Söylese bir dert,söylemese başka dert,sizce ne yapsın?

enise35

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2008
180
1
0
İzmir
Kızlar benim sizlere bir sorum olacak..
Canım kadar sevdiğim arakadaşım boşanıyor...eşiyle ilişkisi zaten tamamen bitti 1 yıl olcak ama dava devam ediyor...Çocukları yok..
Bu arakadaşım gecen gün biriyle tanısmıs...Ve cok güzel anlaşmışlar..Ama cocuk bekar ve arkadasımla aynı yastalar...Buraya kadar hersey cok güzel fakat arkadasım ona boşanmak üzere olduğunu söylememiş..Bekar sanıyor çocuk..
En önemlisi de cocuk la aynı ilçedenmişler ama çocuk bilmiyor sadece arkadasım derinlemesine sorup sorusturunca anlamıs..Fakat cocuğa birsey söylememiş..
Şimdi cocuk arayıp soruyormus tekrar görüsmek istiyormus...
Arkadasım da durumumu söylersem beni bırakır diyor...Çünkü cocuk bekar bide aynı ilçeden oldukları için kızın dul olmasını kaldıramaz ve arkadasımı bırakır diye düsünüyor...
Şimdi cok zor durumda o da cocuğu sevmiş...
Napsın bu kız acaba,söylese bi dert söylemese başka dert...Beklesin diyorum ben biraz ama bilmiyorum...
Siz ne diyorsunuz kızlar???

Söylemesi lazım. Ben seven insanın elalem ne der muhabbetlerine kulak asmaması gerektiğini düşünüyorum eğer arkadaşınızın görüştüğü kişi onu seviyorsa bırakmaz eğer bırakırsada gerçekten sevmiyordur.söylesin ve bu sıkıntıdan kurtulsun hayırlısıysa olur zaten.

söylemesinin dışında kesinlikle bir seçenek yok benim için..eninde sonunda öğrenilicek bir durum ki öğrenilmese bile doğru değil..empati yapmak lazım,hoşuna gidermiydi arkadaşının..
eğer gerçekten seviyorsa bunu sorun etmez zaten..

İllaki duyulacak bir hadise bu.Arkadaşınız baştan durumunu belirtmeliydi.Fazla görüşmediler sanırım.Önce bir eşinden tamamen ayrılsın sonra da o adama durumunu izah etsin.Adam bir kere arkadaşınız evlenmiş boşanma aşamasında biri diye ondan vazgeçmez,ama onu kandırdığı için ilişkisini tamamen koparabilir.
Hem eşinden ayrılmadan yeni birinden hoşlanması pek de sağlıklı olmaz.Sığıncak bir liman ararken yanlış bir karar verebilir.Yanlış adamı seçebilir.

Arkadaşınızın daha geçen gün biriyle tanıştığını ve iyi anlaştıklarını söylüyosunuz snrada seviyo diyosunuz..
Nasıl emin sevdiğinden? Sevgi hemencicik oluşan bişeymi?
Bence değil sevgi o kadar kolay değil..
Karşısındakini kandırmamalı..
Sonunda mutlaka öğrenicek karşı taraf. Arkadaşınızdan duyması daha iyi..
Bırakıcaksa da bıraksın.. Uzatıp dha fazla yıpranıp işkence haline getirceğne bu söleme durumunu şmdiden sölesin kurtulsun..
Evlenmiş boşanmış olmasıda dünyanın sonu değil..
Onlarda insan ve tekrar aşık olup sevebilirler sonsuza kadar bekar kalıcak değiller ya..

