Söyleyecek bir şeyleriniz vardır.

Bence sen gecici bir donemdesin sekerim.

Once bir is bul, kendi parani kazaninca keyfin yerine birazcik da olsa gelir. Sonra otur sakin kafayla olc, bic, tart.

bak sekerim, madem adami seviyorsun, o da seni seviyor , daha ne ? Bana gore karsilikli ask bulunmasi cok zor bir sey. Yani aranizda tek engel olarak senin kisiligin var demissin, belki de haklisin. Bence hemen evlenme/ayrilma karari verme, bir konus, kaygilarini dile getir.

Simdi cok kati olmaktan sen sikayetci misin , gevsemek, birazcik rahatlamak gibi bir dusuncen var mi sekerim? Yoksa bence de ayrilmalisin. Zaten yasin cok genc, diger seceneklerine yonelirsin, universite sevgilisiyle evlenen benim tanidigim cok az insan var.

Intihar falan dusunme ne munasebet kuzum benim, daha onunde yasayacak cok sey var, umutsuzluga kapilma. Is bulursun, sonra da durumlara bakarsin

O zaman onunla ilgili kafanız net değil, içinize sinmeyen, adını koyamadığınız birşeyler var?
Çevremde çok zorlu evlilikler var.
Laf olsun diye demiyorum, gerçekten çok yorgunum.
Evlilik çok kısıtlayıcı ve zor.
Çabalamayı gözüm kesmiyor.
Ben çok sakin biriyimdir.
En büyük sorunum titizliğim, yoksa insanlarla her zaman iyi geçinirim.
O benim kadar sakin değil ama beni gerçekten çok sinirlendiren rahatlığı var.
Onu değiştiremem bu yaştan sonra, değişse bile huy çıkmaz.
Kendime güvenemiyorum, sanki genel olarak evliliğin yükünü taşımaya bile uygun değilim artık.
Kendi kendimi çok yıprattım, her şeyi çok kafama taktım zamanında.
Şimdi de takıyorum ama artık eskisi gibi tüketebileceğim psikoloji kalmadı bende.
Kalanları zorluyorum.

Karşılıklı aşk bulunması zor ama bazı şeyler için yetmiyor.
Ben karşılıklı aşkla evlenen o kadar insan gördüm ki çevremde, şimdi hallerinden iğreniyorum.
Biraz nefes almaya ihtiyacım var.
Farklı bir şehre gidiyorum ama kafa aynı, sorunlar aynı.
İntihar düşünmüyorum.
Sadece, ölsem her şey böylece kalsa, bu saçmalıklarla daha fazla uğraşmasam diyorum.
İstediğim bir düzen.
Beni asla terk etmeyeceğini bildiğim, karşılıksız sevgi besleyen birileriyle beraber bir düzen.
Ben bu konuda doğuştan şanssızım ve bu da beni çok üzüyor.

Çevrenizdeki kötü evliliklerin sizi etkilemesini anlarım, ben de yaşadım bu duyguyu ama aşk başka birşeydir sanki...
Üniversitede okudugunuza göre daha yasınız genc olmalı.
Bu tukenmıslık duygusu cok fazla
Mutlaka bır uzmanla konusmalısınız
Kendı saglıgınız ve mutlulugunuz ıcın
Sonra gerısı zaten gelır

şimdiden pes edersen

İleriye karamsar bakmak, olmamış şeyler için olmuş gibi önlem almak hatta sonuçlandırıp birde bu sonucu kaldıramayacagına karar vermek.. Bunlar hiç güzel şeyler değil inanın. Kendimden biliyorum..İlaç desteği almak kötü bişey değil ancak ilaca ve doktora bağlı birazda..Etrafımda şahit olduğum bikaç kötü ilaç tecrübesi yaşayanlardan biliyorum..Siz artık kendi kendinize aşamıyorsanız bazı şeyleri doktora gitme vakti geldi demkki...Hem intiharın inaçlarınıza ters olduğunu söylüyorsanız siz güçlü ve değerleri olan bi insansınız, tutunacak şeyleriniz var, ha birde anneniz..Onu düşünün onun sevgisini varlığını sıcaklığını..

Destek alacağım, ne olacak bilmiyorum.
Hiç iyi bir örnek yok çevremde, belki de bu yüzden.

Evet, gerçekten şimdiden pes edersem.
Durum vahim gözüküyor.
öyle bir şansın yok zaten..sertabın şarkısı geldi şimdi aklıma...yenilip yenilip yeniden ayağa kalkmak...

Annemi çok düşünüyorum.
Kendim yaşamak istediğim şeyleri, ona da yaşatmak istiyorum ama elimde imkan yok.
Geleceğime baktığımda da imkanım olmayacağını düşünüyorum.
Önceden hayallerim vardı, düşünmek bile yetiyordu.
Şimdi yaş ilerledikçe, hayallerle gerçekler örtüşmeyince büyük bir hayal kırıklığı yaşadım.

annen yanlızmı..maaşı falan varmı..

annen yanlızmı..maaşı falan varmı..
Hayır, yalnız değil.
Ev içerisinde çok sorunlar var.
Annem çok yıpratılmış bir kadın.
Her şeye çok hevesli ama çok fedakar.
Maaşı var ama babam çekiyor.
Kızamıyorum neden babama veriyorsun diye.
Maaşı isterse, babamla büyük sorunlar olacağını düşünüyor.
Evli ablam ve abim de var ama annem ne kendine, ne de onlara güvenebiliyor.
Çünkü gerçekten her biri, birbirinden problemli.

Eğer konu evlilikse, tek taraflı iyi örnek olmuyor ki.
Sertab'ın bir çaresi bulunur şarkısı da geliyor aklıma bazen.
hayatımız risk zaten..olumusuz düşünceler olumsuzluğu getirirmiş..bunu bebeğine hamileyken eşini kaybeden bir hanım söylemişti..ama emin ol hayat seni bırakmayacak..yerden yere vurur ama bırakmaz..

şu an ilk kendi hayatını oturtmaya çalışmalısın..sonuçta sağlıklılr şu an..sen sağlam olmazsan başta kendine olmak üzere kimseye faydan olmaz..aile problemlerini biz düşünerek bitiremeyiz maalesef böyle..

Üzerime çok fazla sorumluluk alıyorum beynimde.
Dediğiniz gibi kimseye faydam olamadığı gibi, kendimi de dibe çekiyorum.

Üzerime çok fazla sorumluluk alıyorum beynimde.
Dediğiniz gibi kimseye faydam olamadığı gibi, kendimi de dibe çekiyorum.
beynini rahat bırak..düşünmemeye çalış..karamsar şarkılar dinleme..moda sokucak herşeyden uzak dur..

beynini rahat bırak..düşünmemeye çalış..karamsar şarkılar dinleme..moda sokucak herşeyden uzak dur..
Biraz öyle yapmaya çalışacağım.
En azından sonunu düşünmeyeceğim bazı şeylerin.
Her şey olacağına varsın bakalım.
Teşekkür ederim ilginiz için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…