• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

söylememem gereken bir şey söyledim:(

shine your way

çünkü ben köprülere şehir kurmam...
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2015
957
602
33
kızlar bugün biri hakkında istemeden çok kötü bir şey söyledim ve duymasından korkuyorum
yeni tanıştığım ve çok samimi olmadığım 2 kız ve 1 erkek arkadaşla otururken kızlar bir çocuk hakkında kötü şeyler söylemeye başladı
çocuk da benim hiç sevmediğim biri.Ve gerçekten iyi birisi değil bunu biliyorum,çoğu kişi hoşlanmaz
Bu çocuk devamlı ortalıkta dolanan,yüksek sesle konuşup dikkat çekmeye çalışan biri
kızlara falan çok samimi davranıyor.Çok saçma hareketleri falan var
neyse işte ben de dilimi tutamayıp hayatımda hiç kullanmadığım bir kelime söyledim ve çok pişmanım
küfür sayılır mı bilmiyorum ama dediğim şuydu:'ben de hiç sevmiyorum yavşak resmen'
söyler söylemez pişman oldum ve kızlara 2 kez sakın kimseye söylemeyin bilinçli değildi falan dedim
kız saçmalama biz neler dedik falan dedi,erkek arkadaşta şakaya vurdu gidip söyleyeyim bari diye
kız arkadaşlarına söylerse bittim,çünkü bir arkadaşı tam bir dedikodu makinesi

kızıyorum çünkü bu benim ilk vukaatım değil malesef,biri hakkında da hoşlanmıyorum demiştim ve kulağına gitti ama kendisi bana daha kötü bir şey söylemişti o yüzden ses edemedi
şimdiki kişi de o gruptan,açıkcası bana bir kişinin söylediği şey yüzünden o gruptan nefret ediyorum
ve ilk defa bu kadar acımasızca insanlarla karşılaşıyorum
hayatımda küfür dahi kullanmayan ben giderek saçmalamaya başladım ve gerçekten bıktım
çünkü her fırsatta onlara olan nefretimi dökmek istiyorum
söylediğim çok kötü bir şey değil mi,çünkü çocuğun bana kasıtlı bir hareketi yok
bunu demeye benim hakkım yoktu yani,saygısızca davrandım
kızlar bu küfür mü ben sadece herkese sulanan anlamında kullanmak istemiştim:110:

Sizin çok görüşmediğiniz biriyse bu seferlik affedin kendinizi ve özürdileyin duyarsa.
Ve bu dediğin için o toplulukta sizin arkanızdan konuşcak o yüzden uzak durun onlar sizi bozuyo galiba :)

doğru olmadığını biliyorum pişmanım zaten:KK43:
o grupla alakam bile yoktur,mecburi olarak kısa süreliğine aynı ortamda bulunuyorum
konuştuğum kızlar direkt ona diyemezler ama bir arkadaşları var ona derlerse bittim işte
normalde gerçekten dedikodu yapmam ama bana söylenen 2 laf için kin duyuyorum değmeyecek insalara
zaten o duyarsa özür dilerim fakat olay büyümeden kalır mı bilmiyorum
haksız değilim kalbim kırık o insanlara
ama onun bana zararı olmamıştı o yüzden kızıyorum zaten kendime

kızlar bugün biri hakkında istemeden çok kötü bir şey söyledim ve duymasından korkuyorum
yeni tanıştığım ve çok samimi olmadığım 2 kız ve 1 erkek arkadaşla otururken kızlar bir çocuk hakkında kötü şeyler söylemeye başladı
çocuk da benim hiç sevmediğim biri.Ve gerçekten iyi birisi değil bunu biliyorum,çoğu kişi hoşlanmaz
Bu çocuk devamlı ortalıkta dolanan,yüksek sesle konuşup dikkat çekmeye çalışan biri
kızlara falan çok samimi davranıyor.Çok saçma hareketleri falan var
neyse işte ben de dilimi tutamayıp hayatımda hiç kullanmadığım bir kelime söyledim ve çok pişmanım
küfür sayılır mı bilmiyorum ama dediğim şuydu:'ben de hiç sevmiyorum yavşak resmen'
söyler söylemez pişman oldum ve kızlara 2 kez sakın kimseye söylemeyin bilinçli değildi falan dedim
kız saçmalama biz neler dedik falan dedi,erkek arkadaşta şakaya vurdu gidip söyleyeyim bari diye
kız arkadaşlarına söylerse bittim,çünkü bir arkadaşı tam bir dedikodu makinesi

kızıyorum çünkü bu benim ilk vukaatım değil malesef,biri hakkında da hoşlanmıyorum demiştim ve kulağına gitti ama kendisi bana daha kötü bir şey söylemişti o yüzden ses edemedi
şimdiki kişi de o gruptan,açıkcası bana bir kişinin söylediği şey yüzünden o gruptan nefret ediyorum
ve ilk defa bu kadar acımasızca insanlarla karşılaşıyorum
hayatımda küfür dahi kullanmayan ben giderek saçmalamaya başladım ve gerçekten bıktım
çünkü her fırsatta onlara olan nefretimi dökmek istiyorum
söylediğim çok kötü bir şey değil mi,çünkü çocuğun bana kasıtlı bir hareketi yok
bunu demeye benim hakkım yoktu yani,saygısızca davrandım
kızlar bu küfür mü ben sadece herkese sulanan anlamında kullanmak istemiştim:110:

Demekki neymiş dedikodu yapmıyormuşuz :)) Önce kendimize bakıyormuşuz : ) kimse dört dörtlük değil ki..

