Söylemeli miyim ?

muzurum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2009
21
0
86
35
Bilecik
Öncelikle sizin fikirlerinizi yaklaşmınızı çok begeniyorum.
Bundan öncede bi derdimi açmıştım size ve söylediklerinizde hep haklı çıktınız ...
Şimdide size derdimi açmak istiyorum.Yardımcı olursanız yine çok sevinirim

Kalbim acıdı çok yandı bi daha hoşlanamam sevemem sanıyordum ama taki onu görene kadar.
Bu hissettigim duyguyu ben en son lise de hisstemiştim sanırım.
Onu görünce ellerimin ayaklarımın titremesi . Parmak uçlarımın karıncalanması midemin agrıması.Kalbimin yerinden çıkıcak gibi atması .Ona baktıgımda bana bakması için delirdigimi bana baktıgında cennetin kapılarını bana açması ... Böyle bi duygu çok farklı :)
Evet bundan önce sevdim güvenmiştim birine ama bu duygularn hiç birini yaşamamıştım onda ...
Herşey çok güzel gibi görünsede ortada büyük bir sorun var.
Beni çok seven biri var.
Benim için yapmadıgı hiç birşey kalmadı diyebilirim kendini sevdirebilmek bir kez olsun benim yüzümü güldürebilmek için ama olmadı yapamadım ben sevemedim..Hoşlandıgım çocuk bu çocugun arkadaşı kızlar daha dogrusu ben arkadaşı olarak bilmiyordum.Aynı ortamda çalışıyorlar evet ama fazla muhabbetleri oldugunu bilmiyordum.Bir gün beni seven çocuk yemek molasına çıktıgında beni aradı : Nasılsın diye muhabbet döndükden sonra bana dönüp : Ya x de bana şey dedi .. o kız çok temiz bir kıza benziyo kıymetini bil kaybetme al bana gelen gülüde sana veriyim ona verirsin dedi dedi

O an beynimden aşşa kaynar sular döküldü ...
Acaba aralarında ne konuştular da bu muhabbet geçti anlamadım ...
Ama bildigim birşey var şuan bizi çıkıyo biliyo olabilir...
Beni seven çocugu üzmek istemiyorum o kadar iyi birisi ki delikanlı benim yüzümü bir kez güldürebilmek için elinden geleni yapıyo ama ben bu duyguyu uzun zamandır yaşamadım bi kenara atmak hiç yaşamamış gibi davranmak istemiyorum.Bugün o kadar kalabalıgın ardında beni görmüş gözümü kapıya çarpmıştım yanıma geldi : Geçmiş olsun çok dedi gülümsedi bende ona gülümsedim gitti ... Ve daha önce hiç bir konuşmuşlugumuz olmadı hep uzaktan bakıştık.Kalabalıktı karanlıktı hafifden bide gözümü nasıl gördü geldi yanıma anlamadım ama inanın kalbim o an çıkmadıysa yerinden daha hiç çıkmaz :)

Bugünde faceden ekledim.Kabul etmiş gözüm hep facede ne zaman kabul edicek diye tam 37 saniye önce arkadaşlık isteginizi kabul etti yazdı ... Bende hemen mj attım .. Naber ? Bugün biraz afalladım kusura bakma dedim .. Ama mj atmadı . 1 dakka içinde faceden çıkması imkansız gibi geliyo bilmiyorum...Numarasıda var bende..Ne yapmalıyım yardımcı olursanız çok sevinirim.
Nasıl bir yol izlemeliyim .... Numarası da var bugün mj attım sabah ama kim olduugmu sölemessem mesaj atmıcagını söledi.. bende söylemeye cesaret edemiyorum...

Ben söylemeni tavsiye ediyorum ama tabiki bu aşamada şimdi değil.Öncelikle diğer çocukla aranda hiçbir şey olmadığını o dahil herkes bilmeli.Daha sonra onunla arkadaşça seni tanımasına ortam yaratmalısın.

Öncelikle LÜTFEN LÜTFEN , sizi seven kişiyle oturup etraflıca konuşun..Asla olmuyor, yapamam, ben seni sevemem ya da seninle ileriye dönük birşey paylaşmak istemiyorum v.s v.s

BUNU YAPMAK ZORUNDASINIZ.. Bu duruma çok kızıyorum ; karşımızdakinin bizi sevdiğin, biliyoruz , bizim asla sevme ihtimalimiz olmuyor ; ama hala konuşuyor , mesaj atıyoruz ya, bu durum çok rahatsız ediyor beni..

Çünkü bu hak almaktır..
''Şimdi belki diyeceksiniz ki ama ben söyledim onu sevmediğimi v.s '' söylemek yetmiyor, kesin tavır koyacaksınız.. Kesin bir ifadeyle anlatacaksınız..

Çok iyi , kıramıyorum demekle olmuyor..Böyle daha çok canı yanar..

HELE ki bu onun ortamı paylaştığı biriyse hoşlandığınız..

...

Diğer konuda ise bence siz mesaj atmayın..Aramayında.. Önce bu durumu çözün etraflıca, sonra zamanla zaten olacak olur o hoşlandığınız adamla..

Şimdi sizin onu aramanız , hoş sonuçlar doğurmaz.. Adamın biraz tepkisini ölçün bence..

Son düzenleme:
Merhaba Canım;
Diğer çocuk sana çok ilgi gösteriyor ama senin ilgini çekmiyor değilmi. Se n de hoşlandığın çocuğun üstüne çok gidersen bir müddet sonra senden kaçmaya başlayacaktır. Erkekler kolay elde etmeyi severler ama o zaman kıymet bilmezler. Aslında bu bizim için de geçerli. Bence çocuğun üzerine fazla gidip aranızdaki çekimi kaybetme. Bırak biraz heyecanlansın. Hayaller kursun ve acana desin.
Ama diğer çocuğa da ümit vermeye devam ediyo gibisin. Pat diye yapma ama yavaş yavaş ayağını çek ondan. Dikkatini başkasına yöneltmesini sağla. Başkasına ilgi duyduğunu hemen öğrenirse sana daha fazla bağlanır.
Bye bye

Seni seven kisiyle konusup olmayacagını anlatmalısın.
Digeriyle konusmak , sana karsı neler hissettigini ögrenmek icin de acele etmemelisin aradan biraz zaman gecsin.
Herseyin hayırlısı.

Aşk çoğu zaman geçici oluyor. Şimdilik sadece uzaktan tanıyor gibisin yakın olduğunda onu daha iyi tanıdığında belki o kadar cazip gelmeyecek. Ya da o kişinin başka kişiye ilgisini göreceksin veya seninle çok ilgilenmeyecek. Şunu biliyorum ki sen seni sevene durumu açıkladığında o da baaşka birine ilgi duymaya başladığında üzüleceksin. şu anda seni sevdiğini dusunuyorsun vardır diyorsun aklının köşesinde ama o gittiğinde büyük eksiklik hissedebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…