Mutlaka söylemeli başkasından duyarsa daha kötü olur.Sonuçta elbet öğrenecek.ınsanlar anlaşamayıp boşanabilirler bu çok doğal bir durumdur.Ama. gizlemesi sorunlara neden olabilir bence:Herşey gönlünüzce olsun.

mutlaka söylemeli...
söylemezse ileride daha büyük yıkım olur.

bence ne yapıp edip bir an önce söylemeli ben ce enin de sonunda öğrenilecek nasıl olsa güven olmaz ise baştan sonra daha zor olur

ya canım arkadaşın boşanma aşamasında hala.. istediği nafaka tazminat gibi şeyleri etkileyebilir bu durum. eşi bu durumu kullanabilir. daha önce arkadaşımın başına geldi çünkü. adam (ki bu kişide yakın arkadaşım) arkadaşımın boşanma aşamasındayken başkasıyla yemek yerken fotosunu çektirmiş.mahkemeye verdi. kız istediği tazminatı alamadı. nafakaya talim...

diğer taraftan arkadaşın için hayat devam edecek tabiki. fakat boşandığını ne kadar saklayabilir ki. samimi bir ilişki olurmu yalan üstüne.. ayrıca boşanmış olunca ne oluyor ki.. herşey yoluna girer insanlar birbirini sevdimi..

Elbette söylemeli. Eğer gerçekten seviyorsa zaten her şekilde kabul edecektir.
Söylesin ve boşanana kadar o çocukla görüşmesin. Şu an hala evli durumda.

bir an önce söylemeli gizlemesi sonradan daha büyük sorunlara yol açabilir hem eğer çocuk bu durumu kabullenmeyecekse en başından bitsin daha iyi

soylemesi lazim.
o adamda arkadasinizi gercekten seviyosa onu birakmaz...

söylemek zorunda zaten.. duyulcağı çok aşikar.. aynı ilçedeler, hem yalan üzerine kurulu bir ilişki ne kadar sağlıklı olur ki.. öğrendiğinde ne olacak..

kesinlikle soylemeli.
eger soylemezse yalanci ve guvenilmez damgasi yiyecek cunku...

nereye kadar saklıyabilirki,çocuk eninde sonunda öğrenir...:1no2:
arkadaşından duymadığı içinde daha kötü olur.
bencede en kısa zamanda söylemeli...

Biz kadınlar da bi alemiz.... şunu erkek yapsa alır yerden yere vururuz, demediğimizi bırakmayız.
Empati yapsın biraz.... geç bile kalmış söylemekte.

9 köyden kovulsun ama kesinlikle doğruyu söylesin, bu durumu başkasından duyarsa iyi olmaz...bu arada yanlış anlaşılmasın , yargılamıyorum kimseyi, fakat daha boşanma aşamasındayken başka birini hayatına sokmaya çalışan bayanlara kızıyorum...daha yeni bir evlliliği bitmemiş henüz bile(..ne çabuk diğerini düşünebiliyor hemen..biraz kafa dinleyip daha mantıklı hareket etmesi bence daha uygun tabiki kendi bilir beni ilgilendirmez kimsenin yaşamı..fakat sağlıklı bir karar için 100 defa düşünüp 1 defa karar versin...

söylememe gibi bir sansi yokki
eninde sonunda ortaya cikicak olan bir durum
ne kadar erken söylerse o kadar iyi iki tarafinda üzülmemesi acisindan

Kızlar hepinizin yazdığını tek tek okudum ve herkes söylesin diyor..Evet cok doğru zaten söylemeli..
Kız ve cocuk aynı ilçedenler ama şuan kız ve ailesinin ilçeyle bağlantısı zaten kalmamıs büyükşehirdeler..Cocuğun ailesi sadece ilçede..Çocuk tek basına yasıyor burda..
Seviyorsa cocuk kabul eder demişssiniz ama daha bir kere görüstüler...Ve arada sadece karsılıklı cok güzel bir konusma gecmiş...Her acıdan cocuğu cok beğenmiş...Kaybetmek asla istemiyor..
Size dürüst olmam gerekirse Arada bir bağ olusunca söylerim diyor...Yoksa bu durumda kabul etmez diyor..
Bilmiyorum ya cocuk ve ailesi muhafazakar bir aile..Biraz da bundan dolayı zaten cekiniyor..
Ama cocuk son hız msj atıyor tekrar görüsmek istiyor...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…