söylememem gereken bir şey söyledim:(

Bu küfür sayılmıyor. Karakter özelliği gibi bence bir küfür değil. Sadece argo. Sana karşı bir tavrı oldu mu bilmiyorum ama ortamda güvenmediğin, ağzının sıkı olduğunu düşünmediğin biri ortamdayken dedikodu yapma bence ama dedikoduyu seviyorsan da gerçekten güvendiğin kişilerle dedikodu yapmalısın

aman canım boşver ağzından kaçmış ne var yani herkes hata yapıyor sen ağzından kaçırmışsın hemde farkına varmısşsın öenmli olan da bu.hem küfür sayılmaz o kadar üzme kendini

Hepimiz zaman zaman yapiyrx dört dörtlük değil derken bunu kastettim yapmamak lazim ama işte her insan yapiyir mutlaka. Stres etme duyacagini sanmam

KESKE SAKIN SOYLEMEYIN DEMESEYDINIZ
.. siz oyle sakin soylemeyin dedikce insanlarin aklina kazinir...dediginiz anda pisman olduysaniz " iyi cocuk da biraz civik gibi" diyip gecistirseydiniz. herneyse bunda takacak bisey yok biri de gidip soylerse ben demedim der gecersiniz. ayrica herkes atip tuttuysa o kisi hakkinda zaten kimse de gidip soylemez. ama hic bir sey icin kimseye " sakin soyleme aman soyleme " falan demeyin. demeyecegi varsa da aklina kazinir. gecip gitseydiniz konudan kimsenin aklina gelmezdi bile. ustelemeyin unutulur

Gaza gelmiş söylemişsiniz ayrı.
Kulağına giderse özrünüzü dilersiniz.
O ortamdan uzak durun bundan sonra.
Dedikodu bulaşık bir olay. Ek olarak kul hakkı durduk yerde.
Susmak sizi pekçok sıkıntıdan kurtarır.

Boşver ya üzme kendini .
Duysa ne olacak ? Ne yapabilir yani .
Daha iyi sevmediğin biri seninle muhatap olmaz işine bile yarar .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…