kızlar merhaba haziran sonuna doğru isteme + söz bir arada olcak elbise bakmaya başladım ama bulamıyorum. sizce bu elbise nasıl yada önerebileceğiniz elbiseler neler paylaşırsanız sevınırım.
Eki Görüntüle 724227
lazkızı ben bunu beğenmedim daha doğrusu rengini beğenmedim ben pudrayı sevmiyorum aslında çok soluk geliyor bana her ne kadar moda olsada
böyle daha canlı bişiler düşünmeni tavsiye ederim helede yaz günlerinde şöyle kıpır kıpır canlı renkli bişi
kızlar merhaba haziran sonuna doğru isteme + söz bir arada olcak elbise bakmaya başladım ama bulamıyorum. sizce bu elbise nasıl yada önerebileceğiniz elbiseler neler paylaşırsanız sevınırım.
Eki Görüntüle 724227
canımmm albumlerımden resimlerime bir göz atarmısın bana hangi renkler yakışırrr. sade olsun istiyorum evde olacağı için
canım teşekkür ederim. Bende sade olsun istiyorum bu bile abartılı geliyor banaMerhabalar ;
Öncelikle hayırlı olsun allah tamamını erdirsin canım :)
İsteme ve söz de bence daha sade bir elbise olmalı .
​Şimdiden hayırlı olsun canım umarım çok mutlu olursun.Elbiseye gelince modeli güzel gibi ama rengini begenmedim.Bence renk olarak saks mavisi yada pembe türlerinden bir renk düşünebilirsin.
gözün çıkmasın kız nasıl güzel bir bayansın sen öyle maşallah
kıs saçın sarı sen açık tenli birde bu pudra renk olurmu hiç kesinlikle koyu renk olmalı senin elbisen
mesela saks mavisi, belki turkuaz, lacivert, zümrüt yeşili veya mor
ama kesinlikle açık renk düşünme pudradan uzak dur ve sarıdan ve somondan ve ve ve açık olan tüm renklerdennnnnnnnnnn
vede kısa bir elbise daha iyi olur bence uzun tercih etme derim
bu tam değil ama tarz olarak böyle dantel karışımı olan bişi olabilir diye düşündüm
http://www.markafoni.com/product/4158312/
aminnnnnnn canım benimmmm sende hep mutlu ol inşallah bitanemmmmmmmayy tatlımm yaaaa çok sevindim yaa darısı başıma
Hep mutlu olmanı istiyorum hayatım
en saiğdaki mor elbiesinin altındaki iç çamaşırlarıyla çık bence çok hoş
siyah miyah idare edecen artık
woww bu çok hoş işteee böyle bişey istiyorum bende canım ve dantel detayı çok hoşuma gidiyor.
şekerim isteme ve söz büyük ihtimal evde olacaktır diye düşünüyorum. o yüzden ağır kıyafetler tercih etmemeni öneririm. Yaz aylarındayız mevsime göre cici bici hoş elbiseler var öyle birşey tercih edebilirsin. bence çok uzun da tercih etme. kısa hoş zarif birşey iyi olur. rahat edebileceğin birşey olsun.
wowwwwwwwww bu harikaymış görmemiştim ben bunu çok çok şıkaminnnnnnn canım benimmmm sende hep mutlu ol inşallah bitanemmmmmmm
ay evet yaaaaaaaa çok doğru bir seçim bencedebirde şuna bak canım
http://www.markafoni.com/product/4160277/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?