Söylemeye korkuyorum...

Maya1996

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2018
43
-9
38
29
Merhaba kızlar

Kısaca tanıtim kendimi. Ben 25 yaşında genç bir kadinim. 10 ay önce tanıştığım bir erkek'le evlenmek istiyorum. Fakat benim ailem çooooooook baskıcı. Beni hep görücü usulü evlendirmek istiyorlardı. Ben ise erkek arkadaşımla internet'e tanıştım. Onlara internete tanıştım dersem kriz geçiriler o derece. Üstelik başka şehirde. Yani yalan söylemem zor olucak. Kardeşim eşi ile severek evlendi. Babam o'na affedersiniz seneler boyunca "o*uspu" dedi ve düğününe bile katılmadı.... Çok kötüyüm. Ne yapacağımı, nasıl diyeceğimi bilmiyorum. Ikimizde birbirimizi çoook seviyoruz, ikimizinde elinde güzel mesleği var. Bana yardım edin nasıl söylicem. Babam beni rezil edecek diye çok korkuyorum, istemeye gelince yüzüme tükürmesinden... Ben kaçmak istemiyorum, telli duvaklı gelin olmak istiyorum ama babamın beni rezil etmesinden çoooook korkuyorum

10 aylık sevgilinizle hiç yüz yüze görüştünüz mü? Bence siz ailenizden kurtulmak için evlenmek istiyorsunuz. yoksa uzaktan ilişki yaşayarak aklı başında kimse evlenmez

Gerçekten bu yazdıklarınız doğru mu .
Bir insanın eşini seçmesi kadar doğal bir şey olamaz.
Babanız kardeşinize nasıl öyle bir itamda bulundu.
Anneniz ne diyor bu işe söz hakkı yok mu o söylesin babanıza.
Bir bireysiniz farkında mısınız hem de yetişkin bir birey.

Araya birini sokun biri tavsiye etmiş gibi görücü olarak gelsinler bu kadar. Madem öyle biri babanız söyleyip de kendinize düşman etmeyin.

Başka şekilde tanıştığınızı söylediğinizde size küfür etmeyecek babayı kabul edeceksiniz yani. Kendinizi kandırmak bu biraz.

Benim annem böyle şeylere takılan biri değil ama ben yine de ortak arkadaşımız var demiştim ilk tanıştırdığımda. Aynı okuldaydık o başka ile taşındı demiştim hatta. Eğer siz kendinize karşınızdakine güveniyorsanız, tek derdiniz baba evinden kaçmak değilse gerçeği biraz çarpıtabilirsiniz bence pek de sorun yok.

Internetten tanistiginiz ve uzak mesafeli görüştüğünüz, birlikte vakit gecirmediginiz insani ne kadar tanimis olabilirsiniz ki bir de evlenmeyi düşünüyorsunuz?
Çok cesur gördüm sizi

canım baban normal değil sen ona bakarak hareket etme. AMA öncesinde sevgilinddn emin ol bir kez cesaret edip babana söylesin diyelim sonra adam cayarsa ortada kalma. Bence en iyi ol araya birini sokup görücü gibi getirmek madem bu kadar karşı

neyi seçmiş babasını mı? internetten tanısmakta ne var?
babası kızmasın diye ona göre mi yaşayıp evlensin. anlamlandıramadm yorumunuzu

Arkadaşımın arkadaşı o vesileyle tanıştık diyin. Ayrıca onun bunun kızı için ağzına o kelimeleri o akdar kolay alan babanın kuytuda kirmadigi ceviz yoktur, herkesi kendi gibi biliyordur. İşin var,paran var. Biraz boynun dik olsun. Hatta babanın da saydığı bir akraba varsa o konuşsun,önceden görsün 'ben tanıştım efendi adam' falan desin .

*Bu yorum siz evlenip adamın ailesinin yaşadığı şehre gidip işsiz güçsüz, kocanın insafına kalacak şekilde yaşayacaksaniz geçerli değil tabii ki

Erkek arkadaşını iyi tanıyorsan görüştüysen eminsen aklı başında modern bi akraban varsa onla durumu konuş sanki sevgilini o bulmuş da babana öneriyormuş gibi olsun
Bi çocuk var düzgün işi gücü yerinde senin kızla evlendirelim mi gibisine.
Baban mırın kırın ederse o akrabaya sen annene sevgilim var de yanlış bilgiler ver ama gerçeği söyleme
Baban sırf sana inat o akrabanın bulduğu çocuğu onaylar
Yani sevgilini
Böyle bi fikir buldum ama rolünüzü iyi oynamanız gerek

neyi seçmiş babasını mı? internetten tanısmakta ne var?
babası kızmasın diye ona göre mi yaşayıp evlensin. anlamlandıramadm yorumunuzu
Görmediği biriyle evlenmeyi düşünüp mutluluk hayalleri kuran kişi için söylüyorum. Neye bu kadar şaşırdınız ayrıca normal bir şey mi sizin için? Babasıyla ilgili yorum bile yapmamışken onunla ilgili soru sormanız da anlamsız.

konu sahibesi hiç görüşmedik dememiş yalnız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…