- 2 Mayıs 2015
- 909
- 393
- 53
- Konu Sahibi Sonbahar 35
-
Mesafe herzaman iyidir.Size kendinizi kötü hissettiren herkesle aranıza mesafe koyun, zamanla bilinçaltınız onları görmezden gelecek.
Eski eşinize gelince, o hissettiğiniz şey özlem değil.İnsan boşluğa düşünce eskiyi özlüyor gibi hissediyor.Evliliğiniz devam etseydi belki çok daha başka sorunlar yaşayacaktınız, şuan daha kötü hissedecektiniz, bilemeyiz..
Evde oturmaktan canım skliyor ama tutuyorum kendimi. .en iyisi bu..umarım dediğin gibi alışırm bu duruma. .artık bıktım imalardan, sözlerden. .
O zaman evde oturmayın, çıkın gezin tozun...Hayatınıza yön verecek, renk katacak kişi sizsiniz..Atanamadım diyosunuz, kpss'ye hazırlanın, bi yerden başlayın kendiniz için yaşamaya, gerisi gelecektirEvde oturmaktan canım skliyor ama tutuyorum kendimi. .en iyisi bu..umarım dediğin gibi alışırm bu duruma. .artık bıktım imalardan, sözlerden. .
Yaşınız daha genç çok rahat hazırlanırsınız. İşe girince kendinizi daha iyi hissedeceğinize eminim. Allah sizi güzelliklerle karşılaştırsın.İnşallah. .beklediğim bir iş var..bekle diyor babam. .Muhasebe meslegm. .onu bekliyorum. .bir yandan da kpss yi düşünmeye başladım yine. .yoksa bu hayat iyice çıkılmaz bir sokak oldu bana..
Yaş 32 olacak işte. .ne hayallerle evlendim 27 yaşında. .21 yaşında sevdiğim insanla. .onu bekleyerek. .hayatımın mimari işte. .yok böyle bir eser. .binler satar işte bana biçtiği hikaye. .mutlu olsun..
2 dünya bir araya gelse kısmını bir daha söyleme. Söylemiş ve yalamış birisiyim.Mrb arkadaşlar. .yine buhranlı bir gün daha...etrafım kalabalık görünse de ..hepsi görülmelik. .insanlar tahammülsüz. .çok garipler. .artık zevk alamıyorum hiçbir şeyden. .
Akrabalar akbaba gibi çökerdi üzerime yirmili yaşlarda. .simartma sözleri hala kulaklarımda. .yengem vardı kadının sözüyle davranışı o kadar çelişkiliydi ki..inanamadım. .annem kendi halinde kimseye bir şey diyemeyen ama herkes tarafından sevilen bir insandı. .
Öyle bn eğitim hayatmla cebellesrkn tanstm eşimle. .onunla paylaştım herbir seyimi. .o her şeydi. .bekledim onu. .her neyse istemeye v.s geldiler. .hep olaylı. .sonra bir kına gecesi..yengem ve halam her ne kadar halama konduramasam da bir dedikodu eşimin tarafiyla birlik olup. .evlendiğimde 2 sene bunlar konuşuldu. .hep kavga hep kıyamet. .
Eşimle kötü olduk..ve terkedildm. .çok agrdi. .baba evine diye çıkmıştım tatile diye. .başladı bu ..Meğer planlı her şey. .öyle de bitti. .
Bn de o sıralar kim yılan kim akrep bilemeden acilarimi paylaştım. .sırf bu halimden beslenen insanları gördükçe soguyorum hayattan. .yengem hep olaylı. .bn surat yapmıyorum. .diyelim kızdı bana ..bn gidince evden çıkıp gidiyor. .bn bile anlam veremiyorum. .o yüzden gitmiyorum. .diğerleri çocukluğumdn bu yana gittiğim bir yer var. .Onlar da sürekli igneleyici laflar v.s. .
Şuan evdeyim. .diyorum hiç kimseye gitme otur evinde ..alıştır kndini en azndn ise girene kadar. .soyutluyoruM öylece. .ne bilim arkadaşlar ..gerçekten bu insanlardan da boş muhabbetlerden de sıkıldım. .
Keşke atanabilseydm. .en azından kafam meşgul olurdu. .gerçekten zor nefes almak bile...
Her canım yandignda eşimi anıyorum. .evlenmemis hiç. .beni unutmasin diyorum. .Çünkü bu temeli o attı ..o sebep oldu benim bugün ki ruh halime. .yaşadgm onca şeye. .
Benim de mutlu bir yuvam olabilirdi ..fazlalık miyim bu hayatta. .niye böyle oldu bilmiyorum.
Bazen onu özlüyorum bile. .insan kendine eziyet edeni de severmis. ..insan psikolojisini anlamak çok zormuş. .ama bir şeyden eminim ..iki dünya bir araya gelse onunla tekrar bir araya gelmeyeceğim. .o bu duyguların zerresini dahi bilmeyecek.
Her birinize şimdiden tsk ederm. .cümleler gelişigüzel oldu ama bunu ruh halime verrseniz sevinirm. .Çünkü o konuları artık düşünmek bile geriyor ..anlatınca yoruluyorum. .yazınca da geriliyorum. .öyle sessizce mirildaniyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?