Söylemeli mi?söylersem ortalık karışacak,içim acıyor..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence seviyorlardır ama çok ilgilenmiyorlarsa çocuğunuz öyle demiş olabilir mesele bazısı çok arar hediye alır onun sevdiğini düşünür bazısıda sever ama çok ilgilenemez zamanı yoktur vs,çocuk da bundan dolayı sevmiyorlar demiş olabilir bence

Top evde balkonda mi oynanıyor bahçede mi?
Top oynarken mi masayı deviriyor topu almaya çalışırken mi
Balkonda duran masa neden bahçeye alınmış?
İlkokula giden erkek çocuğu masadaki topu nasıl alamamış da devirmiş,masanın üstüne mi çıkmış?
Çocuk tek başına mı top oynuyor, bahçede gozetmeni de yok, tek mi duruyor?
Ne bileyim, konuda olmayan bir şey var 🙄🙄🙄
ben de babadan özür dilenmesini garipsedim, anne de neden benden dilenmiyor diyerek yine çocuğu yok saymış, özür dilenmesi gereken COCUK!
Anne/baba ne alaka?
Çocuğu birey yerine koymamak bu.

Yani bencede sevmek zorunda değiller ama eniştenin aktarıldıgı gibi bir durum için bağırmasını ben normal karşılayamadım fakat kimi anneler biraz rahat olabiliyor çocuktur yapar yapacak mantığında olabiliyirlar böyle bir tavır içindeyseniz adam kendini tutamamışsa birşey diyemeyeceğim ama yinede kızılacaksa bile enişteye varana kadar halası kızsa uyarsa daha iyi olurdu benim hiçbir eniştem çocuklarıma bağırmaz böyle eften püften birşey için sever sevmez niye sevmiyorsun niye böyle hissettirdin demek akıl işi değil pek üstünde durmayın derim mesela 2 çocuğum var biri 14 aylık biyere gidince onun bunun kırılacak şeylerini masa üzerine kaldırmam yapana da sinir olurum ne münasebet benim eşyalarım yer değiştirsin sen rahat oturucaksın diye ... Totosuna güvenen gitsin misafirliğe

Zamanında ben zaten tepkimi koydum bağırdığı için.cocuga bağırmayi bıraktıktan sonra çünkü bana bağırmaya başladı tepki verdiğim için.Suclama değil insan yeğenini sevmez mi?bu bana normal gelmiyor.sevimli sevimsiz muhabbeti çok başka bir şey.Benim içim gider yegenlerime.Ama herkes aynı değil demek ki.Beni en çok üzen çocuğa bunun hissettirilmiş olması
Siz biraz duygusal davranıyorsunuz.
Yeğeni sevmek demek masa devirmesine de göz yummak değildir. Hele hele hamile kadının evinde. Bir de şunu kabul edelim: 4 aylık oğlum var bana göre dünyanın en tatlı bebeği olabilir ama değil yani farkındayım 😃 kusan s.çan birşey

Hele 9 yaş ileri de bir yaş hani o miniklik sevimliliği de gidiyor artık.

Benim eşimin yakın akrabasının bir oğlu var Can olsun adı, bi de tekne kazıntısı. Teyzesi anneannesi tüm akrabalar ayy can şöyle tatlı böyle zeki şöyle çocuk bilmem ne. Bize geldiklerinde yalan yok, eve almıyor bahçede ağarlıyoruz, çünkü içeri girer girmez koltuğumuzun sırt yaslama kısmının üstüne zıplamaya çalışan Can bize hiiiç sevimli gelmiyor. Koltuğunuz çocuktan değerli mi derseniz evet sanırım değerli yani.

Benim de o yaşlarda oğlum var.
Hareketli bir çocuktur genelde ama bir yere gittiğimizde yapması ya da yapmaması gereken şeyleri bilir.
Bir de enişte falan bağırmaz benim çocuğuma ne münasebet !
Bu yaramazlık mevzusu sadece bir defaya mahsus bir durum değil sanırım. Daha önce de tepki gösterdiler yazmışsınız çünkü.
Madem çocuğunuzu sevmiyorlarsa neden gidiyorsunuz ?
Gitmeyin olsun bitsin .
Yara
ben de babadan özür dilenmesini garipsedim, anne de neden benden dilenmiyor diyerek yine çocuğu yok saymış, özür dilenmesi gereken COCUK!
Anne/baba ne alaka?
Çocuğa bagirdiktan sonra ben niye bagiriyorsun diye tepki gösterdiğim için bana bağırdı.sonra mesaj atıp eşimden özür diledi

Anne/baba ne alaka?
Evet çocuğun gönlünü alması lazımdı,zaten küçücük çocuğa niye bağırırsın ki anlamıyorum,annesinden de özür dilemesi gerekiyordu çünkü ona da bağırmış,ama gidip babadan dilemiş

Anne/baba ne alaka?

