• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söylemeli miyim?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EcceA
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Nerden oğrendiğine bağlı. Eger bigün kadın oğrendiğinde seninde bildiğini anlıcaksa soyle benden nasıl sakladın diyenilir,yok ablamazsa hiç ortalığı bulandırma.

SÖYLEME bence. hatasından haberin olabilir ama tövbesinden aslaa. belki pişman oldu, tövbe etti, bir daha yapmayacak (inşallah)
eğer söylersen 2 aylık yavruyla nerelere gitsin,ne yapsın.
ha 2. bi aldatma olursa o zaman bi düşün söylemeyi.

Kesinlikle soylenmeli.soyleme diyen hanimlar siz kendinizi koyun aldatilan kadin yerine aptal yerine konmak hosunuza gider miydi arkadasiniz bunu biliyor ve soylemiyor ne kadar kotu bir durum. sonuc olarak bosansa da affetse de kadinin bunu bilmeye herseyden cok hakki var kocam dedigi cibiliyetsizin ne mal oldugunu gormeli

Arkadaşımla resmimiz vardı facede. O kız orada görmüş ve bana yazdı. Karısına söylemeyeceğim dedi. Pişmanmış. Karısı böyle kötü bir adamı hak etmiyor yazdı. Anladığım kadarıyla oda kandırılmış ve kırılmış. Ve bana samimi fotoğraflarını gönderdi.

Arkadaşım şu anda 2 çocuk annesi. Biri 3 yaşında diğeri 2 aylık. 2 yıl önce bir süre iş yüzünden ayrı yaşadılar yaklaşık 10 ay kadar. Bu arada kocası bir ilişki yaşamış kadınla. Eğlence olarak. Ben bunları 1 ay önce öğrendim. Söylemeli miyim ben bunu?
Sana ne?

Söyleyip söylememe kararı arkadaşınızın karakterine göre verilmeli bence. Boşanabilir mi, yoksa cesaret edemez mi? 2 aylık bir bebeği varsa zor görünüyor. Evliliğin sonlanmasına yetmeyen ama ağır hasarlar bırakan bir darbe olabilir bu gerçeği öğrenmesi. Bazen olur ya hani, her şeyi biliriz ama elimizden hiçbir şey gelmez ve "keşke öğrenmemiş olsaydım" deriz.

Yanlış anlamayın, aldatan insanlardan nefret ediyorum ve yanlarına kalmasına asla dayanamıyorum ama boşanma gerçekleşmeyecekse sakin suları bulandırmanın da bir anlamı yoktur diyorum.

Ya zaten biliyorsa ve halletmişlerse aralarında?

çok zor bir durum. şimdi ben kendimi senin yerine koyuyorum da...
geçmişte yaşanmış birşey bu; ancak arkadaşının nasıl bir insan ile evli olduğunu ona göstermen de aslında gerekiyor...
ama böyle birşeyde sen de günah keçisi olarak ilan edilebilirsin.

siz evli misiniz?
eğer evliyseniz eşinizle paylaşın durumu,eşiniz gidip bu durumdan haberdar olduğunuzu söylesin , hiçkimse kandırılmayı haketmiyor ama kişinin kendi kocasından duyması,öğrenmesi gerekir bu feci durumu
kanunlar bile bunu söyler karı koca arasına girerseniz suçlu durumuna düşen siz olursunuz.
maalesef iyilikten maraz doğuyor.

İspatlayabiliyorsan söyle. Bilmeye hakkı var. Boşanmak isterse de mahkemede şahitlik yap. Bu tür şeyler sadece sadakat ile değil sağlık ile de ilgili. Kimsenin başkasının sağlığını tehlikeye atmaya hakkı yok. Diğer kadın kaç kişiyle beraber oldu belli değil.

Soylersen durumun suclusu olarak sayilabilme ihtimalinde var bilirsin eslerin arasina iyi niyetlede girsen mimleniyosun

Tabiki söyle. Bakalım şimdide eğlenecek mi adam.

Ben olsam söylemezdim.Herşey düzelmişken huzur bozmaya gerek yok.Şuan evliyken karısını aldatmıyor sonucta.Ne gerek varki.

Evet soyle. Ama arada kalıp kötu olma ıhtımalın var o yuzden once emın ol soyleyeceksen.

Back
X