- 11 Aralık 2018
- 42.603
- 264.770
- 598
- Konu Sahibi yildiztozuu
-
Partner aramak ya da farklı cinsel tercihlerinin olması elbette sapıklık değil ama 25 yaşında genç, sağlık sorunu olmayan bir bireyin jigololuk yaparak para kazanmaya çalışması çok normal gelmedi bana. (Konu sahibi, cinsel tercihinin farklı olmadığını, jigololuk yaptığını belirtmiş.)
O kadarına bilemeyeceğim tabi ki konu sahibinin söylediği kadarı ile yorumladım. Özellikle sordum, cinsel tercihi mi farklı jigololuk mu yapıyor diye, jigololuk yapıyor dedi.Adam eşcinsel, profilinde buna dair ibareler var ama jigololuğa dair ibareler yok. Eşcinsel insan jigololuk yapamaz zaten.
Bu arada jigololuk yapanların da "aktif, pasif" gibi terimler kullandığını duymuştum. Ne amaçla kullanırlar bilemiyorum ama onlarda kullanıyorlar.O kadarına bilemeyeceğim tabi ki konu sahibinin söylediği kadarı ile yorumladım. Özellikle sordum, cinsel tercihi mi farklı jigololuk mu yapıyor diye, jigololuk yapıyor dedi.
Hayir paylasiminda ücretli görüşülür tarzinda da yazmis acik acik yazamiyorum burayaAdam eşcinsel, profilinde buna dair ibareler var ama jigololuğa dair ibareler yok. Eşcinsel insan jigololuk yapamaz zaten.
Partner aramak ya da farklı cinsel tercihlerinin olması elbette sapıklık değil ama 25 yaşında genç, sağlık sorunu olmayan bir bireyin jigololuk yaparak para kazanmaya çalışması çok normal gelmedi bana. (Konu sahibi, cinsel tercihinin farklı olmadığını, jigololuk yaptığını belirtmiş.)
Çok moralim bozuk..Dün twitter hesabi aciyordum kendime bildirim geldi kişi listendeki şu kisi bu hesabi açtı tarzinda.Bir gördüm aralarinda bir erkek bildigin herseyi ortada profil fotosu ve yüzü gözükmüyor.Baktim ki teyzemin ev, mobilyalar vss.Beynimden vuruldum.Profilde de aktif,pasif,cd ve evlilerle görüşülür yaziyor ve yaşadığımız beldeyi falan yazmış koymuş tabii ismi falan farkli.Onlarca fotoğraf ve video..Hicbirinde yüzü gözükmüyor ama kendi arabaları ve evlerinde çekmiş.Inanamadim..
Teyzem amcam ile evli.Ikisi de inanilmaz iyi niyetli öyle güzel insanlar ki.Benim zor günlerimde tek yanimda olan kişiler.Annemden babamdan öte.
Bunlari görünce öylesine öfkelendim ki.Bunu o anne babaya yaşatmaya ne hakki var diye.Bu pislikler ne diye.Dışarıdan konusulunca asla ve asla böyle birsey sezinleyemezsiniz.Cok sosyal ve insanlar tarafından cok sevilen biri.
Ben bunu gördüm ve üzerimde yük hissettim annesine babasina soyleme konusunda.Ama asla söylemeyi düşünmüyorum çünkü onlar yıkılır hasta olurlar..Kararım dogru mu sizce?
Cd ne demek ?pasif,cd v
Eee yani o zaman sizi ilgilendirmiyor. Ortada bir sapıklık göremedim. Kişilerin cinsel eğilimleri kendilerini ilgilendirir.25 yaşında kuzenim
Sadece sana bildirim gitmemiştir bence, hesabı olan ve bu kişinin numarası olan başka kişilere de gitmiştir.
Bunu birini söylemek kimsenin haddine değil, bu onun hayatı böyle iğrenç şeyler yaşamak istiyorsa kendi bilir.
Aktif, pasif , evliler vs gibi arayışları bana iğrenç geldi, normal mi yoksa?iğrenç derken?
Bende merak ettim şimdi baktım bu demekmiş.Cd ne demek ?
Kız yazmış ya profilimde jigoluluk yazıyormuş diye.Adam eşcinsel, profilinde buna dair ibareler var ama jigololuğa dair ibareler yok. Eşcinsel insan jigololuk yapamaz zaten.
Teyze ile amca evli. Hesabı teyze/amca oğlu açıyor.Teyzeniniz mi ,enişte mi ,kuzen mi hesabı kim açmış ..bişey anlamadım da..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?