Söylemeli miyim yoksa susmalı mıyım bilemiyorum

Canım kuzenin için üzülüyorsan, ona yalandan yaklaşan sinsi biriyle olmasından rahatsız olmuyorsan istediğin kadar sus tabi. Ama susup da günah etme kuzenin belki onu daha iyi anlayan, ona sadık onu aldatmayacak onu deliler gibi sevecek biriyle olacak ilerde. Kader bu sonuçta. Söyle ki gerçekler ortaya çıktığında kimsenin canı yanmasın. Kuzeninin zamanına yazık değil mi o yalancıyla vakit öldürüyor. Bir de ailenize almışsınız onu. Evlilik var olayın içinde. Ciddi ve çok hassas bir konu. Göz ardı etme. Yazıktır, günahtır. Kuzenin kandırıldığında sen de üzülürsün sonuçta. Yapma etme kardeş söyle ki yalan dolu birine değer vermesin boşuna kuzenin. Günahtır vaktine ya

bende buraya takıldım..

hangi hakla baskasının özeline girip 1 haftadırda takip edebiliyorsunuz..

kuzeniniz saf değildir herhalde karısının baska biriyle yazışıp görüştüğünü anlar

arkadasım ben ajan felan deılım
kımsenınnaptıgıda beni ilgilendirmezz bu arada ben habersızgırmedım guzelım kuzenımınhaberı var gırdıgımden ama karısının yedıgı halltlardan haberı yok bende hıc ögrenmekıstemezdım böleseylerı zaten ıddaya gırıp bu seylerı ögrenmıs olmam benı uzmus durumda sızın bana söleıdıgınıze bakın

Cok gicik bir durum ya.

Vicdanen onun bilmesi gerektigini dusunuyorum ama mantigim diyor ki " Iyi olursa ALlah'tan, kotu olursa kuldan. "

Keske su bilgisayar olayina hic girmeseydiniz de bunlari hic bilmeseydiniz..

gerçekten haklısın nereden ıddaya gırdım gırmez olaydımbu olayda çok uzgunumkeske HIC BILMESEYDIM... sımdı korkuyorum sonucta ewlıler bırde cocukları var anlatsam kötu seyler olursa ASLA kendımı affetmem offff bu sır benı yıyıp bıtırcek ınsan nekadar ahmak ne kadar terbıyesız olup böle nefsıne kaapılır bılemıyorum

canım haftalarca deıl 6 gundur takıp ettım ve bıraktım takıbı cunku bu acı gercek benı cok korkuttu napcamı bılemedım kı sussam mı konussamı offf 1 haftadır napsam dıe kendımıyıyıp bıtırdım

Kadını uyarman iyi olurdu ama sonra farzet kuzenin bu durumu öğrendi ve senınde bilip sustuğunu öğrendi düşünsene ne yapar sana bugün filmde bir söz geçiyordu, bizde ibadette kabahatte gizlidir diye.

Biz komşunun oğlunun evleneceği kızı başka bir erkekle gördük annem söyledi banada sordular mecburen kabul edip elele gördüğümü söyledim eve yeni geldim boşta bulundum ama anneme çok kızdım. Çocuk kızı çok dövdü sonra ne mi oldu? barıştılar biz kıza karşı kötü olduk soğal olarak çocuğun annesi keşke söylemeseydiniz dedi.

Nişanlarına bile gittik aramız düzeldi falan ama ben annem kadar rahat değilim kıza karşı kendimi kötü hissediyorum anneme gerçekten kızdım. Neyse sonuç ayrıldılar anlaşamadıkları için.

