söz elbisesi için yardım

lazkizi34

sudem
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2011
6.143
9
106
İstanbul

Eklentiler

• $pronovias-uzun-pudra-soz-kiyafeti.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 15.718
Son düzenleyen: Moderatör:

lazkızı ben bunu beğenmedim daha doğrusu rengini beğenmedim ben pudrayı sevmiyorum aslında çok soluk geliyor bana her ne kadar moda olsada

böyle daha canlı bişiler düşünmeni tavsiye ederim helede yaz günlerinde şöyle kıpır kıpır canlı renkli bişi

canımmm albumlerımden resimlerime bir göz atarmısın bana hangi renkler yakışırrr. sade olsun istiyorum evde olacağı için

Merhabalar ;
Öncelikle hayırlı olsun allah tamamını erdirsin canım :)
İsteme ve söz de bence daha sade bir elbise olmalı .

​Şimdiden hayırlı olsun canım umarım çok mutlu olursun.Elbiseye gelince modeli güzel gibi ama rengini begenmedim.Bence renk olarak saks mavisi yada pembe türlerinden bir renk düşünebilirsin.

canımmm albumlerımden resimlerime bir göz atarmısın bana hangi renkler yakışırrr. sade olsun istiyorum evde olacağı için

gözün çıkmasın kız nasıl güzel bir bayansın sen öyle maşallah

kıs saçın sarı sen açık tenli birde bu pudra renk olurmu hiç kesinlikle koyu renk olmalı senin elbisen
mesela saks mavisi, belki turkuaz, lacivert, zümrüt yeşili veya mor
ama kesinlikle açık renk düşünme pudradan uzak dur ve sarıdan ve somondan ve ve ve açık olan tüm renklerdennnnnnnnnnn

vede kısa bir elbise daha iyi olur bence uzun tercih etme derim

Son düzenleme:
Merhabalar ;
Öncelikle hayırlı olsun allah tamamını erdirsin canım :)
İsteme ve söz de bence daha sade bir elbise olmalı .
canım teşekkür ederim. Bende sade olsun istiyorum bu bile abartılı geliyor bana
​Şimdiden hayırlı olsun canım umarım çok mutlu olursun.Elbiseye gelince modeli güzel gibi ama rengini begenmedim.Bence renk olarak saks mavisi yada pembe türlerinden bir renk düşünebilirsin.

çok teşekkür ederim canımmm aminnnn... canım rengi benımde pek hoşuma gitmedi model hoşuma gitti. saks mavisini çok seviyorum bende o renk düşünebilirim.

canımmmmmmm o senin güzelliğinnnn teşekkür ederimmmm renk olarak saks mavisini seviyorum bende zümrüt yeşilide olabilir yaaaa oda güzel renk bende kısa sevıyorum ama nedense bu sefer uzun olsun diye geçti aklımdan canım

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu renk yakışır mı yakışmaz mı bilemeyeceğim ama ben saks mavisini ağır buluyorum. Yani evde olacak isteme için fazla gelir gibi geldi...
Bu elbise yerine daha günlük modellere yakın ama şık bir şey mi tercih etsen acaba:26:

ayy tatlımm yaaaa çok sevindim yaa darısı başıma

Hep mutlu olmanı istiyorum hayatım

şekerim isteme ve söz büyük ihtimal evde olacaktır diye düşünüyorum. o yüzden ağır kıyafetler tercih etmemeni öneririm. Yaz aylarındayız mevsime göre cici bici hoş elbiseler var öyle birşey tercih edebilirsin. bence çok uzun da tercih etme. kısa hoş zarif birşey iyi olur. rahat edebileceğin birşey olsun.

evet canım evde olacak bende sade olsun istiyorum ama kısa ile ne kadar rahat ederim bilmiyorum ki

Merhaba,

Allah tamamina erdirsin…

Evde olacaksa nisan filan boyle bir elbise tam abiye olmasada bence abarti gibi..birde arkadasin dedigine gore saclar sariysa cok soluk gozukursun boyle bir renk icinde…daha canli seylere bak derim bende…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…