Yardımcı olamayacağım. Şuracığa oturup konuyu takip etmeye geldim.Hanımlar merhaba ;
Size çok muzdarip olduğum bir konudan bahsedeceğim.
İki çocuğum var ve ben onlara asla söz dinletemiyorum.
Oyun oynuyoruz mesela ben tamam artık bu kadar yeterli diyorum ama hiç oralıklı olmuyorlar.
Gelip üzerime filan çıkıyorlar.
Sinirlenip bağırıyorum duruyorlar, bu kez de kızdığım için üzülüp hemen sarılıyorum ve hiç birşey olmamış gibi başa sarıyorlar. Koltuklarda zıplıyorlar, halıların altına giriyorlar
Sizler bu konuda neler yapıyorsunuz? çocuklarınız üzerindeki otoriteyi onları üzmeden nasıl sağlıyorsunuz? yardımcı olursanız çok sevinirim.
O bizde de var şu aralar. Hep ağlıyayım sürekli dağıtayım modunda lar :)Ben sağlayamadım henüz.
2 yaş sendromu vesilesiyle de huniyle geziyorum evde.
Neyi yapma dersem itinayla yapıyor ömrü uzun olasıca...
Ah bir de çevremden bu şekilde tepkiler alsam herkes çocuklarımı canavar gibi görüyormasaallah ne kadar da normal cocuklarin var. cocuk soz dinlemez cocuk ziplar cocuk dagitir. ruhu boyle yaratilmistir.
onu da başarı bilsem, Tamam artık Oyun Bitti Hadi biraz da kendiniz oynayın diyorum bu sefer Gelip üstüme yapışıyorlar. Kendimi bir an onlardan kurtulmaya çalışırken buluyorumYardımcı olamayacağım. Şuracığa oturup konuyu takip etmeye geldim.derin sularda Anamnez ve diğer bütün uzmanlar... bize yardım lazım :) sinirlenip bağırıp sonra üzülmek çok yanlış . Ben de yapıyorum maalesef ama yanlış. En baştan serinkanlı olunmalı.
Çıksınlar üstünüze. İki gidiklayip tamam, bu da bitti diyip oyun alanını toplayacaksiniz, oyuncakları da gerekirse ulaşamayacakları bir yere koyacaksınız. Aglarlarsa da yüz vermeyeceksiniz. Halının altına girerlerse halıyı da kaldırın. Geçici bir süre tabii. Az popolari sert yere otursun, 2 kat pijama giydirirseniz usumezler de. Kararlı ve tatlı sert olacaksınız. Oyun bitti dediyseniz bitecek. Uzamayacak. Benim oğlum da geçen cektaylari kalemle çiziyordu, çiz annecim, sana oyuncak alacaktim, neyse o parayla kendime çekyat alayım dedim ve yapmayı birakti, daha da yapmadı. Arada içi gidiyor ama göz göze gelince vazgeçiyor. Oyuncak toplamaya gelince de oyuncak başı 1 öpücük uydurdum, 10 yaşındaki oğlum bile topluyor, sonra topladıkları oyuncak sayısınca öpüyorum onları.Hanımlar merhaba ;
Oyun oynuyoruz mesela ben tamam artık bu kadar yeterli diyorum ama hiç oralıklı olmuyorlar.
Sinirlenip bağırıyorum duruyorlar, bu kez de kızdığım için üzülüp hemen sarılıyorum ve hiç birşey olmamış gibi başa sarıyorlar. Koltuklarda zıplıyorlar, halıların altına giriyorlar
Sizler bu konuda neler yapıyorsunuz? çocuklarınız üzerindeki otoriteyi onları üzmeden nasıl sağlıyorsunuz? yardımcı olursanız çok sevinirim.
Hanımlar merhaba ;
Hanımlar merhaba ;
benim de 2 cocugum var cevre zerre umrumda degil. evimde dort duvar arasinda olan beni ilgilendirir digerlerine donup gitmek duser. disarda da kimseye zarar vermedikce dilediklerini yapabilerler. parkta atlarlar ziplarla tepeme de cikarlar. hergun ama hergun cekmece toparim. ya bir cocuga otur demek bir kusa ucma demek gibi bisey bence...Ah bir de çevremden bu şekilde tepkiler alsam herkes çocuklarımı canavar gibi görüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?