• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz atmak

a
Kizlar Merhaba ve hayırlı bayramlar..moralim çok bozuk küçük Kızkardeşim daha 19 yaşında söz attı çocukla tanısmasina ben vesile olmuştum fakat çocuğun ilgisizligi uzakta olmasi kufurbaz olmasi çok şikayet ediyodu bende at tekmeyi yada hayırlısı gencsin diyodum face kızlarla konuşurken yakalamış sogudum falan diyodu sözü aticam ben karışmam diyodum..ablam mutfakta konuşurken onada anlattı çocuğun durumunu ablam anneme yetistir annemde babama babam kızmış kızlar kardeşim hep anlatıyordu çocuğu çok uzdugunu hep kavga ettiklerini bende kardeşime sen iyilerine layiksin evlendikten sonra çarpı 2 diyodum bu sözü atmaya benim sözlerim sebep olmamıştır dimi? Sistemli suan bana karşı napiyim kizlarr lütfen akıl verinn

söz atmasına değil de sözlenmesine vesile olmuşsunuz.. bunun için kızardım ben anneniz olsam..
kaç yaşında tanıştırdınız da istediler de sözlendiler..

zararın neresinden dönersen kardır...ve kızkardeşin de çok küçük daha 19 yaşında evlilik için erken yaş bence

Sen sebep olduysan da iyi ki sebep olmuşsun. Önce sevgili olmalarına vesile olarak hata yapmışsın şimdi de ayrılmalarına vesile olarak hatanı telafi etmişsin.
Öncelikle 19 yaşında kıza arabuluculuk görücülük yapmayın, face te kızlarla laklar yapan küfürbaz gereksiz bir insanı da kız kardeşinizden uzak tutun, en iyisi.

kardeşiniz günün birinde çok mutlu olursa ohh Allah kurtardı diyecek...
mutsuz olduğu takdirde ablam sebep oldu diyecek...

iyiyse Allahtan kötüyse kuldan....
bu olacak yani..

fakat bunun yanı sıra evet bence sizinde bazı sözleriniz gereksiz olmuş...
abla olmanız "vur tekmeyi gitsin" demenizi gerektirmez...
yanlışları göstermek, hayata dair tecrübeleri aktarmak başka bir şey.. vur tekmeyi demek başka bir şey..

yani bana göre...

kimseye sebep olmamak lazım ki sonra böyle başlar ağrımasın..
insanlara kendi kararlarını verebilmeleri, verdikleri kararların sonunda yanında olabileceğini anlatmak daha doğru olmalı...

Nisanlisinun yaptiklarina kizmiyor da size mi kizacak? Kizarsa da sacmalar.

Ne sozu o yasta kiza. Bir de o yasta kufur isitmis aldatilma turu birsey yaşamış. Kimsenin hakki yoktu. Tek basina en dogrusunu yapmis kardesin sana ve ailenize ragmen. Kutlarim.

Tanımadığın adamı kardeşinle niye tanıştırıyorsun? Sapık mıdır, manyak mıdır biliyor musun? Ne cesaret ya....

Iyi olmus sozu atmasi , sonradan mutsuz olacagina bastan istemesin..

Kizlar Merhaba ve hayırlı bayramlar..moralim çok bozuk küçük Kızkardeşim daha 19 yaşında söz attı çocukla tanısmasina ben vesile olmuştum fakat çocuğun ilgisizligi uzakta olmasi kufurbaz olmasi çok şikayet ediyodu bende at tekmeyi yada hayırlısı gencsin diyodum face kızlarla konuşurken yakalamış sogudum falan diyodu sözü aticam ben karışmam diyodum..ablam mutfakta konuşurken onada anlattı çocuğun durumunu ablam anneme yetistir annemde babama babam kızmış kızlar kardeşim hep anlatıyordu çocuğu çok uzdugunu hep kavga ettiklerini bende kardeşime sen iyilerine layiksin evlendikten sonra çarpı 2 diyodum bu sözü atmaya benim sözlerim sebep olmamıştır dimi? Sistemli suan bana karşı napiyim kizlarr lütfen akıl verinn
niye siz sebep olacaksımız ki. nedenleri görmüyormusunuz. kız hayatınımı yaksın. evlenip ayrılacağı belliymiş zaten. hiç olmazsa baştan bitirdi. en güzelini yapmış. aferin ona

Siz abla olarak görevinizi yapmışsınız da aklıma takılan şey;
19 yaşındaki kızın sözlü olması...:o

Back
X