pek üstünde durmayın derim mesela 2 çocuğum var biri 14 aylık biyere gidince onun bunun kırılacak şeylerini masa üzerine kaldırmam yapana da sinir olurum ne münasebet benim eşyalarım yer değiştirsin sen rahat oturucaksın diye ... Totosuna güvenen gitsin misafirliğe

Siz biraz duygusal davranıyorsunuz.
Yeğeni sevmek demek masa devirmesine de göz yummak değildir. Hele hele hamile kadının evinde. Bir de şunu kabul edelim: 4 aylık oğlum var bana göre dünyanın en tatlı bebeği olabilir ama değil yani farkındayım kusan s.çan birşey

Hele 9 yaş ileri de bir yaş hani o miniklik sevimliliği de gidiyor artık.

Benim eşimin yakın akrabasının bir oğlu var Can olsun adı, bi de tekne kazıntısı. Teyzesi anneannesi tüm akrabalar ayy can şöyle tatlı böyle zeki şöyle çocuk bilmem ne. Bize geldiklerinde yalan yok, eve almıyor bahçede ağarlıyoruz, çünkü içeri girer girmez koltuğumuzun sırt yaslama kısmının üstüne zıplamaya çalışan Can bize hiiiç sevimli gelmiyor. Koltuğunuz çocuktan değerli mi derseniz evet sanırım değerli yani.

Yara
ben de babadan özür dilenmesini garipsedim, anne de neden benden dilenmiyor diyerek yine çocuğu yok saymış, özür dilenmesi gereken COCUK!
Anne/baba ne alaka?
Çocuğa bagirdiktan sonra ben niye bagiriyorsun diye tepki gösterdiğim için bana bağırdı.sonra mesaj atıp eşimden özür diledi

Anne/baba ne alaka?
Evet çocuğun gönlünü alması lazımdı,zaten küçücük çocuğa niye bağırırsın ki anlamıyorum,annesinden de özür dilemesi gerekiyordu çünkü ona da bağırmış,ama gidip babadan dilemiş

Herkes herkesi sevmek zorunda değil. Çocuk sizin, sevmesi gereken sizsiniz.
Ama şunu söyleyeyim çocuğum yok, kedimi korkutacak kadar bağıracak enişteyi ne yaparım var yaa o kadar diyorum.

Anne/baba ne alaka?

Çocuğun yaptığı davranışa tepki göstermişler. Araya konu sahibi vs girince olay çocuğun dışında bir yöne evrilmiş.

Bahsedilen özür de muhtemelen "Abi seninle bir sorunumuz yok; her zaman bekleriz, başımızın üstünde yerin var vb" gibi bir şey.

Kimseyle tartışmadım bugüne kadar çocugumu neden sevmiyorsunuz diye ve kimsede sevmek zorunda değil. Ortada bi saygısızlık bağrış çağrıl varsa had bildirilir. Ama illede sevn nolur sevin demem

Anne/baba ne alaka?
Valla Türkiye'de yasiyoruz. Topla masayı deviren çocuğa herkes bağırır. Sizin oralar gibi değil buralar . Türkiyede hala çocuğa bağırmak normal karşılanıyor

K
Konu başlığınizi okuyunca ailede skandal oldu herhalde yasak ilişki hırsızlık vb gibi çok uc bir nokta düşündüm konunuzu okuyunca gülümsedim benim çocuğum böyle birsey söylese bunu neden böyle düşündün diye de sorarım ona göre kayinvalidenize güzel bir dille de şu şu durumdan böyle hissetmiş anne falan gibisinden de söylerdim ayrıca çocuk o duygulari uçta yasiyorlar en ufak bir harekete söze alınıp sizden nefret edebiliyorlar en ufak söze yada hediyeye biricigi olabiliyorsunuz şiddet küfür etme hakaret etme kötü davranma ayrım yapma gibi bir konu yoksa da çok takmamak gerek yinede istemiyorsanız uzaklaşın ilişkinize mesefe koyun bu kadar basit

Çok özür diliyorum ama bazı çocuklar insanın sabrını zorluyor maalesef. Çok severim çocukları sesimi yükseltmek bir yana kaşımı bile çatmak istemem ama bazen sabır taşıyor. o çocuk o masayı devirene kadar neredeydiniz mesela? Boşta duruyor diye anasını ağlatsın o zaman çocuk. Belki enişte ve hala da sabredip sabredip dolmuşlardır. Kimseden kendi çocuğunuza gösterdiğiniz Sabrı bekleyemezsiniz. Ben sizi rahat buldum maalesef.

Benim çocuğumuda sevmez görümce hiç kucagina alipta halam dediğini görmedim 2oldu onu hiç görmedi böyle oluyorsa hala değil saten bırakın çokta önemli değil uzak tutun yeter

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…