Söylemelimiyim??

DoReSol

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2014
234
150
83
Öncelikle herkese merhaba..
Yardımınıza çok ihtiyacım var 1 aydır ne yapacağımı düşünmekten kafayı yedim resmen.
Benim her şeyimi paylaştığım, çok çok sevdiğim bir çocukluk arkadaşım var. Ondan sakladığım hiçbir şey olmadı 1 ay öncesine kadar. Kısaca beraber ağlar beraber gülerdik. Arkadaşımın ikinci evliliği. Ve ben tesadüf sonucu eşinin arkadaşımı aldattığını öğrendim. Hiç beklemediğim birşeydi.

Şimdi ben bunu arkadaşıma söylemelimiyim? Hala devam edip etmediğini bilmiyorum. Bitmiş kısa süreli bir ilişki yaşadıysa arkadaşımı üzmek doğru olur mu? Lütfen yardım edin

biraz sonra burası karışır..
kanıtın varsa söyle yoksa kocasına inanmak isterse eğer ki büyük olasılık öyle olur sen kötü olursun yuva yıkan kıskanan olursun

Arkadaşını enayi aptal yerine koymak istemiyorsan söyle.Bir de bunu kaldırabilcek biri mi sonuçlarına katlanabilir mi.Şahsen benim arkadaşım böyle birşeyi bilse bana söylemese herşey biter bende

söylersen arkadaşını kaybedersin bence, ben yaşadım, ama pişman değilim, bile bile yüzüne bakamazdım

Hic gizliniz yoksa bukadar samimiyseniz söylemeniz gerek ama zor isler bunlar...Akillica davranin siz söylemeden arkadasinizin ögrenmesini saglayin, saf yerine koyulmaktan kurtarin...

kanıt varsa söyle yoksa ebediyete kadar sus arada kalırsın hatta başka başka şekilde suçlanırsın olan arkadaşlığınıza hatta sana olur bence sus

Bitmis kisa süreli iliski nedir abi. Adatmanin boyutu mu olur yahu. Aldatmis iste, ister bugün olsun ister dün -.-

böyle şeyler asla soylenmemeli bence..

karı koca arasına girilmez..

kadını aldattığı an yakalarsan dırek onunla konus..eşinin kafasını sen bulandırma..

ıyılıkte yapmış olsan,onlar ustesınden gelir herseyın,sen kötü olursun..

Belki de arkadaşınız da farkındadr söylemeyn kendisnin öğrenmesni saglayn

Aslında söylersem arkadaşımın bana inanacağını düşünüyorum ve bunu hazmedecek bir kız değil. Yani kesinlikle ayrılmak isteyecektir. Zaten doğrusu da bu. Ama 3 tane küçücük bebeği var Yani arkadaşım hiç bilmese, o çocuklar anne babayla huzurlu bir ortamda büyüyebilirler. Zaten çocuklar olmasaydı duyar duymaz söylerdim.

Kendini onun yerine koy, arkadaşın bunu bilse ve sana söylemese mesela napardın düşün!!

Boyle konularda ne kadar yakında olsanız kötü siz olursunuz herseyi göze almanız lazım

ben de söylenmemesi gerektiğini düşünüyorum.
karşı taraf mutlaka açık verecektir ve bunu kendisi öğrenmesiyle başkasından duymak bence farklı.
o durumda kalan insanın psikolojisi iki kere bozuluyor.
öncelikle ne hale düştüm insanların gözünde diye düşünür.
eğer bunu sindirebilecek bir kişiyse bırakın kendileri halletsin.
sonra onlar devam eder ama arkadaşınız ezilip sizinle görüşmez.

senin o arkadaşın seni kıskanıyor..onunla görüşmeni istemiyorum..ya o ya ben..der çıkar içinden.
dedikoducu ve iftiracı olan siz kalırsınız..

Bence söyleme...
1-Boşansalar da boşanmasalar da sen kötü olursun.
2-Arkadaşın büyük ihtimalle boşanmaz ama hayatı zehir olur.
3-Mutlu evliliği olan yakınlarını düşün.İşte onların bazıları geçmişte mutlaka aldatılmıştır.Bilselerdi bugünlere gelemezlerdi.

elinde ispatın varmı , sen arkadasına esin seni aldatıyor desen kadının kafasına 40 tane tilki girer ,ispatın yoksa yanlıs anlasılacagın ve arkadaslıgın bitecegi kesin ama yinede ben olsam söylerdim ! söyledimde ..sonucta arkadasımın aptal yerine konulması pekte hosuma gitmez , herseyi goze aliyorsan söyle , belki sana inanmaz, ama esine karsida daha tedbirli olur , eside aldatmissa muhtemelen boyle bir huyu var illaki yine yqpacaktır ,arkadasınızda illaki birinde olmasa birinde yakalayacakdır , cekirge misali :) .. sonuc itibariyle siz haklı cıkarsınız ama bunu anlamak seneler alabilir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…