Söylese bir dert,söylemese başka dert,sizce ne yapsın?

Kızlar aradaki aşk sevgi ve muhabbeti görseniz asla olumsuz yorum yapmazsınız....
Çok mutlular,cok şükür Rabbim e :lepi::teytey:hihoyyytkaydirigubbakcemile5
ne yani şimdi mutlu oldukları için yapılan eylem makul mü görülmeli.
Her ne olursa olsun yaşanan yanlış bir şey.
Bunu bir erkek yapmış olsaydı veryansın edilirdi burada vay efendim bekleyememiş mi azcık daha sabretseydi de boşanınca birileriyle görüşseydi diye.
Elinizi vicdanınıza koyun size yapılsa bu aman olsun ne olacak mutlular işte boş ver diyebilir misin?
Büyük sözüme tövbe Allah kimseyi böyle bir şeyle sınamasın.

Kızlar aradaki aşk sevgi ve muhabbeti görseniz asla olumsuz yorum yapmazsınız....
Çok mutlular,cok şükür Rabbim e
:lepi::teytey:hihoyyytkaydirigubbakcemile5

İyi bir arkadaş, böyle bir yorum yapacağına 'ben uyardım. elimden geleni yaptım ama yapacak bir şey yok' derdi. Hoş arkadaşınız da çocuk değil yaptığının doğru veya yanlışlığını bilerek girmiştir bu yola. Olumlu yorum yapılacak bir şey göremiyorum bu konuda.

canım ben kimseye olumlu yorum yap diyemem,saygı cercevesinde herkes istediği yorumu yapar..
Ama arkadasım durumunu anlattıktan sonra artık burda benim yapabileceğim birsey kalmadı...
Söylemesi konusunda uyardım ve söyledi..
Şimdi ise aklı basında iki kocaman insan,bana sadece mutluluklar dilemek düser..
Çünkü herkesin yasadığını kendi bilir...
Bu arada eşinin böyle birseyi duyması imkansız...Onun da ne haltlar yediğini biliyoruz bu arada...Yüzü yok bi kere
...yasakkelime

arkadaşınızla eşi boşanmasaymış ikisi de aynıymış o zaman. birbirine ayna olup ayrıldılar mı demeliyim yoksabayanssulusmile

Çok mutlular,cok şükür Rabbim e
:lepi::teytey:hihoyyytkaydirigubbakcemile5

Gerçekten daha da şaşkınım şu an..
Arkadaşınızın yanlışına mı şükrediyorsunuz şu anda?
Olumlu yorum yazabilecek bir tek yön gösterin de gözümüz açılsın bari..
Ya biz çok körüz ya da siz ve arkadaşınız umursamazsınız..

Eşinin ne haltlar yediği derken???
Aynı haltları şu an arkadaşınız da yemiyor mu zaten?
Yanlışa yanlışla kılıf bulamazsınız..
Herkes kendinden sorumludur..
Eşi ona ihanet ettiği için arkadaşınızın yaptığını hoş göremem kendi adıma..
Demek ki onun da içinde varmış,bahane arıyormuş derim.
Boşanma çok ağır bir travmadır,daha acılarını yaşamadan başka bir erkeğe atılan kadın için daha neler yazardım da...
Neyse..

eninde sonunda duyucak başka çare yok en azından başkasından deil ondan öğrenmiş olur ve belki ayrılma fikri dahada azalır kafasında

eninde sonunda çıkmıycakmı sanki
söylemesi en mantıklı şey bence

ayrılma döneminden hemen sonra bir ilişkiye başlamak psikolojik açıdan çok sakıncalı. birsürü travma üzerine kurulu bir ilişki olur. ayrılık sonrası bir toparlanma süreci olmaksızın hop başka bir ilişkiye.. hem de ondan çok büyük bir şey saklanarak. adamın bunu kabullenmesine de şaşırdım. geçmiş önemli değil tamam da neden böyle birşeyi benden sakladın dememiş olması eya bir sorun yapmaması beni işillendirdi çünkü bu normal bir tepki (daha doğrusu tepkisizlik) değil..
aklıma da bir soru gelmiyor değil.. acaba adam bu ilişkide ne kadar ciddi??

Boşlukta sığınacak bir yer ararken yaşadığı sevgisizlikten dolayı ona ilgi gösteren kendince uygun olan ilk kişiye aşık olduğunu zannediyor. Gerçekten seviyorsa çocuğa boşandığını söylesin. Gelen tepki ne olursa olsun su akacak ve yolunu bulacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…