Söylemelimiyim??

şok oldum ..fal'dan yola cıkarakmı bu itirafta buluncaksınız..
Aman sus bosuna yuvada yıkma , arkadasındanda olma ,bende ortada gozle gorulur bir sry var sandım , soyut bilgilerle boyle birsey yapmayın
Siz belliki okumamışsınız konuyu :) fal yok falcı var

şok oldum ..fal'dan yola cıkarakmı bu itirafta buluncaksınız..
Aman sus bosuna yuvada yıkma , arkadasındanda olma ,bende ortada gozle gorulur bir sry var sandım , soyut bilgilerle boyle birsey yapmayın

kimse kandırılmayı haketmez...
kocası onu aldatmış zaten ve sende bildiğin halde söylemeyerek aldatmış oluyorsun... söylemelisin çok samimisiniz madem.

Hayir soylememelisin. Adam dost tutacak kadar rahatsa karisi da farkindadir zaten ya da olacaktir. Telefondan surdan burdan illa ki cikar bi yerden ya da cikmistir bile. Sen karisma sonra kotu sen olursun

Teşekkür ederim yardımlarınız için Söylemelisin diyenlerinde, söylememelisin diyenlerinde haklı sebepleri var. Ancak ben birkaç arkadaşın da dediği gibi gözümle şahit olmadan söylememe kararı aldım. Bana söyleyen kişi samimi bir kadın üstelik yalan söylemesi için de bir neden yok. Ama ben yine de gözümle görmediğim için bilmiyordum diyeceğim. Gerçekten konuyu açtığım için mutluyum yoksa daha çok kafa patlatacaktım :)

Için nasıl rahat olacaksa onu yapmalısın. Yuva bu sonuçta ama adam bikere aldattiysa devamı gelir yine yapar ilerde belkide dahada zzorlaşır herşey arkadaşın için. ince bi konu sıkıntı büyük

Soylemelisin. Kendinizi arkadasinizin yerine koyun dusunun.. Ben bilmek isterdim acikcasi. Hatta tesadufen ogrendim dediniz. Gordunuz mu? Gorduyseniz fotolarini cekseydiniz.

Sizce kızın kendisi bunları falcıya anlatmış olsa size bir şekilde ulaşacağını bildiği için, ne olmuş olurdu? Saçma sapan bir insan için arkadaşınızın huzurunu bozmuş olacaktınız. Adı üstünde falcı, insanları dediğine inandırarak para kazanıyor.

Kendi gözlerinizle görmediğiniz sürece bence de arkadaşınızla bir şey paylaşmayın ama muhabbet esnasında daha temkinli olmasını söyleyebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…