Yani diycem o ki siz kötü olursunuz onlar barışırlarda en iyisi unutmak Allahü Teala ne zaman eşine göstereceğini bilir.

cnm anlamadığım bişey var benim kuzenin nasıl görmemiş? yani bu görüştüğü yer mail adresimi yada f ace mi ne yani sen nerde gördün de kuzenin görmemiş.

canım1. ben habersız gırmedım
2. bu arada kucuk çocuk dedıgın kuzenım 34 yasında ve ben onunla ıddaya gırdım ki girmez olaydım.
3. ben kımsenın özel hayatına habersız mudahale etcek kadarda cahıl deılım...

hadi 1 dir 2 dir anlarım ama 1 hafta boyunca konuşmalarını niye takip ediyorsunuz?
gerçekten suç...tamam kadının"evli çocuklu" bir kadının yaptığı şey iğrenç ama sizin yaptığınız da hiç hoş değil...bence de uyduruyorsunuz o iddia kısmını...sadece merak ettiniz girdiniz pc ye...bari kocanıza söyleyip prim yapsaydınız(ki söylemişsinizdir), "kıymetimi bil,bak kuzenimin karısına ben pir ü pakım" diye...işinize yaramıştır bu olay belki...
kadına isimsiz bir mail atın,vazgeç yoksa kötü olur falan diye...
kocasıyla ya da kendisiyle yüzyüze konuşmayın,olay korkunç boyutlara ulaşabilir çünkü.

ARTIK SUSMAYA KARAR VERDIM çünkü bu olay beni aşar allah ne isterse o olcak ben sebeb olmak ıstemıyorum bu olaya dahılolmak cokkötu o yuzden bıldıklerımi unutcam ve bıdaha asla böle bıseye kalkısmıcam ...
susucam cunku ortadagunahsızbı yavru var
susucam cunku olurda bıolay olursa ben vıcdanımın acısından ölurum
susucam cunku ben sebeb olmak ıstemıyorum
herkese DÜŞÜNCELERİ İÇİN YARDIMLARI ICIN TEŞEKKÜR EDİYORUM

NİE UYDURUYUMKI arkadasım uydurmak ıcın sebebım yok
senın hayal dunyan cok genıs he sen muneccım mısın benımyaptıklarımı bıleceksın ben ewet yardım ıstedım szıden sadece sordum sölemelımıyım susmalımıyım dıe ama sız ne dıyosunuz zaten ARTIK SUSMAYA KARAR VERDIM çünkü bu olay beni aşar allah ne isterse o olcak ben sebeb olmak ıstemıyorum bu olaya dahılolmak cokkötu o yuzden bıldıklerımi unutcam ve bıdaha asla böle bıseye kalkısmıcam

Ewet sanalda paylastıgım ıcın pısman deılım ben arkadaslarıma danıstım gıdıpde sulaleme yaymadım olayı sapıtmayalım
bu olay burda kalcak ve artıknoktayıkoydum susmaya karar verdım sende saygı duy lütfen

bu tarz konularda herkesin kabuğuna çekilmesi taraftarıyım ben.
bazen susmak gerekir, duyabilmek için.

Son düzenleme:
Böyle bir durumda size ne yapılmasını isterseniz onu yapın.

Olacaklardan sorumlu olmamak için üç maymunu oynamak benim tercih edeceğim bir yol olmazdı.

Bana dokunmayan yılan bin yaşasın!,hayır bu ahlaksızlık sizin vasıtanızla ortaya çıkacak ve kuzeniniz farkında olmadan başkasıyla paylaştığı bir kadınla aynı yastığa baş koymayacak,günahsız yavruyu düşünüyorsanız günahkar bir kadına da haddini bildirirsiniz..

kuzenine söylerse eğer, kuzeni bir şey yapmayacaksa bile
bir erkek olarak gururunun incindiğini düşünür ve o sinirle adam cinnet geçirir
ve bunu söyleyen akrabalardan biri
adam resmen rezil oldum ne yapmam lazım diye düşünür.

ama kendısı farkederse daha bilinçli davranır ve ondan başka kimsenin bilmediğini düşünür ona göre kararını verir.

her zaman faciaya sebep olmak kolaydır, ama bunun bir de sonrası var.
bence sen o yavruyu düşünseydin daha farklı bir yorum yapardın.
bu durumlarda 3 maymunu oynayacaksın senınde aklında bulunsun, aile meselelerine karışılmaz.

kocası daha dikkatli olsa zaten farkına varır bazı şeylerin.

Yapmayın arkadaşım sessiz kalıp ahlaksızlığa ortak mı olsun bugün sana yarın bana..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…