Söylemeli miyim yoksa susmalı mıyım bilemiyorum

Yapmayın arkadaşım sessiz kalıp ahlaksızlığa ortak mı olsun bugün sana yarın bana..

benim anlatmak istediğim şey; adam cinnet geçirirse n'olcak? sonuçta akrabasından böyle bir şeyi duyuyor
ve kuzenine de düşman olur.

''sen ne hakla benım bilgisayarımı 1 hafta boyunca takibe alıyorsun '' derse?
sonuçta konu sahibesinin yaptığı şey de doğru değil .

bence kesınlıkle kadını uyar en azından senden korktugu için boyle bı ılışkıyı keser kendı yuvasına gerı doner kımseyı kınamamk lazım sonucta herkesın basına gelebılır yanlışa dusebılırız en azından kotu seyler olmadan yolun yarısından donmesı iyi olur

bence kesinlikle öğrenmesi gerekli de
nasıl dersen
güçlü kuvvetli bikaç kişi bulun bağlayın sandalyeye bi de sakinleştirici verin
ya da madem çook iyi anlıyo eşiniz bilgisayardan kuzeninin önüne gelecek şekilde bi ayarlama yapsın
mesela mail -se artık nasıl görüşüyorlarsa yanlışlıkla kuzenine gelsin falan
ama bu yalanla yaşanmaz bence
günaha ortak olurum gibi gelir ben olsam

bazi seyleri belkide bilmemek daha hayirlidir soylenmesi gerekiyor ama...bu tarz birsey nasil soylenir??? birde hersey olup bittikten sonra herkes sana suclu muamelesi yapacak belkide...ne demisler katirlar tepisir arada esekler ezilir

en fazla herhalde cirkeflik yapar o kadin, eger onu kendin uyarirsan...ama sana iftirada atabilir. malum baskin basanindir mantigi...bulasmamak gerekir belkide, bilemiyorum zor bir karar :44: Allah korusun kimsenin basina vermesin.

siz söylemeyin,nasılsa ortaya çıkar.sizden duymasınlar,Alllah korusun katil falan olur kocası.
kadını sıkıştırın.

Nasıl yaptın bize de söyle, bizde kuzenlerimizin bilgisayarlarını takibe alalım

Zor bir durum ama senden duyması işi daha da zorlaştırır..

Söyleme sus diyen arkadaşlara sadece şunu söylemek istiyorum.
Varsayalım o haltı yiyen sizin eşiniz olsa ve birileri bilirken size söylemese birde burdan düşünün

Günaydın bence kuzenine durumdan bahset derim çünkü ortada bir aldatma var eger kuzenin bu durumu sonradan ögrenir yada senin bilgini ögrenirse bana niye daha önce söylemedin diye sana da sitem edebilir ayrıca kadının yazıları 1 hafta boyunca takip etmişsiniz karşı tarafın bilgisayarına girerek bunun için türlü türlü programlar mevcuttur zaten ama kadın üstüne çıkmak için seni bilişim suçlarına şikayet etmiş olsa hackerlıktan ve başkalarının özel hayatına müdahaleden dolayı suçlu bulunursun.

Benim esim de bilgisayar uzmani hatta mimar olarak geciyor uzmanligi. Benim de kardeslerimin bilgisayarinda sorun falan olursa uzaktan cözüyor. Remote control bu yanilmiyorsam. Esim ozellikle sorar sorun tam olarak ne diye. Cunku diger dosyalara maillere yazismalara falan bakmak istemez. Sizin ki z harfi yazmaktan cikmis bilgisayarda ne var ne yok herseye bakmak olmus. Ya kuzeninizle esinin ozel bilgilerini gorseydiniz? Bir haftadir okuyorum diyorsunuz ne hakla? Kuzeninizin esi yanlis yolda ama siz de yanlissiniz. Bir an once bu programi kaldirin. Kuzeninizin esiyle samimiyet derecenizi bilmiyorum ama uyarabilirsiniz. Hatta kan cikar yazik olur deger mi gibi seyler de soyleyebilirsiniz ama bir haftadir okudugunuzu nasil aciklayacaksiniz? Ya kalkip bilgisayara casus program koymuslar onlar yapmis bu yazismalari derse?

Kuzeninizin bilgisayarina program yüklemissiniz onceden bunu yapabilmek icin. Sizinle iddiaya girdigine gore nasil yapildigini bilmiyor. Aklima su geldi onlar yazisirken araya girip kuzeninizin ismi x olsun, "bu bilgisayardaki yazismalar bugunden itibaren x in mail adresine ve cep telefonuna gonderilecektir" yazabilirsiniz. Belki korkar bitirir. Gerci bunu yapan her turlu yolunu bulur. Bunu bitirir baskasini bulur. Yine de benim icime sinmezdi ne okumak ne karismak. Akil verdim ama ben yaparmiydim yapmazmiydim bilmiyorum.

Ben söyleme diyenleri anlamıyorum nasıl göz yumabiliyorsunuz?
Yani direkt söylemese bile görmesini sağlayacak birşeyler yapmalı bence...
Sonuçta elinde kanıt var. Yuvaları dağılmasın diyorsun ama yuva göremedim ben ortada...

Benim kardeşimde bilgisayer bölümü ögrencisi igneden iplige herşeyi bilir bazen dediginiz gibi tandıkların bilgisayarında sorun oluyor uzaktan yardım ile yardım eder benim kardeşimde sorar tek tek sorun nedir neysen kaynaklanıyor diye bazen tandıklarımız sen kafana göre takıl derler ama kardeşim öyle şey olmaz sizin özel dosyalarınız falan vardır onlara şifre koyun der ve asla hiç birşeylerine bakmaz sorunu halleder işlemi bitincede kapatır ve kardeşim onlarıda uyarır güvenmediginiz kişiye yaptırmayın diye kadın belkide konu sahibini suçluyacak çünkü artık türlü türlü casus yazılımlar dolu .

bencede kuzeninin eşine söyle bildiğini farketsin.doğru yola dönmek için ikna et.olmuyosa söyleme derim.devir değişti artık şu hale bak ya bide kendinden küçük bi erkek ya bunlar ne yapıyo ya

Kuzeninin eşine söylemelisin durumu bildiğini ve kendi itiraf etmeli.Öyle bir durum ki sen kötü olursun ne olacağı belli olmaz.
Amaaa yine de kişisel bir bilgisayara izinsiz girmek suçtur.

böyle durumlarda insan ne diyeceğini bilemiyor.kadını uyarsan diyeceğim ama boş bir çaba olur.kadın inkar eder size iftira bile atabilir
bence eşin sesini değiştirip isim vermeden kuzenini arayıp karısı konusunda uyarsa takip et onu dese yani adamın gerçeği görmesini sağlasanız daha iyi olur
bu durumu bilmek bence aldatılan kişinin hakkı

Kuzeninize değil de eşine söyleyebilirsiniz her şeyi bildiğinizi, ve buna devam etmesi halinde ortaya çıkacağını, ona yuvası için bir şans verdiğinizi, bitirmesini istediğinizi anlatın.
Böyle durumlarda erkeklere söylemek çok kötü geri dönülmez sonuçlar doğurabilir.
Yaşadığımız toplum malum...
Erkekleri karıştırmadan hanım hanıma gerekirse tehdit gerekirse çirkeflik ama bu meseleye sessiz kalmayın, bitmesi için çaba sarfedin derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…