• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

söylememem gereken bir şey söyledim:(

Bu küfür sayılmıyor. Karakter özelliği gibi bence bir küfür değil. Sadece argo. Sana karşı bir tavrı oldu mu bilmiyorum ama ortamda güvenmediğin, ağzının sıkı olduğunu düşünmediğin biri ortamdayken dedikodu yapma bence ama dedikoduyu seviyorsan da gerçekten güvendiğin kişilerle dedikodu yapmalısın

aman canım boşver ağzından kaçmış ne var yani herkes hata yapıyor sen ağzından kaçırmışsın hemde farkına varmısşsın öenmli olan da bu.hem küfür sayılmaz o kadar üzme kendini

kimsenin dört dörtlük olmadığını ve benim böyle bir şeyi söylemeye hakkım olmadığını biliyorum zaten
dedikodunun kişiye zarar vereceğini de
zaten ben onlardan zarar gördüğüm için böyle davranıyorum
ben hiç bir insanı eleştirmem isteyerek,burnu havada biri değilim aksine çok mütevazı bir insanımdır
çocuk kötü biri dediğimin çok daha fazlasını duydum hakkında,ama dediğim gibi beni ilgilendirmez
dediğim şey çok kötü bir şey mi,ağır bir laf biliyorum ilk defa kullndım bir anlık boşlukla
Hepimiz zaman zaman yapiyrx dört dörtlük değil derken bunu kastettim;) yapmamak lazim ama işte her insan yapiyir mutlaka. Stres etme duyacagini sanmam

kızlar bugün biri hakkında istemeden çok kötü bir şey söyledim ve duymasından korkuyorum
yeni tanıştığım ve çok samimi olmadığım 2 kız ve 1 erkek arkadaşla otururken kızlar bir çocuk hakkında kötü şeyler söylemeye başladı
çocuk da benim hiç sevmediğim biri.Ve gerçekten iyi birisi değil bunu biliyorum,çoğu kişi hoşlanmaz
Bu çocuk devamlı ortalıkta dolanan,yüksek sesle konuşup dikkat çekmeye çalışan biri
kızlara falan çok samimi davranıyor.Çok saçma hareketleri falan var
neyse işte ben de dilimi tutamayıp hayatımda hiç kullanmadığım bir kelime söyledim ve çok pişmanım
küfür sayılır mı bilmiyorum ama dediğim şuydu:'ben de hiç sevmiyorum yavşak resmen'
söyler söylemez pişman oldum ve kızlara 2 kez sakın kimseye söylemeyin bilinçli değildi falan dedim
kız saçmalama biz neler dedik falan dedi,erkek arkadaşta şakaya vurdu gidip söyleyeyim bari diye
kız arkadaşlarına söylerse bittim,çünkü bir arkadaşı tam bir dedikodu makinesi

kızıyorum çünkü bu benim ilk vukaatım değil malesef,biri hakkında da hoşlanmıyorum demiştim ve kulağına gitti ama kendisi bana daha kötü bir şey söylemişti o yüzden ses edemedi
şimdiki kişi de o gruptan,açıkcası bana bir kişinin söylediği şey yüzünden o gruptan nefret ediyorum
ve ilk defa bu kadar acımasızca insanlarla karşılaşıyorum
hayatımda küfür dahi kullanmayan ben giderek saçmalamaya başladım ve gerçekten bıktım
çünkü her fırsatta onlara olan nefretimi dökmek istiyorum
söylediğim çok kötü bir şey değil mi,çünkü çocuğun bana kasıtlı bir hareketi yok
bunu demeye benim hakkım yoktu yani,saygısızca davrandım
kızlar bu küfür mü ben sadece herkese sulanan anlamında kullanmak istemiştim:110:
KESKE SAKIN SOYLEMEYIN DEMESEYDINIZ
.. siz oyle sakin soylemeyin dedikce insanlarin aklina kazinir...dediginiz anda pisman olduysaniz " iyi cocuk da biraz civik gibi" diyip gecistirseydiniz. herneyse bunda takacak bisey yok biri de gidip soylerse ben demedim der gecersiniz. ayrica herkes atip tuttuysa o kisi hakkinda zaten kimse de gidip soylemez. ama hic bir sey icin kimseye " sakin soyleme aman soyleme " falan demeyin. demeyecegi varsa da aklina kazinir. gecip gitseydiniz konudan kimsenin aklina gelmezdi bile. ustelemeyin unutulur

Gaza gelmiş söylemişsiniz ayrı.
Kulağına giderse özrünüzü dilersiniz.
O ortamdan uzak durun bundan sonra.
Dedikodu bulaşık bir olay. Ek olarak kul hakkı durduk yerde.
Susmak sizi pekçok sıkıntıdan kurtarır.

Boşver ya üzme kendini .
Duysa ne olacak ? Ne yapabilir yani .
Daha iyi sevmediğin biri seninle muhatap olmaz işine bile yarar .

Back
X