beni çok rahatlattin gerektwn çok saolsana daha açık yazayım canım kızlık zari 7 santim ve daha fazlasida olabilir içerdedir ve çok esnektir yani düşmeye yada kazayla bozulmaz. ilk ilişkide bile bozulmuyo zar sen kaza geçirirken kıyafetin olduğuna gore üstünde bozulması imkânsız yine için rahat etsin taninmadigin hic gitmedigin bir özel hastaneye gidip muane olabilirsin ama bir daha hic gitmiyecegin bir hastane olsun
Bence bu konuyu nisanliniza hic acmayin daha iyi. Bu seferde inanmaz filan..
Zaten üzerinden seneler gecmis, bildigim kadariyla, kan gelip gelmemesi degil de, malum bölgeye girisin kapali olmasi önemliymis..
Yasadigim yerde duyuyorum, erkekler, ameliyatla sahte kizlik zari yaptirsa bile anliyormus.
Misal senelerce burnunu karistirdin, sonrada o burun deliginin girisini diktin burnumu karistiramayayim diye.. Sonra canin yine burnunu karistirmak istedi ve o dikisi söktün.. Burun deligine parmagini yine eskisi gibi kolayca sokabilirsin.. Ama hayatinda hic burnunu karistirmamis olsaydin, parmagini burnuna sokmakta zorlanirdin :)
Biraz tuhaf bir örnek oldu, ama baska türlü nasil anlatayim ?
ôzetle mühim olan, zorlanmakmis efendim, kan filan gelmeyede biliyormus :)
Rica ederim, elimden geleni ardima koymadim efendimÇok açıklayıcı olmuş tebrikler
haberi var geçen yıl söyledim ama oda onemsemedi bişey olmamıştır dediAslında doktora gitsen daha iyii olur .. Bu arada hala annenin haberi yok mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?