- 30 Aralık 2021
- 23
- 8
- 1
- 30
- Konu Sahibi cansu_3535
-
kendi kendime konuşuyorum aslında ama bu çok sıkıntılı bi durummu kiAgir bir travma yasamisliginiz varsa kendinize biraz zaman verin ve sizi uzen yuzlesmek zorunda oldugunuz bir konu var ise onu dusundugunuzde gercekden sonucunu degistirebilecek iseniz dusunun yuzlesin ama ne yaparsaniz yapin bazi seylerin asla telafisi olmaz ya oyle bir durum ise o sorunu her an dusunerek dunyayi kendinize zehir etmek sadece ruhunuzu hasta eder zamanla kabugunuza cekilir hatta bigun kendi kendinize konusurken bulursunuz kendinizi
siz ne olduğunu düşünüyorsunuzBence bi pskiyatriye görün b12 eksikligi derdim ama seninki baska bisey
siz ne olduğunu düşünüyorsunuz
Kesinliklekendi kendime konuşuyorum aslında ama bu çok sıkıntılı bi durummu ki
Dikkat eksikliğiniz olabilir tabi sadece bununla kalmayabilir de. Şahsen ben uzman psikolog değiliz, aramızda psikolog olan elbet vardır ama teşhis koymaz öyle şakkadanak. Bence siz bi psikologa görünün.yaklaşık 3 aydır bu durumda olduğumu farkettim arkadaşlarımın aynı masada otururken konuşulan konuyu bile bilmiyorum sanki orada yokmuşum gibi aslına dinlememezlik hiçbir zaman yapmıyorum ama o akşam bana konululan konu ile ilgili bir şey sorulduğunda hiçbir şey söyleyemiyorum , yapmam gereken şeyleri çok sık olmasada unutmaya başladım eskisinden farklı bir şekilde , çevremdeki insanlar benim uyanık ve söylemesi ayıp insan ilişkilerinde fazlaca kurnaz bir insan olduğumu söylerdi hep bana akıl danışırlardı tam anlamıyla güzin ablaydım şuan bi dertleri sıkıntıları olduğunda anlatıyorlar olayı bile algılayamıyorum bırakın fikir üretmeyi ... çevremdeki insanlarda farketmeye başladı kan tahlillerimdede çok şükür rabbime bir sıkıntı çıkmadı , sebebi ne olabilir bu durumların sizceeklemeyide unutmuşum birde kafamda yüzleşmem gereken konularla yüzleşememe düşünmekten kaçma durumumda var bu durumda bana anırmal şeyleri otomatikman normalleştirmeme sebep oluyor kendi kafamda iyice algılayıp yargılamam gereken olayları aklıma getiriyorum ama gerisini getiremiyorum asla düşünemiyorum ama aklımdanda çıkmıyorlar yani değişik bir haldeyim neler oluyor banaaa
Bunu ben de yapıyorum kardeşim de. Arkadaşlarım da. Çoğu insan yalnızken yalnız hissetmemek için yapar. Ben bunda bir problem görmedim.kendi kendime konuşuyorum aslında ama bu çok sıkıntılı bi durummu ki
Canım bende de benzer durumlar var ben kardeşimi kaybettim ondan sonra daha da ağırlaştı norolojiye gittim bir sıkıntı çıkmadı psikiyatriste gönderdi kolay şeyler yasamamissin dedi dikkat dağınıklığı var dedi psikiyatriye gitmeni öneririmyaklaşık 3 aydır bu durumda olduğumu farkettim arkadaşlarımın aynı masada otururken konuşulan konuyu bile bilmiyorum sanki orada yokmuşum gibi aslına dinlememezlik hiçbir zaman yapmıyorum ama o akşam bana konululan konu ile ilgili bir şey sorulduğunda hiçbir şey söyleyemiyorum , yapmam gereken şeyleri çok sık olmasada unutmaya başladım eskisinden farklı bir şekilde , çevremdeki insanlar benim uyanık ve söylemesi ayıp insan ilişkilerinde fazlaca kurnaz bir insan olduğumu söylerdi hep bana akıl danışırlardı tam anlamıyla güzin ablaydım şuan bi dertleri sıkıntıları olduğunda anlatıyorlar olayı bile algılayamıyorum bırakın fikir üretmeyi ... çevremdeki insanlarda farketmeye başladı kan tahlillerimdede çok şükür rabbime bir sıkıntı çıkmadı , sebebi ne olabilir bu durumların sizceeklemeyide unutmuşum birde kafamda yüzleşmem gereken konularla yüzleşememe düşünmekten kaçma durumumda var bu durumda bana anırmal şeyleri otomatikman normalleştirmeme sebep oluyor kendi kafamda iyice algılayıp yargılamam gereken olayları aklıma getiriyorum ama gerisini getiremiyorum asla düşünemiyorum ama aklımdanda çıkmıyorlar yani değişik bir haldeyim neler oluyor banaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?