- Konu Sahibi ardita_arban
-
bende buraya takıldım..
hangi hakla baskasının özeline girip 1 haftadırda takip edebiliyorsunuz..
kuzeniniz saf değildir herhalde karısının baska biriyle yazışıp görüştüğünü anlar
Cok gicik bir durum ya.
Vicdanen onun bilmesi gerektigini dusunuyorum ama mantigim diyor ki " Iyi olursa ALlah'tan, kotu olursa kuldan. "
Keske su bilgisayar olayina hic girmeseydiniz de bunlari hic bilmeseydiniz..
Bence söyleyin.
Olay çok ilerlemiş çünkü.
Yalnız bu olaya şahit olduktan sonra,
haftalarca yazışmalarını okumanız hoş olmamış.
Ve peki kuzeniniz sormadı mı birdaha hani bilgisayarda
ne yaptğımı görecektin , ne oldu diye?
Kafanıza göre insanların bilgisayarlarından özel bilgilerini yazışmalarını ele geçirmek bir suç biliyorsunuz değil mi? Çok manasız olmuş bilgisayarı kullanan ev ahalisine haber vermeden küçük çocukla iddaya girip böyle bir olaya kalkışmanız. Bence şimdiye kadar özel hayatlarına saygı duymamış olsanız bile şuandan itibaren duymalı içinizde saklamalısınız bazı şeyleri. Bırakın öğrenecekse kendisi öğrensin eşi.
canım haftalarca deıl 6 gundur takıp ettım ve bıraktım takıbı cunku bu acı gercek benı cok korkuttu napcamı bılemedım kı sussam mı konussamı offf 1 haftadır napsam dıe kendımıyıyıp bıtırdım
hadi 1 dir 2 dir anlarım ama 1 hafta boyunca konuşmalarını niye takip ediyorsunuz?
gerçekten suç...tamam kadının"evli çocuklu" bir kadının yaptığı şey iğrenç ama sizin yaptığınız da hiç hoş değil...bence de uyduruyorsunuz o iddia kısmını...sadece merak ettiniz girdiniz pc ye...bari kocanıza söyleyip prim yapsaydınız(ki söylemişsinizdir), "kıymetimi bil,bak kuzenimin karısına ben pir ü pakım" diye...işinize yaramıştır bu olay belki...
kadına isimsiz bir mail atın,vazgeç yoksa kötü olur falan diye...
kocasıyla ya da kendisiyle yüzyüze konuşmayın,olay korkunç boyutlara ulaşabilir çünkü.[/Q
NİE UYDURUYUMKI arkadasım uydurmak ıcın sebebım yok
senın hayal dunyan cok genıs he sen muneccım mısın benımyaptıklarımı bıleceksın ben ewet yardım ıstedım szıden sadece sordum sölemelımıyım susmalımıyım dıe ama sız ne dıyosunuz zaten ARTIK SUSMAYA KARAR VERDIM çünkü bu olay beni aşar allah ne isterse o olcak ben sebeb olmak ıstemıyorum bu olaya dahılolmak cokkötu o yuzden bıldıklerımi unutcam ve bıdaha asla böle bıseye kalkısmıcam
hadi 1 dir 2 dir anlarım ama 1 hafta boyunca konuşmalarını niye takip ediyorsunuz?
gerçekten suç...tamam kadının"evli çocuklu" bir kadının yaptığı şey iğrenç ama sizin yaptığınız da hiç hoş değil...bence de uyduruyorsunuz o iddia kısmını...sadece merak ettiniz girdiniz pc ye...bari kocanıza söyleyip prim yapsaydınız(ki söylemişsinizdir), "kıymetimi bil,bak kuzenimin karısına ben pir ü pakım" diye...işinize yaramıştır bu olay belki...
kocasıyla ya da kendisiyle yüzyüze konuşmayın,olay korkunç boyutlara ulaşabilir çünkü.[/Q
NİE UYDURUYUMKI arkadasım uydurmak ıcın sebebım yok
senın hayal dunyan cok genıs he sen muneccım mısın benımyaptıklarımı bıleceksın ben ewet yardım ıstedım szıden sadece sordum sölemelımıyım susmalımıyım dıe ama sız ne dıyosunuz zaten ARTIK SUSMAYA KARAR VERDIM çünkü bu olay beni aşar allah ne isterse o olcak ben sebeb olmak ıstemıyorum bu olaya dahılolmak cokkötu o yuzden bıldıklerımi unutcam ve bıdaha asla böle bıseye kalkısmıcam
bu olayı kendi eşine söyledin mi?
madem iddiaydı,kuzenine 1 hafta önce şimdi şunu şunu yapıyosun demedin mi?
iddia zaten bitmiştir yani kuzenin senin yapabildiğini görünce...sen iddiaya girdiysen bile(hiç sanmıyorum) iddia bitmiş,şimdi sadece meraktan keyiften izliyosun bu olayı...bi de sırrın büyüklüğü muazzam gelmiştir gözüne...
zaten sen kocana danışmışsındır,söyleyelimmi diye...kararını vermişsindir,ama "midas'ın kulakları" gibi dehşetengiz bir haber ya bu senin için,hiç kimseyle paylaşmadan duramadın sanırım o yüzden kuyuya anlatmaya karar verdin
neyse allah o çocuğa zeval vermesin,kalan herkes kurtarır paçayı bişekilde...
kocasıyla ya da kendisiyle yüzyüze konuşmayın,olay korkunç boyutlara ulaşabilir çünkü.
ARTIK SUSMAYA KARAR VERDIM çünkü bu olay beni aşar allah ne isterse o olcak ben sebeb olmak ıstemıyorum bu olaya dahılolmak cokkötu o yuzden bıldıklerımi unutcam ve bıdaha asla böle bıseye kalkısmıcam ...
susucam cunku ortadagunahsızbı yavru var
susucam cunku olurda bıolay olursa ben vıcdanımın acısından ölurum
susucam cunku ben sebeb olmak ıstemıyorum
herkese DÜŞÜNCELERİ İÇİN YARDIMLARI ICIN TEŞEKKÜR EDİYORUM
Bana dokunmayan yılan bin yaşasın!,hayır bu ahlaksızlık sizin vasıtanızla ortaya çıkacak ve kuzeniniz farkında olmadan başkasıyla paylaştığı bir kadınla aynı yastığa baş koymayacak,günahsız yavruyu düşünüyorsanız günahkar bir kadına da haddini bildirirsiniz..
kuzenine söylerse eğer, kuzeni bir şey yapmayacaksa bile
bir erkek olarak gururunun incindiğini düşünür ve o sinirle adam cinnet geçirir
ve bunu söyleyen akrabalardan biri
adam resmen rezil oldum ne yapmam lazım diye düşünür.
ama kendısı farkederse daha bilinçli davranır ve ondan başka kimsenin bilmediğini düşünür ona göre kararını verir.
her zaman faciaya sebep olmak kolaydır, ama bunun bir de sonrası var.
bence sen o yavruyu düşünseydin daha farklı bir yorum yapardın.
bu durumlarda 3 maymunu oynayacaksın senınde aklında bulunsun, aile meselelerine karışılmaz.
kocası daha dikkatli olsa zaten farkına varır bazı şeylerin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?