Büyük ihtimalle o şekilde olacaktır. Ama ben bunu der etmiyorum. O pislik hakkımda ne söylerse söylesin. Sadece arkadaşımı üzmeye değermi onu bilmiyorum.senin o arkadaşın seni kıskanıyor..onunla görüşmeni istemiyorum..ya o ya ben..der çıkar içinden.
dedikoducu ve iftiracı olan siz kalırsınız..
bence öğrenip kararı kendisi vermeli..affedip barışsa da ,boşansa da siz yanında oalcaksınız neticede...Elbette söylemesini isterdim. Ama bazen bilmemek, duymamak en iyisi değil mi diye düşünmeden edemiyorum
Peki siz söylediğinizde sonuç ne oldu. Arkadaşlığınız devam ettimi? Ya 3 tane çocuk olmasaydı ben herşeyi göze alırdım.elinde ispatın varmı , sen arkadasına esin seni aldatıyor desen kadının kafasına 40 tane tilki girer ,ispatın yoksa yanlıs anlasılacagın ve arkadaslıgın bitecegi kesin ama yinede ben olsam söylerdim ! söyledimde ..sonucta arkadasımın aptal yerine konulması pekte hosuma gitmez , herseyi goze aliyorsan söyle , belki sana inanmaz, ama esine karsida daha tedbirli olur , eside aldatmissa muhtemelen boyle bir huyu var illaki yine yqpacaktır ,arkadasınızda illaki birinde olmasa birinde yakalayacakdır , cekirge misali :) .. sonuc itibariyle siz haklı cıkarsınız ama bunu anlamak seneler alabilir :)
Büyük ihtimalle o şekilde olacaktır. Ama ben bunu der etmiyorum. O pislik hakkımda ne söylerse söylesin. Sadece arkadaşımı üzmeye değermi onu bilmiyorum.
Bende ilişki devam etmiyorsa (umarım bitmiştir) hiç söylemeyeyim, bilmesin, yuvasında çocuklarıyla mutlu mesut yaşasın diyorum. Ama ondan birşeyler saklamak o kadar ağır geliyorkibence biraz gözlemleyin o ilişki devam ediyor mu etmiyor mu bunu az çok anlarsınız..
hem belki elinize bir koz verir deliliniz olur..
ilişki bitmişse kaçamak ise susun..zaten arkadaşınız başka bir kaçamagını yakalayacaktır.
yok ilişki bitmemiş devam ediyor ise..bunu arkadaşınıza söylemek yerine görmesi adına adımlar atın..
evet kırılacak üzülecek ama oda gececek..
sanırım ben öyle yapardım.
Kesinlikle yüzüne bakamadığım için ziyarete gitmiyorum. Çocukları da o kadar özledimkisöylersen arkadaşını kaybedersin bence, ben yaşadım, ama pişman değilim, bile bile yüzüne bakamazdım
Bende ilişki devam etmiyorsa (umarım bitmiştir) hiç söylemeyeyim, bilmesin, yuvasında çocuklarıyla mutlu mesut yaşasın diyorum. Ama ondan birşeyler saklamak o kadar ağır geliyorki
siz bunu nasıl öğrendiniz?Öncelikle herkese merhaba..
Yardımınıza çok ihtiyacım var 1 aydır ne yapacağımı düşünmekten kafayı yedim resmen.
Benim her şeyimi paylaştığım, çok çok sevdiğim bir çocukluk arkadaşım var. Ondan sakladığım hiçbir şey olmadı 1 ay öncesine kadar. Kısaca beraber ağlar beraber gülerdik. Arkadaşımın ikinci evliliği. Ve ben tesadüf sonucu eşinin arkadaşımı aldattığını öğrendim. Hiç beklemediğim birşeydi.
Şimdi ben bunu arkadaşıma söylemelimiyim? Hala devam edip etmediğini bilmiyorum. Bitmiş kısa süreli bir ilişki yaşadıysa arkadaşımı üzmek doğru olur mu? Lütfen yardım edin
Ben olayı bir ay önce duydum. Aslında burda olayı nasıl duyduğumu da anlatayım. Beyefendi bir gün falcı bir kadına gitmiş demişki "Sana bir arkadaşımı getireceğim buraya taşınmayı düşünüyor ama bana pek güvenmiyor heralde. Sen ne yap et kızı ikna et. Benim çok güvenilir olduğumu buraya taşınırsa işinin çok iyi gideceğini falan söyle demiş. Bu olay ben öğrenmeden birkaç hafta önce oluyor. Bu arada sürekli kızla berabermiş. Şöförlüğünü yapıyormuş. Alışverişe falan gitmişler. İşte bu yüzden belki de kız buraya taşınmamıştır ve ilişkileri bitmiştir diye umut ediyorum.eminseniz, arkadaşınızın daha fazla aşağılanmasına izin vermeyin
ancak ...öğrenmesini sağlayın, söylemeyin!
bir de bitmişse falan diyorsunuz ..eski bir mevzu mu?
eskiyse neden şimdi söyleme gereği duydunuz?
yeniyse bitmiş olma ihtimali çok düşük zaten
eksik parçalar var gibi..
Bilmemek duymamak çoğu kez daha iyidir bence.Elbette söylemesini isterdim. Ama bazen bilmemek, duymamak en iyisi değil mi diye düşünmeden edemiyorum
Aslında söylersem arkadaşımın bana inanacağını düşünüyorum ve bunu hazmedecek bir kız değil. Yani kesinlikle ayrılmak isteyecektir. Zaten doğrusu da bu. Ama 3 tane küçücük bebeği varYani arkadaşım hiç bilmese, o çocuklar anne babayla huzurlu bir ortamda büyüyebilirler. Zaten çocuklar olmasaydı duyar duymaz söylerdim.
Kesinlikle bilmek isterdim diyecek. 15 senelik dostumu tanıyorum. Ama bende bunu anlatacak cesaret varmı ?cnm bizim kızkardeşimle yaptığımızı yapabilirsin. sohbet arasında aldatılma konusu aç. böyle bişi olduğunda ben bilmek isterim bana söylemeni isterim de. onada sor sen söylememi istermiydin duymak istermiydin yoksa bilmemeyi mi tercih ederdin diye sor
bakalım ne diyecek.
Kesinlikle bilmek isterdim diyecek. 15 senelik dostumu tanıyorum. Ama bende bunu anlatacak cesaret varmı ?
Hala devam ediyorsa kokusu çıkar nasılsa ama bunu sizden öğrenmesin derimÖncelikle herkese merhaba..
Yardımınıza çok ihtiyacım var 1 aydır ne yapacağımı düşünmekten kafayı yedim resmen.
Benim her şeyimi paylaştığım, çok çok sevdiğim bir çocukluk arkadaşım var. Ondan sakladığım hiçbir şey olmadı 1 ay öncesine kadar. Kısaca beraber ağlar beraber gülerdik. Arkadaşımın ikinci evliliği. Ve ben tesadüf sonucu eşinin arkadaşımı aldattığını öğrendim. Hiç beklemediğim birşeydi.
Şimdi ben bunu arkadaşıma söylemelimiyim? Hala devam edip etmediğini bilmiyorum. Bitmiş kısa süreli bir ilişki yaşadıysa arkadaşımı üzmek doğru olur mu? Lütfen yardım edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?