Çocuğun yaptığı davranışa tepki göstermişler. Araya konu sahibi vs girince olay çocuğun dışında bir yöne evrilmiş.

Bahsedilen özür de muhtemelen "Abi seninle bir sorunumuz yok; her zaman bekleriz, başımızın üstünde yerin var vb" gibi bir şey.

İyi geceler arkadaşlar,içimi paramparça eden bir durumdan bahsetmek istiyorum size.Ne yapacağımı bilemez haldeyim.Bugün bir yerden dönerken eşimin annesi inerken oğlumu öpmek istedi,oğlum da opturmek istemedi.sonra yola devam ederken ben de oğluma ne alaka ise saçma bir cümle kurdum aslında soylememem gerekiyordu ama niye öptürmuyorsun babaannen seni seviyor ondan öpmek istiyor yoksa seni sevmez falan dedim sanki ne alakaysa.neyse ama bu kurduğum saçma cümle sebebiyle mevzu açıldı.zaten beni sevmiyorlar ki dedi.ben de kim sevmiyor ne alaka falan diye sordum.babaannem halam ve eniştem diye sıraladı.babaannesini tabi ki tenzih ediyorum bu zamana kadar ondan öyle bir şey hissetmedim ama eşimin kizkardesi ve eşinden zaten böyle bir şey uzun zamandır hissediyordum.benim oğlum biraz aksi zaman zaman yaramazliklari ya da her çocukta olabileceği gibi simarikliklari olabiliyor ama böyle bir durumdan dolayı sevmemek nasıl olabilir?Bir hala yeğenini sevmez mi?Sevmezse nasıl sevmez anlamıyorum.Bu arada çocuğun lafı ile mi hareket edeceksin derseniz,oğlum küçük değil tam yaş vermeyeyim ama ilkokula gidiyor.ben dediğim gibi bu zamana kadar hissediyordum ama açıkçası oğlumun böyle fark edeceğini ya da ettiğini hiç düşünmemiştim.Biraz umursamaz görünür çünkü dışardan.Daha öncesinde birkac kez tartışmalar da oldu çocukla alakalı,ters davranmaları sebebi ile( ki orası da çok ayrı konu,sırf top oynarken masayı devirdi diye görümcemin esi oğluma bağırdı çağırdı,ben niye bagiriyorsun deyince bana da bağırmaya başladı ve sesler baya yukselmisti.dogum zamanları,stresliler diye yine ben uzatmadim konuyu küslük yapmadım,sonrasinda benden değil eşimden özür dilendi,bu da ayrı sacmalik.bunlara rağmen küslük yapıp uzatmadim arkadaslar.Ama hata bendeymiş anladim.zaten uzun zamandır bu konuları takiyordum kafama ,kalbim paramparça oldu arkadaşlar,hiçbir şey olmamış gibi yüzlerine bakmak istemiyorum,bu ikiyüzlüluk ya da politik davranmak diyeyim zaten beni çok yipratiyordu.ben söylesem ne diyeceğim,durup dururken konuyu açsam çok fevri davranmak da istemiyorum.kalbimi en çok kıran şey çocuğuma böyle hissettirilmis olması.onlara söylesem aaa olur mu öyle şey ne saçma tabi seviyoruz olacak,ben sacmalamiş ya da yine çocuk yüzünden mevzu cikarmiş olacağım.Ne yapmalı?
Kimseyle tartışmadım bugüne kadar çocugumu neden sevmiyorsunuz diye ve kimsede sevmek zorunda değil. Ortada bi saygısızlık bağrış çağrıl varsa had bildirilir. Ama illede sevn nolur sevin demem

Anne/baba ne alaka?
Valla Türkiye'de yasiyoruz. Topla masayı deviren çocuğa herkes bağırır. Sizin oralar gibi değil buralar . Türkiyede hala çocuğa bağırmak normal karşılanıyor

