Merhaba kızlar
Kısaca tanıtim kendimi. Ben 25 yaşında genç bir kadinim. 10 ay önce tanıştığım bir erkek'le evlenmek istiyorum. Fakat benim ailem çooooooook baskıcı. Beni hep görücü usulü evlendirmek istiyorlardı. Ben ise erkek arkadaşımla internet'e tanıştım. Onlara internete tanıştım dersem kriz geçiriler o derece. Üstelik başka şehirde. Yani yalan söylemem zor olucak. Kardeşim eşi ile severek evlendi. Babam o'na affedersiniz seneler boyunca "o*uspu" dedi ve düğününe bile katılmadı.... Çok kötüyüm. Ne yapacağımı, nasıl diyeceğimi bilmiyorum. Ikimizde birbirimizi çoook seviyoruz, ikimizinde elinde güzel mesleği var. Bana yardım edin nasıl söylicem. Babam beni rezil edecek diye çok korkuyorum, istemeye gelince yüzüme tükürmesinden... Ben kaçmak istemiyorum, telli duvaklı gelin olmak istiyorum ama babamın beni rezil etmesinden çoooook korkuyorum
Araya birini sokun biri tavsiye etmiş gibi görücü olarak gelsinler bu kadar. Madem öyle biri babanız söyleyip de kendinize düşman etmeyin.Merhaba kızlar
Kısaca tanıtim kendimi. Ben 25 yaşında genç bir kadinim. 10 ay önce tanıştığım bir erkek'le evlenmek istiyorum. Fakat benim ailem çooooooook baskıcı. Beni hep görücü usulü evlendirmek istiyorlardı. Ben ise erkek arkadaşımla internet'e tanıştım. Onlara internete tanıştım dersem kriz geçiriler o derece. Üstelik başka şehirde. Yani yalan söylemem zor olucak. Kardeşim eşi ile severek evlendi. Babam o'na affedersiniz seneler boyunca "o*uspu" dedi ve düğününe bile katılmadı.... Çok kötüyüm. Ne yapacağımı, nasıl diyeceğimi bilmiyorum. Ikimizde birbirimizi çoook seviyoruz, ikimizinde elinde güzel mesleği var. Bana yardım edin nasıl söylicem. Babam beni rezil edecek diye çok korkuyorum, istemeye gelince yüzüme tükürmesinden... Ben kaçmak istemiyorum, telli duvaklı gelin olmak istiyorum ama babamın beni rezil etmesinden çoooook korkuyorum
Internetten tanistiginiz ve uzak mesafeli görüştüğünüz, birlikte vakit gecirmediginiz insani ne kadar tanimis olabilirsiniz ki bir de evlenmeyi düşünüyorsunuz?Merhaba kızlar
neyi seçmiş babasını mı? internetten tanısmakta ne var?Risk almayı mı seviyorsunuz gelişine mi yaşıyorsunuz hayatı anlamış değilim. Anladığım tek şey sonunda daha büyük bir derde sahip olmanız ve yakınmanız. Pardon da siz seçtiniz, siz istediniz. Paşa paşa kabulleneceksiniz olacakları.
Görmediği biriyle evlenmeyi düşünüp mutluluk hayalleri kuran kişi için söylüyorum. Neye bu kadar şaşırdınız ayrıca normal bir şey mi sizin için? Babasıyla ilgili yorum bile yapmamışken onunla ilgili soru sormanız da anlamsız.neyi seçmiş babasını mı? internetten tanısmakta ne var?
babası kızmasın diye ona göre mi yaşayıp evlensin. anlamlandıramadm yorumunuzu
konu sahibesi hiç görüşmedik dememiş yalnız.Görmediği biriyle evlenmeyi düşünüp mutluluk hayalleri kuran kişi için söylüyorum. Neye bu kadar şaşırdınız ayrıca normal bir şey mi sizin için? Babasıyla ilgili yorum bile yapmamışken onunla ilgili soru sormanızda anlamsız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?