Demekki neymiş dedikodu yapmıyormuşuz :)) Önce kendimize bakıyormuşuz : ) kimse dört dörtlük değil ki..
kimsenin dört dörtlük olmadığını ve benim böyle bir şeyi söylemeye hakkım olmadığını biliyorum zaten
dedikodunun kişiye zarar vereceğini de
zaten ben onlardan zarar gördüğüm için böyle davranıyorum
ben hiç bir insanı eleştirmem isteyerek,burnu havada biri değilim aksine çok mütevazı bir insanımdır
çocuk kötü biri dediğimin çok daha fazlasını duydum hakkında,ama dediğim gibi beni ilgilendirmez
dediğim şey çok kötü bir şey mi,ağır bir laf biliyorum ilk defa kullndım bir anlık boşlukla

Sizin çok görüşmediğiniz biriyse bu seferlik affedin kendinizi ve özürdileyin duyarsa.
Ve bu dediğin için o toplulukta sizin arkanızdan konuşcak o yüzden uzak durun onlar sizi bozuyo galiba :)
benim çevrem değiller zaten ama dedikodu gırla yani
hepsi birbirinin yüzüne gülüp arkasından konuşur
benim konuştuğum kızlar öyle değil ama arkadaşları işte
küfür mü sizce yavşak kelimesi

Y.şak küfür değil niteleyici :)
Sorun o toplulukta her söylediğinizi yetiştiriyorlar.
Bir de ufak tavsiye insanların yüzüne söyleyemeyeceğiniz şeyleri arkasından söylemeyin.

Sizin ortamda baskasi hakkinda boyle konusuyorlarsa siz kalkinca arkandan bi o kadar seni cekistiriyorlardir. Dilinize hakim olun hos seyler degil. Toplumda giybetci lakabiyla dolasmak istemezsiniz. Diline gelse bile seytanin isi deyip susun.

yavşak bit yavrusu demek, sıkışırsanız her şeyin yavrusu şirindir onu kastettim der yırtarsınız :KK53:
biliyorum araştırdım iki saat anlamını:)
gerçekten üzgünüm huyum değildir böyle şeyler söylmek
öğrenirse de özür dilerim artık arkamdan konuşup dururlar yapmadıkları şey değil zaten

benim çevrem değiller zaten ama dedikodu gırla yani
hepsi birbirinin yüzüne gülüp arkasından konuşur
benim konuştuğum kızlar öyle değil ama arkadaşları işte
küfür mü sizce yavşak kelimesi
Bana göre küfür. Kimseye demedim şimdiye kadar. Ama sizin anlatmaya çalıştığınız şey yılışık galiba. Onuda zaman zaman kullanırm:-)

Ben böyle şeyleri evde kuşum Petra'ya anlatıyorum sadece:) o da kime söyleyecek :KK53: herkes oturmuş kaynatırken katılmamak elbette zor.Ama bir daha biri hakkında birileri konuşmaya başlarsa şimdi nasıl "acaba söylerler mi?" diye sıkıldığınızı düşünün.Böyle şeyler yüzünden lisede çok şey gördüm.Herkes atar tutar sonra hakkında atıp tuttukları kişiye gidip sadece sizin söylediklerinizi anlatırlar.

Ben böyle şeyleri evde kuşum Petra'ya anlatıyorum sadece:) o da kime söyleyecek :KK53: herkes oturmuş kaynatırken katılmamak elbette zor.Ama bir daha biri hakkında birileri konuşmaya başlarsa şimdi nasıl "acaba söylerler mi?" diye sıkıldığınızı düşünün.Böyle şeyler yüzünden lisede çok şey gördüm.Herkes atar tutar sonra hakkında atıp tuttukları kişiye gidip sadece sizin söylediklerinizi anlatırlar.
ben de benimkine anlatayım bari,zira derdim çok dinleyenim yok bu aralar:)
pişman oldum zaten söyler söylemez
bir de beni eleştiren insan için söylesem oh canıma değsin diyeceğim de
o her ne kadar bence iyi biri değilse bile bana zararı olmadı,o yüzden zaten kızıyorum kendime

ben de benimkine anlatayım bari,zira derdim çok dinleyenim yok bu aralar:)
pişman oldum zaten söyler söylemez
bir de beni eleştiren insan için söylesem oh canıma değsin diyeceğim de
o her ne kadar bence iyi biri değilse bile bana zararı olmadı,o yüzden zaten kızıyorum kendime
Zaten o konuşan grup bugün o kişinin arkasından konuşuyorsa yarında sizin arkanızdan konuşur.Sevmeyebilirsiniz,onun hakkında konuşmak ona değer vermek oluyor demektir.
Eğer ona söylerlerse özür dileyip uzak durun.Arkadaşlıkları baltalayan en büyük şeylerden birisi bu dedikodudur kesinlikle.

Back
X