Söylemeli miyim?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EcceA
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

EcceA

Başlangıç: 77.6/ Hedef:65/Boy:179
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2014
454
1.899
113
Arkadaşım şu anda 2 çocuk annesi. Biri 3 yaşında diğeri 2 aylık. 2 yıl önce bir süre iş yüzünden ayrı yaşadılar yaklaşık 10 ay kadar. Bu arada kocası bir ilişki yaşamış kadınla. Eğlence olarak. Ben bunları 1 ay önce öğrendim. Söylemeli miyim ben bunu?

Eger %100 eminsen söyle tabii. Hiç kimse kandirilmayi hak etmiyor. Sen onun çocuklarini dogur büyüt o elalemin karilariyla gününü gün etsin ohh ne ala.

Siz nasıl öğrendiniz ? Kesin mi öğrendiğiniz şey elinizde ispat edebileceğiniz bir şeyler var mı. Sonra siz suçlu yuva yıkan kadın olmayın

yanınızda bir bilen daha olmalı yoksa iftira olarak atfedilebilir ama hassas bir konu yani bir yuvanın yıkılması söz konusu olabilir yada iliski devam eder ama sarsıcı şekilde. tercih size ait.

Gene bir eğlence vakası 10 ay ayrı kalmak suçsuz yapmıyor şeyini tutamayan heriflerin eğlencesine bakıyor

Bence söylemelisin

Söyledin diyelim ya adam derse yalan senin kocamda gözünmü var derse aynisi benim başima geldi isimsiz ihbar mektubu yazip kapisindan attim ve olay ortaya çikti böyle yapabilirsin sen olduğunu asla ögrenmez kafan rahat olur

Geçmişte olmuş belki adam pişman olmuştur bence kadını hiç uzme

Arkadasınla kötü olma pahasına söyleyebileceksen söyle, ispatlayacak delillerin varsa kesin söyle, ben olsam delilim bile olmasa arkadasımla kötü olma pahasına da olsa yine söylerdim..

Ben olsam demezdim canm sonucta suç benim üzerimde kalabilir kadin inanmayabilir boşver bence hic söyleme

Kanitlayabilecekseniz bence söyleyin.Aynı şey basıma gelse bilmek isterdim resmen aldatmış adam bence kadının bilmeye hakkı var

Hiç karışmam böyle şeylere. Sonra onlar iyi olur sen kötü. Bir de sütü falan etkilenir diye korkardım.

Soylersen evliliklerinin ilyikilma ihtimali var.ben bu sorumlulugu uzerime almazdim. Diyelim ki soyledin ,arkadasinin cocuklari var.bosanmak istese bile cok zorlanacak.depresyona girecek.aldatilma asla affedilmez biliyoruz.affettik desek bile dilde affederiz gonulde degil.arkadasin bosanamazsa ne olacak.uzun sure ruhsal cokuntu yasayacak.ben bunlari yasamasina dayanamazdim.esi aldatmaya devam ediyorsa arkadasin oyle de boyle de farkedecek zaten.belki de biliyor hissediyor;kendince hesabi var o nedenle susuyor.iyice dusunup oyle hareket et bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…