daha herseyin basindayken söylemesi daha doğru..isler ilerledikçe söylemesi daha da zor olur..bastan söylemesinde fayda var bence..
ayrıca bir arkadasında dediği gibi daha boşanma aşamasında..dava var yani,eşi bu durumu öğrenirse kullanabilir..buna dikkat etmesi gerekir..en azından dava sonuçlanana kadar..
annemin çok yakın arkadaşı var erkek,babamda tanır hatta..çok sık görüşür annem,ama dava varken görüşmedi..belli mı olur dedi..dava bitti görüşmeye başladılar tekrar..bu donem biraz dikkat etsin arkadasınız..
Eninde sonunda orataya çıkacak evet ama arkadasım bir müddet böyle devam etmek istediğini söylüyor..Bu asamada söylersem bırakır diyor kızlar...
Evet resmen kandırma oluyor...Bende üzüldüm açıkcası belkide cok mutlu olabileceklerken dulluk kavramı yüzünden ne sacma seyler yasanıyor...
Ben anlamıyorum bu ülkeyi:enbuyukkk:
Ayrıca biriyle birlikte olmak bu kadar önemli miymiş yani?
Dürüstlüğünden, insanlığından taviz verecek kadar?
Ben anlayamıyorum bunu kusura bakmayın.
söylese bir dert, söylemese bir dert gibi bir durum değil bence.
yapılması gereken çok açık bir şey .
sadece 1 kere görüştüler demişsin , ne özelliği var bu çoçuğun ki bu kadar vazgeçilmez.
kusura bakma ama arkadaşının yaptığı resmen fırsatçılık, çoçuğu kendine önce aşık etmeye çalışıp sonra gerceği söyleyince hayat güllük gülistanlık mı olucak.
burda yaşanan saçma sapan şeyin dulluk kavramı ile de bir ilgisi yok çünkü bir kere arkadaşın dul bile değil hala resmi olarak evli!!!!
çoçuğa gercegi soyleyip söylememesi bir yana kendi iyiliği için bence görüşmeyi kessin , duyulursa boşanma aşamasında başına dert açar
Aşık olmak, karşıdakine her istediğimizi yapma, kandırma, yalan söyleme, hakkını vermiyor ki bize. Tam aksine, madem bu kadar değerli, aşık olduğumuz biri, ona o zaman dürüst olmak zorundayız. ZORUNDAYIZ, bu karşıdakine yaptığımız bir iyilik değil, yapmak ZORUNDAYIZ. Bize düşen bu.
Kaybetme korkusu yaşayan insan, peki eninde sonunda, bu gerçekler ortaya çıkınca ne yapacak, kaybetmeyecek mi? Tabi onun mantığına göre, o zaman kendisine bağlamış olacak !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?