• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz atmak

justjared

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2013
208
29
123
İstanbul
Kizlar Merhaba ve hayırlı bayramlar..moralim çok bozuk küçük Kızkardeşim daha 19 yaşında söz attı çocukla tanısmasina ben vesile olmuştum fakat çocuğun ilgisizligi uzakta olmasi kufurbaz olmasi çok şikayet ediyodu bende at tekmeyi yada hayırlısı gencsin diyodum face kızlarla konuşurken yakalamış sogudum falan diyodu sözü aticam ben karışmam diyodum..ablam mutfakta konuşurken onada anlattı çocuğun durumunu ablam anneme yetistir annemde babama babam kızmış kızlar kardeşim hep anlatıyordu çocuğu çok uzdugunu hep kavga ettiklerini bende kardeşime sen iyilerine layiksin evlendikten sonra çarpı 2 diyodum bu sözü atmaya benim sözlerim sebep olmamıştır dimi? Sistemli suan bana karşı napiyim kizlarr lütfen akıl verinn

Allah kurtarmış. Abla olarak tabi ki söyleyecektin bunları. Geçer bir süre sonra üzülme. Şimdi ne olduğunu şaşırmıştır o da.

Söz kendi aralarındaydı sanırım ?

Her seyin hayirlisi. Bi daha bu yastaki kardeşinize bir erkek ayarlamayin. Kendi akli yok mu? Hem bence yaşı sozlenmek falan filan için erken.

Yoo ben bişi yapmadim olayın söz boyutuna varicani kestiremedim hemen yaptılar aileler çünkü aynı kulturdeydiler söz birden oldu ben kardeşimin hata yapmasını istemedim çünkü değer görmediği bir erkekten ileride hiç birşey göremez söz aticam dediğinde ben karışmam derdim yada iyilerine layiksin ama çocuğu beğenmediği mi soyluyordum fikrimi sorunca suçlamak istemiyorum çünkü benimde psikolojim berbat durumda

Gerçekten de 19 yaşında ki kızı ne diye sözlersiniz? İyi olmuş sözü atmış.Zaten çocuk pek hayırlı değilmiş.

Yoo ben bişi yapmadim olayın söz boyutuna varicani kestiremedim hemen yaptılar aileler çünkü aynı kulturdeydiler söz birden oldu ben kardeşimin hata yapmasını istemedim çünkü değer görmediği bir erkekten ileride hiç birşey göremez söz aticam dediğinde ben karışmam derdim yada iyilerine layiksin ama çocuğu beğenmediği mi soyluyordum fikrimi sorunca suçlamak istemiyorum çünkü benimde psikolojim berbat durumda

Eee tanışmalarına vesile oldun da sen de çocuğu daha tanımıyomuşsun ki.Tanısan nasıl biri olduğunu bilirdin.Bırak kardeşin kendi hayatına alacağı erkeği kendi seçsin.

Bence iyi yapmışsınız, evlenmeden bu kadar ilgisizse evlenince sanırım daha kotu olurdu, hem başka kızlarla da yakalamış konuşmasını. Kotuluk değil de iyilik yapmışsınız gibi geldi bana..

y
Kizlar Merhaba ve hayırlı bayramlar..moralim çok bozuk küçük Kızkardeşim daha 19 yaşında söz attı çocukla tanısmasina ben vesile olmuştum fakat çocuğun ilgisizligi uzakta olmasi kufurbaz olmasi çok şikayet ediyodu bende at tekmeyi yada hayırlısı gencsin diyodum face kızlarla konuşurken yakalamış sogudum falan diyodu sözü aticam ben karışmam diyodum..ablam mutfakta konuşurken onada anlattı çocuğun durumunu ablam anneme yetistir annemde babama babam kızmış kızlar kardeşim hep anlatıyordu çocuğu çok uzdugunu hep kavga ettiklerini bende kardeşime sen iyilerine layiksin evlendikten sonra çarpı 2 diyodum bu sözü atmaya benim sözlerim sebep olmamıştır dimi? Sistemli suan bana karşı napiyim kizlarr lütfen akıl verinn
19 yaşındaki kardeşinizin sözlenmesine niye vesile oldunuz ki?
Erkek arkadaşı tabi ki olabilir, olacak ama bırakın arada 'söz' gibi bir resmiyet olmadan rahatça tanısın, ölçsün tartsın.
Kafasına uyarsa devam eder, uymazsa sessiz sedasız bitirir her şeyi.
Araya aileler girmiş her şey laçkalaşmış.
19 yaşındaki biri için ağır bunlar bence.
Siz bence sözün sizin yüzünden atıldıgına değil de kardeşinizin sözlenmesine vesile olduğunuz için üzülün.

y
19 yaşındaki kardeşinizin sözlenmesine niye vesile oldunuz ki?
Erkek arkadaşı tabi ki olabilir, olacak ama bırakın arada 'söz' gibi bir resmiyet olmadan rahatça tanısın, ölçsün tartsın.
Kafasına uyarsa devam eder, uymazsa sessiz sedasız bitirir her şeyi.
Araya aileler girmiş her şey laçkalaşmış.
19 yaşındaki biri için ağır bunlar bence.
Siz bence sözün sizin yüzünden atıldıgına değil de kardeşinizin sözlenmesine vesile olduğunuz için üzülün.
Arkadaş im ben sözleşmesine vesile olmadım sadece tanısmasina söze aileler karar verdi

Yoo karışmam çocuğu ben tanımıyorum sadece kültür ortaklığı var diyee tanışmak istermisin dedim oda olur dedi bende tam anlamıyla tanımam ama çocuğun terbiyesizligini çok anlattı ve sogudum demişti bende haklısın dedim sozlendin diye evlenmek zorunda değilsin dedim

Siz cocugu iyice tanımadan kardesinizle arasini yapmışsınız en büyük hata bu.
Çocuk iyi biri çıkmamış. Şansınız varmış ki iyi oyunculuk yapmadan gercek yüzünü göstermiş.
Ama tam tersi de olabilirdi evlendikten sonra gercek yüzünü gösterebilirdi.
Şimdi sebep oldugunuz icin hic üzülmeyin iyiki atmış sözü.

Bundan sonra da kaciyormus gibi 19 luk kardesinize erkek bulmak yerine kendini gelistirmesine yardim edersiniz artik. Yasi gelince de iyice arastirmadan her onune geleni ayarlamazsiniz...

Öyle olmuşsa bile, anlattıklarınıza göre iyi olmuş. küfürbaz, ilgisiz, face de kızlarla konuşuyor....daha ne olacaktı.
Kız kardeşiniz daha küçük bence. Ona birini bulmanız biraz abes olmuş. 24 yaşında kardeşim var kıyamam onu kimselere. Küfür edenin de ağzını yırtarım...Allah korusun kötü şeyler olsa kendinizi suçlamayacak mıydınız? Bence biraz daha olgunlaşsın eğitimine devam etsin iş shibi olsun zten o zaman ona layık adaylar çıkar merak etmeyin.

Son düzenleme:
Back
X