ben kendimi çektima aslında.ama bu hafta vardiyalarımız denk geldi.:) ben msn deyken msn e girdi.konuşmuş yazmadım diziye dalmışım.sonra geldim gördüm.konuştu falan.o konuşunca cvp verdim ben de haliyle.neyse baktım bayagı iyiyiz.bu çocugun derdi kaçan kovalanır hesabı olmaktan çıktı.onun farkındyaım. cam açalım dedi yine.açtık konuştuk.
bilmiyorum sanki bana yakınlaştı bayagı.

aradım mesela bii kere.bişi sölicektim. kapatcaktım neyse dedim meşgul etmeyim seni de dedim.yok uyumucaksan konuşalım dedi.kapatmamı istemedi.telde konuşurken msn e çağırdı.yine cam açıp konuştuk.iş yerinde de eskisi gibi dğeil. eskiden benim oturdugum yerden geçerken robot gibi geçerdi.göz göze gelirsek tesadüf gülümserdi.artık geçerken özellikle bakıyor göz kırpıyor ya da bi bakış atıp geçiyor.
en son dün arkadşaımı kınası vardı.saçlarımı falan yaptırdım.kızlarla iş yerinde buluştuk.gitcez.kapıda karşılaştım arkadaşla.surat bi karış slm dedi geçti. :) ya dedim çok şaşırdı beni böle görmeye alışkın deil ya da çok çirkin oldum.:) neyse sora birlikte sigara içerken karşılaştık.bugün ne şıklık böle dedi.bkına var falan anlattım.
akşam da kınadan çıktık iş yerine geldik tekrar.servisle evlere gitcz.geç oldugu için otobüsle gidemiyoruz.
tesadüf tam 10 da çıkıyor ben de 10da servis var mı diye gittim sormaya.servislerin oldugu yerde karşılaştık.10 da servisin var dediler bana.(sonradan anladım ki 10 da servisim yok yanlış söylemişler 15 dk serviin kalkmasını bekledikten sonra anlaıdm bunu) neyse onunla bekledim servisi.onun servisi gelmemiş daha.sen geç üşüme serviste otur dedi.yok ya beklerim dedim.birlikte üşüyelim diyosun yani dedi güldü :) ben de öle şakaya vurdum.
eve geldiktn sora akşam da nette konuştuk yine.laf arasında duramadı.bişi söledi.ardından ayrıcaa... yazdı.noldu dedim.bugün çok güzeldin sölemeden edemicem dedi. :)
artık dengesiz deil arkadaşlar.yani evet yine hoilandıgını sölemedi.sevgili olma yönbünde adım atmıyor inatcı keçi ama artık dengesizlik yapmıyo.bakıyor yanıma geliyor.muhabbet ediyor.nete girdiğinde mutlaka cvp veriyor.hatta benden soğuk bi hareket gördüğü zaman üüzüldüğünü hissettiriyor.:) şöyle söyleyim mesela geçenlerde bişi oldu.aramıcam bidaha dedim şakaısna.:) böyle yaa aramıcan mı bidaha falan diyip :'( falan yaptı.netteydik.suratını ekşitti vs vs. ya da dün geç yazdım.böyle geldim görmedim ıkusura bakma yazdıgını dedim.hemen böle bi surat astı beni de görmediysen artık

falan dedi.
blmiyorum neler oluyor ama sanırım artık yola geliyor.:)