söylenmemesi gerekirdi

coffeetiryaki

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2011
206
0
0
Ankara
ben hep evlenmeden önce birlikte olanları yadırgardım benim başıma gelene kadar :'( 1,5 yıllık erkek arkadaşmla birlikte olduk ama isteyerek değil planlı değil anlık bişeydi herneyse... eve geldidiğimde annemin babamın kardeşimin yüzüne bakamadım sanki onlar biliyor gibi his vardı içimde yanlarında başım eğikti..erkek arkadaşıma anlattım kardeşim bilse senle çıktığımız bile seni dövmek ister dedim o da dediki bende ona derim senin ablanla birlikte oldum ama daha argo şekilde söyledi... ben dahda pişman oldum birlikte olduğumuza tek kelime laf etmedim ayağa kalktım suratım asıldı eve gitcektim erkek arkadaşım ağlamaya başladı sarıldı seni çok seviyorum öküzlük ettim affet dedi...sadece şaka yapmaktı niyetim dedi.. bende yapılmaması gereken bi şakaydı eve gitmek istiyorum bunaltma dedim kalktım eve geldim..telefonumuda kapattım onla konuşmak istemiyorum :'( canım çok acıyor :'(

Son düzenleme:

hımm , bunu ne zaman söyledi birlikte oldktan bir kaç gün sonra mı yaşandı olay.Ayrıca yaşlarınız kaç ikinizinde ? bu soruların cvpından snra yorum yapacağım

O da söylemis zaten öküzlük ettigini.
Bencede söylememesi gerekirdi, sonucta paylastiginiz, yasadiginiz cok özel bir sey.
Ayrica belki sana cok tepkili yorumlar gelebilir burdan, yasadiginin arkasinda dur.
Kimse kimseyi kinamasin bosuna.

dayanamadım açtım telefonu aradı açmadım mesaj attı pişmanım ne olur affet diye

yok birlikte olduktan bi kaç ay sonra... ben 24 o 25

Öncelikle erkek arkadaşının o cümlesini yaşına yakıştıramadım ne demek bende senin ablanla birlikte oldum derim.Bunun şakası bile kötü .Birlikte olma konusuna gelince senin kişisel tercihin , olmuş bir defa zamanı geriye alamassın yani isteyerek olmadı planlı değil diyorsun ya.Zorla da olmadığına göre isteyerek olmuş demektir.Öncelikle yaptığın şeyi istemeden oldu diye nitelendirmemeni öneririm ççünkü kendine karşı dürüst olmuyorsun bu durumda seni yıpratır.Bende kendi açımdan karşıyım , ama kimseyide kınamam kişisel tercihtir olabilir.

Dediğim gibi erkek arkadaşının o tarzda bir cümle kurması yanlış şakası bile yanlış , anladığım kadarıyla sende bu cümleden çok rahatsız olmuşsun ve pişmansın sanırım.Ben öyle anladım yanii ama bu konu yüzünden ilişki bitirilir mi ? hayır bence telefonunu aç ve erkek arkadaşınla konuş bu sözünden oldukça rahatsız oldum.Şakası bile hoş değil senin yaşına yakışıyor mu böyle çocukça cümleler ? Ne yani ailem öğrense vs. böyle bir durum olsa birlikte olduk mu diyeceksin.Bu sözlerin beni çok düşündürdü ve çok kırgınım bir daha tekrarlarsan veya benzer bir durum yaşanırsa kusura bakma ama ben böyle şeylerin şakasını bile kaldıramam demelisin.

zorla olmadı evet tabiki pişmanlığımdan kafam karışık herneyse
erkek arkadaşım birlikte olduktan sonra bi kez bile aa birlikte olduk zaten gibi tekrar isteme durumu olmadı yani herşeyi bana benim psikolojik durumuma bıraktı ilişkimi bitirmeyeceğim ama şuan ondan soğudum :'(

canım erkek arkadaşın böyle şakaları seven biriyse, samimiyetine güveniyorsan bir seferlik affedebilirsin erkekler bazen böyle saçma sapan konuşabiliyorlar. pişman olmuş bence , ama iyi düşün yine de, ona güveniyorsan kabullen bu lafı.

güveniyorum canım salaklığına veriyorum bu lafı ama hemen affetmicem

anlıyorum tabiki bitirmeni gerektrecek yeterli bir sebep değil fakat konuşmalısın onla belki durum düzelebilir.Yani senin şuan hissettiğin soğuma durumu geçebilir.Yani düşünürsen bu durumu daha da kızarsın ama gerçekten hatasını anladıysa ve bir daha yapmayacaksa konuyu uzatma derim çnkü sen üzülürsün taktıkça takarsın ki bunu hiç unutmayacaksın zaten..

haklısın gerçekten pişman ben üzüldüğümde anladı hatasını hemen ağlamaya başladı
teşekkürler yorum için

haklısın gerçekten pişman ben üzüldüğümde anladı hatasını hemen ağlamaya başladı
teşekkürler yorum için

teşekkürler yorum için

telefonum açık mal bi şaka yaptım yemin ederim kötü amacım yoktu çok haklısın giderkende kaçar gibi gittin çok üzgünüm falan gibi msjlar atıp duruyor

telefonum açık mal bi şaka yaptım yemin ederim kötü amacım yoktu çok haklısın giderkende kaçar gibi gittin çok üzgünüm falan gibi msjlar atıp duruyor

Valla canım, erkekler böyle mal şakalar yaparlar. Erkek ağzı sonuçta. Ama bence uzatma istersen, bu kaddar süründürmek daha sonra sana pahalıya patlayabilir.

Benim sevgilimde yapar arada salakça şakalar.
Bide benim şakalardan hoşlanmadığımı bilir inadına yapar.
Uzatma daha fazla hatasını anlamış zaten.

hayat bu ne olur ne olmaz yaptiginin arkasinda dur,erkek ark.yok ailem bilse soyle olur boyle derler diye kesinlikle koz verme..bu konuda aglayip,pismanlik duydugunu soyleme.itici bir durum cunku.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…