Söz Dinleyen Mükemmel Çocukları Nasıl Yaptınız?

Senin çocuğunu bilemem ama benim kızım kurallarla beraver yaşıyo ve mızmılık yapmıyor
İşte bı sebepten ancak hayat yolunda eşlik edip, karakterini değiştiremeyiz diyoruz.
Ne şanslı bir annesiniz ki, söz ve kural dinleyen, huysuz ve mızmız olmayan bir evladınız var, Allah bağışlasın.
Bu durum sizin yaptıklarınızdan değil, kızınızın ılımlı karakterinden, söylemek istediğim bu sadece.
Beni, benim gibi çocukları olan anneler ne demek istediğimi harfiyen anlamıştır.

mükemmel çocuk diye bi olay yok canım kimse mükemmel olamaz ve biz ne kadar kurallar da koysak her insanın yaratılıştan gelen bir karakteri olduğuna inanıyorum ve bu değişmiyor biz anne baba olarak sadece ahlaklı ve iyi bir insan olarak yetiştirmek için çabalamalıyız ama bu çocuk yetiştirme konusu o kadar ince bir mevzu ki bence bu genelleme yapılamayacak bir konu çünkü her çocuk farklı kimi çocuk kuralları kendine komut verilmesini hiç sevmez kimisi de tam bir itaatkardır hemen tamam annecim der işe koyulur öncelikle çocuğunuzu çok iyi tanımalısınız onu kitap gibi okumanız lazım

İşte bı sebepten ancak hayat yolunda eşlik edip, karakterini değiştiremeyiz diyoruz.
Ne şanslı bir annesiniz ki, söz ve kural dinleyen, huysuz ve mızmız olmayan bir evladınız var, Allah bağışlasın.
Bu durum sizin yaptıklarınızdan değil, kızınızın ılımlı karakterinden, söylemek istediğim bu sadece.
Beni, benim gibi çocukları olan anneler ne demek istediğimi harfiyen anlamıştır.
Düsüncene saygı duyuyorum ama benim dusuncem bu degil
Evet cocuklar dediginiz gibi karakterle dogar ama biz onlar haraketlerimizle cocuklara davranisimizla degistirebilecegimize inanıyorum.
Yanlıs anlama benim düsüncem bu❤

Back
X