Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
'
bana görede, beni gördükleri zaman yüzümden önce kıyafetim göze çarpmamalı yani gören kişi ilk beş saniyede ''kıyafeti ne güzel'' yerine ''kız ne güzel ''düşünmeli o yüzden sade istedim bilmem anlatabildim mi![]()
katılıyorum ne giyersen giy taşıyabilmek yakıştırabilmek en önemlisi bide böle gecelerde güler yüzlü olabildinmi tamamdır:)Canım güzel bir kız üzerine çuval giyse yakışır zaten..Eğer fizik(yüzü de kastediyorum ) iyi değilse dünyanın en güzel şeyini giyse yine sıradan durur...Ama özel bir günde hem fiziği hem de üzerine giydiği yakışmışsa albenisi çok olur..İnşallah içine siner herşey![]()
'
bana görede, beni gördükleri zaman yüzümden önce kıyafetim göze çarpmamalı yani gören kişi ilk beş saniyede ''kıyafeti ne güzel'' yerine ''kız ne güzel ''düşünmeli o yüzden sade istedim bilmem anlatabildim mi![]()
'
Canım güzel bir kız üzerine çuval giyse yakışır zaten..Eğer fizik(yüzü de kastediyorum ) iyi değilse dünyanın en güzel şeyini giyse yine sıradan durur...Ama özel bir günde hem fiziği hem de üzerine giydiği yakışmışsa albenisi çok olur..İnşallah içine siner herşey![]()
kıyafete lafım yok sakın yanlış anlamayın demek istediğim bana göre çok sade bi kıyafet heleki özel bi gün için..daha şıkır şıkır hoş bi renkli olabilirdi dedim sadece:))
Eki Görüntüle 218323 Eki Görüntüle 218324
evde olucak söz nişan birarada. o yüzden abartılı olmayan sade zarif bişi aradım. ben beğendim sizce nasıl?