Söylemelimiyim??

senin o arkadaşın seni kıskanıyor..onunla görüşmeni istemiyorum..ya o ya ben..der çıkar içinden.
dedikoducu ve iftiracı olan siz kalırsınız..
Büyük ihtimalle o şekilde olacaktır. Ama ben bunu der etmiyorum. O pislik hakkımda ne söylerse söylesin. Sadece arkadaşımı üzmeye değermi onu bilmiyorum.

Peki siz söylediğinizde sonuç ne oldu. Arkadaşlığınız devam ettimi? Ya 3 tane çocuk olmasaydı ben herşeyi göze alırdım.

Büyük ihtimalle o şekilde olacaktır. Ama ben bunu der etmiyorum. O pislik hakkımda ne söylerse söylesin. Sadece arkadaşımı üzmeye değermi onu bilmiyorum.

bence biraz gözlemleyin o ilişki devam ediyor mu etmiyor mu bunu az çok anlarsınız..
hem belki elinize bir koz verir deliliniz olur..
ilişki bitmişse kaçamak ise susun..zaten arkadaşınız başka bir kaçamagını yakalayacaktır.
yok ilişki bitmemiş devam ediyor ise..bunu arkadaşınıza söylemek yerine görmesi adına adımlar atın..
evet kırılacak üzülecek ama oda gececek..
sanırım ben öyle yapardım.

Bende ilişki devam etmiyorsa (umarım bitmiştir) hiç söylemeyeyim, bilmesin, yuvasında çocuklarıyla mutlu mesut yaşasın diyorum. Ama ondan birşeyler saklamak o kadar ağır geliyorki

Bir de arkadaşlar şöyle bir şey düşündüm. Ben bu pislik adamı karşıma alıp herşeyi biliyorum tekrarlarsan söyleyeceğim desem sizce nolur?

eminseniz, arkadaşınızın daha fazla aşağılanmasına izin vermeyin
ancak ...öğrenmesini sağlayın, söylemeyin!

bir de bitmişse falan diyorsunuz ..eski bir mevzu mu?
eskiyse neden şimdi söyleme gereği duydunuz?
yeniyse bitmiş olma ihtimali çok düşük zaten
eksik parçalar var gibi..

söylersen arkadaşını kaybedersin bence, ben yaşadım, ama pişman değilim, bile bile yüzüne bakamazdım
Kesinlikle yüzüne bakamadığım için ziyarete gitmiyorum. Çocukları da o kadar özledimki Zaten arkadaşım 3 çocukla evden dışarı çıkamıyor. Sadece telefonda konuşuyoruz

Ben söylemezdim. Aldatıldığını hiç öğrenmeden musmutlu yaşayanlar var sonuçta.
Arkadaşımın mutlu hayat şansını elinden almak istemezdim.
Bildiğimi bilinç altıma iter üstünü kapatırdım.
Aynı şekilde candan arkadaşımın bana söylemesini de istemezdim.
Hayatta herşey sandığımız gibi değil nasıl olsa. Varsın kocasının sadakati sandığı gibi kalsın.
Ayrıca arkadaşın durumun farkında olarak kendine saklıyor da olabilir.

Allah korusun ben böyle birşey yaşasam arkadaşımın bana söylemesini isterdim ama bazı bayanlar çok garip söyleyince sanki ayırmaya çalışmışsın gibi muammele yapıp seninle görüşmeyi kesiyor. Sanki seninle aldatıyor kocası. Arkadaşın aklı başında biriyse söyle, kocasına saplantılı derece aşıksa, ihale senin üstüne kalacaksa söyleme.

Bende ilişki devam etmiyorsa (umarım bitmiştir) hiç söylemeyeyim, bilmesin, yuvasında çocuklarıyla mutlu mesut yaşasın diyorum. Ama ondan birşeyler saklamak o kadar ağır geliyorki

bazen iyiliği için saklamak gerekebiliyor..maalesef.

siz bunu nasıl öğrendiniz?

Ben olayı bir ay önce duydum. Aslında burda olayı nasıl duyduğumu da anlatayım. Beyefendi bir gün falcı bir kadına gitmiş demişki "Sana bir arkadaşımı getireceğim buraya taşınmayı düşünüyor ama bana pek güvenmiyor heralde. Sen ne yap et kızı ikna et. Benim çok güvenilir olduğumu buraya taşınırsa işinin çok iyi gideceğini falan söyle demiş. Bu olay ben öğrenmeden birkaç hafta önce oluyor. Bu arada sürekli kızla berabermiş. Şöförlüğünü yapıyormuş. Alışverişe falan gitmişler. İşte bu yüzden belki de kız buraya taşınmamıştır ve ilişkileri bitmiştir diye umut ediyorum.

Elbette söylemesini isterdim. Ama bazen bilmemek, duymamak en iyisi değil mi diye düşünmeden edemiyorum
Bilmemek duymamak çoğu kez daha iyidir bence.
Kocası senin bildiğinden haberdar mı?
Arkadaşın günün birinde öğrenip seninle paylaşırsa bildiğini de söylememelisin.
Unut gitsin. Arkadaşlık ilişkinizi etkileyecek bir durum yok ortada.
Adam sana yönelik taciz girişiminde bulunmuş olsa işte o zaman ciddi kaygılar yaşayabilirdin.

cnm bizim kızkardeşimle yaptığımızı yapabilirsin. sohbet arasında aldatılma konusu aç. böyle bişi olduğunda ben bilmek isterim bana söylemeni isterim de. onada sor sen söylememi istermiydin duymak istermiydin yoksa bilmemeyi mi tercih ederdin diye sor

bakalım ne diyecek.

Kesinlikle bilmek isterdim diyecek. 15 senelik dostumu tanıyorum. Ama bende bunu anlatacak cesaret varmı ?

Çoğu kişi sen karışma diyecek sana. Ama ben olsam böyle bir durumda asla susmam.
Aynısı bana yapılsa da susulmasını istemem.

Kesinlikle bilmek isterdim diyecek. 15 senelik dostumu tanıyorum. Ama bende bunu anlatacak cesaret varmı ?

Bu durumda bir dost olmaya ne dersiniz?

Fake mail/facebook hesabi acin ya da alakasiz bir telefon hatti alin, kizin da adini sanini biliyorsaniz soyleyin derim.

Arkadaşlar, eşiyle konuşsam acaba ne olur? Tekrarlarsan arkadaşıma anlatacağım diye tehdit etsem?

Hala devam ediyorsa kokusu çıkar nasılsa ama bunu sizden öğrenmesin derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…