Bu renk yakışır mı yakışmaz mı bilemeyeceğim ama ben saks mavisini ağır buluyorum. Yani evde olacak isteme için fazla gelir gibi geldi...
Bu elbise yerine daha günlük modellere yakın ama şık bir şey mi tercih etsen acaba:26:
beğenene sevindim
bulursun bu tarz bişi ya bence çarşıya bi çık
evet canım evde olacak bende sade olsun istiyorum ama kısa ile ne kadar rahat ederim bilmiyorum ki
Merhaba,
Allah tamamina erdirsin
Evde olacaksa nisan filan boyle bir elbise tam abiye olmasada bence abarti gibi..birde arkadasin dedigine gore saclar sariysa cok soluk gozukursun boyle bir renk icinde daha canli seylere bak derim bende
evet canım evde olacak bende sade olsun istiyorum ama kısa ile ne kadar rahat ederim bilmiyorum ki
wowwwwwwwww bu harikaymış görmemiştim ben bunu çok çok şık
bayıldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
canımm çok teşekkür ederimmmm. bu elbisenin aynısı bende var kuzenımın kınasında giymiştim yaaaa
:) ozaman uzundan vazgeçtim :)tatlım dize kadar falan tercih edebilirsin. uzun elbise ağır kaçar diye düşünüyorum. çok kısa olmayabilir.
dizde bi model dene ozaman çok kısa olmasın hemen diz üstünde bitsin
çünkü eğilcen doğrulcan kahve vercen
senin son attığın çok güzel ama onla kahve vermek zor memeler fora olabilir eğilince daha derli toplu bişi daha iyi olur
hehe evet herkezde var genelde canımdemiştim bak sendede varmış
canım yazaılmasada yazarım ben sen iste yeterkiSöz'de ayakkabının altına isim yazılıyor mu? Yazılıyorsa benim adımı en silinecek yere yaz kız
:) ozaman uzundan vazgeçtim :)
onun üstü kapalısı olabılır canım :) yoksa öyle kahve veremem
benim ilk attığım iyiydi tam hanımefendi havası veriyor birdeyakası o tarz bişi düşünmelisin çarşıya çık bulursun birde üstünde güzel durması önemli tabi
ay çok mutlu oldum kızzzzHEp mutlu ol inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?