K
İyi geceler arkadaşlar,içimi paramparça eden bir durumdan bahsetmek istiyorum size.Ne yapacağımı bilemez haldeyim.Bugün bir yerden dönerken eşimin annesi inerken oğlumu öpmek istedi,oğlum da opturmek istemedi.sonra yola devam ederken ben de oğluma ne alaka ise saçma bir cümle kurdum aslında soylememem gerekiyordu ama niye öptürmuyorsun babaannen seni seviyor ondan öpmek istiyor yoksa seni sevmez falan dedim sanki ne alakaysa.neyse ama bu kurduğum saçma cümle sebebiyle mevzu açıldı.zaten beni sevmiyorlar ki dedi.ben de kim sevmiyor ne alaka falan diye sordum.babaannem halam ve eniştem diye sıraladı.babaannesini tabi ki tenzih ediyorum bu zamana kadar ondan öyle bir şey hissetmedim ama eşimin kizkardesi ve eşinden zaten böyle bir şey uzun zamandır hissediyordum.benim oğlum biraz aksi zaman zaman yaramazliklari ya da her çocukta olabileceği gibi simarikliklari olabiliyor ama böyle bir durumdan dolayı sevmemek nasıl olabilir?Bir hala yeğenini sevmez mi?Sevmezse nasıl sevmez anlamıyorum.Bu arada çocuğun lafı ile mi hareket edeceksin derseniz,oğlum küçük değil tam yaş vermeyeyim ama ilkokula gidiyor.ben dediğim gibi bu zamana kadar hissediyordum ama açıkçası oğlumun böyle fark edeceğini ya da ettiğini hiç düşünmemiştim.Biraz umursamaz görünür çünkü dışardan.Daha öncesinde birkac kez tartışmalar da oldu çocukla alakalı,ters davranmaları sebebi ile( ki orası da çok ayrı konu,sırf top oynarken masayı devirdi diye görümcemin esi oğluma bağırdı çağırdı,ben niye bagiriyorsun deyince bana da bağırmaya başladı ve sesler baya yukselmisti.dogum zamanları,stresliler diye yine ben uzatmadim konuyu küslük yapmadım,sonrasinda benden değil eşimden özür dilendi,bu da ayrı sacmalik.bunlara rağmen küslük yapıp uzatmadim arkadaslar.Ama hata bendeymiş anladim.zaten uzun zamandır bu konuları takiyordum kafama ,kalbim paramparça oldu arkadaşlar,hiçbir şey olmamış gibi yüzlerine bakmak istemiyorum,bu ikiyüzlüluk ya da politik davranmak diyeyim zaten beni çok yipratiyordu.ben söylesem ne diyeceğim,durup dururken konuyu açsam çok fevri davranmak da istemiyorum.kalbimi en çok kıran şey çocuğuma böyle hissettirilmis olması.onlara söylesem aaa olur mu öyle şey ne saçma tabi seviyoruz olacak,ben sacmalamiş ya da yine çocuk yüzünden mevzu cikarmiş olacağım.Ne yapmalı?
Konu başlığınizi okuyunca ailede skandal oldu herhalde yasak ilişki hırsızlık vb gibi çok uc bir nokta düşündüm konunuzu okuyunca gülümsedim 😊 benim çocuğum böyle birsey söylese bunu neden böyle düşündün diye de sorarım ona göre kayinvalidenize güzel bir dille de şu şu durumdan böyle hissetmiş anne falan gibisinden de söylerdim ayrıca çocuk o duygulari uçta yasiyorlar en ufak bir harekete söze alınıp sizden nefret edebiliyorlar en ufak söze yada hediyeye biricigi olabiliyorsunuz şiddet küfür etme hakaret etme kötü davranma ayrım yapma gibi bir konu yoksa da çok takmamak gerek yinede istemiyorsanız uzaklaşın ilişkinize mesefe koyun bu kadar basit

Yemek masası değildi,balkonda duran boş bir masaydı.Ben zaten kendi öz eleştiri mi yapıyorum,ya da serbest bırakan gittiğimiz yerde misafirliklerde ev sahibini rahatlığı ile daraltan bir anne değilim.Ama en ufacık bir şeyde bağırmaya başladığı birkaç kez daha durum oldu. Tabi ki burda her şeyi anlatmadım
Çok özür diliyorum ama bazı çocuklar insanın sabrını zorluyor maalesef. Çok severim çocukları sesimi yükseltmek bir yana kaşımı bile çatmak istemem ama bazen sabır taşıyor. o çocuk o masayı devirene kadar neredeydiniz mesela? Boşta duruyor diye anasını ağlatsın o zaman çocuk. Belki enişte ve hala da sabredip sabredip dolmuşlardır. Kimseden kendi çocuğunuza gösterdiğiniz Sabrı bekleyemezsiniz. Ben sizi rahat buldum maalesef.

Benim çocuğumuda sevmez görümce 👹 hiç kucagina alipta halam dediğini görmedim 2oldu onu hiç görmedi böyle oluyorsa hala değil saten bırakın çokta önemli değil uzak tutun yeter

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X