- 27 Aralık 2011
- 63.354
- 61.081
- 898
- Konu Sahibi ardita_arban
-
Yapmayın arkadaşım sessiz kalıp ahlaksızlığa ortak mı olsun bugün sana yarın bana..
Benim esim de bilgisayar uzmani hatta mimar olarak geciyor uzmanligi. Benim de kardeslerimin bilgisayarinda sorun falan olursa uzaktan cözüyor. Remote control bu yanilmiyorsam. Esim ozellikle sorar sorun tam olarak ne diye. Cunku diger dosyalara maillere yazismalara falan bakmak istemez. Sizin ki z harfi yazmaktan cikmis bilgisayarda ne var ne yok herseye bakmak olmus. Ya kuzeninizle esinin ozel bilgilerini gorseydiniz? Bir haftadir okuyorum diyorsunuz ne hakla? Kuzeninizin esi yanlis yolda ama siz de yanlissiniz. Bir an once bu programi kaldirin. Kuzeninizin esiyle samimiyet derecenizi bilmiyorum ama uyarabilirsiniz. Hatta kan cikar yazik olur deger mi gibi seyler de soyleyebilirsiniz ama bir haftadir okudugunuzu nasil aciklayacaksiniz? Ya kalkip bilgisayara casus program koymuslar onlar yapmis bu yazismalari derse?
Kuzeninizin bilgisayarina program yüklemissiniz onceden bunu yapabilmek icin. Sizinle iddiaya girdigine gore nasil yapildigini bilmiyor. Aklima su geldi onlar yazisirken araya girip kuzeninizin ismi x olsun, "bu bilgisayardaki yazismalar bugunden itibaren x in mail adresine ve cep telefonuna gonderilecektir" yazabilirsiniz. Belki korkar bitirir. Gerci bunu yapan her turlu yolunu bulur. Bunu bitirir baskasini bulur. Yine de benim icime sinmezdi ne okumak ne karismak. Akil verdim ama ben yaparmiydim yapmazmiydim bilmiyorum.
Bir söz vardır '' Karı koca arasına yılan bile girmez'' diye asla karışma
Karı koca arasına yılan girmez ama sevgili girer öyle mi?zihniyetinize sağlık ama olay karı kocayı aşıp kamusallaşmış..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?