Yine sade olsun ama canlı renkleri tercih et. Malum yaz aylarındayız... Ben öyle yaptım 1 ay kadar önce.
Şimdi işim çok ama fırsat bulursam bir resim koyarım senin için....
bu elbiseden 2 arkadaşımda var
evet modali güzel ama kızılay dağıtmış gibi çok fazla kişde var
birde ikiside omuzlarından şikayetçi tülü çok fazla sütyenleri görünüyor biri terziye verdi tüllerini umuzdan biraz aldırdı sütyeni görünmesin diye
modeli hoş edeplide fakat çok fazla var heryerde farklı değil
benim fikrim tabi bu
canım 1 gunde öyle şeyler değiştiki çocuğa haksızlık yaptığımı fark ettim. amin canımmmmmmmme sen düşünmeye karra vermiştin şimdi isteme ve söz diyosun
hayırlı olsun ama tabikide canım hakkında da hayırlısı oslun. seni asla kısıtlamayacak, engellemeyecek, hayatına müdahale etmeyecek, soun yaratmayıp mutluluğu getirecek biriyle evlenirsin umarım canım.
bence sana yakışam renk. zümrüt yeşili, saks mavisi, nar çiçeği, mor olabilir. ama maşallah sen çok güzlsin bu yüzden rekli bişeyler olmalı kesinlikle.
AYNEN birde benım eklediklerime bak bilim
ULA LAZUŞAĞU SEN SARİSIN DAAAAA BAK ŞU ELBİSELER SAĞA MANYK CUZEL OLUR HAAAA UŞAĞUM
Eki Görüntüle 724258 Eki Görüntüle 724260 Eki Görüntüle 724261 Eki Görüntüle 724262
Ben çok abartıyı sevmediğim için belki de önerdiğim elbiseler çok sade gelecek ama, renklerine bakmaksızın model olarak hoşlar bence...Eki Görüntüle 724268 Eki Görüntüle 724267 Eki Görüntüle 724265 Eki Görüntüle 724266 Eki Görüntüle 724269
AYNEN birde benım eklediklerime bak bilim
şimdi gördüm hepsi çok güzel ama isteme için biraz abartı değilmi ? ikinci olan hoş laci olan ama oda kışlık gibi sıcak olmazmı
canım 1 gunde öyle şeyler değiştiki çocuğa haksızlık yaptığımı fark ettim. amin canımmmmmmmm
1 dkda değiştimi herşey ??
konu ney bilmyiorum duymadımda şimdi piyonun yazdığını gördüm ama iyi düşün taşın canım
erkek ben erkeğim imasında bulunuyorsa zor o iş
tabiki erkek bizde biliyoruz erkek olduğunu ama ben erkeğim herşey benim hakkım havasına girmemeli :26:
canım 1 gunde öyle şeyler değiştiki çocuğa haksızlık yaptığımı fark ettim. amin canımmmmmmmm
Canım hayırlı olsun, Allah tamamına erdirsin inşallah.
Elbisene gelince canım ben bu elbiseyi beğenmedim yani gelinlikvari bence daha canlı renkler falan daha çok yakışır.
Yinede açık renk olsun istersen Mango nun bu elbisesi ideal.
Eki Görüntüle 724270 Eki Görüntüle 724271 Eki Görüntüle 724272
Şimdilik aklıma gelenler bunlar canım sen araştır çok daha güzellerini bulursun
canım sebep buysa bence yanlış. eğer gerçekten seviyorsan başka ama sırf ona haksızlık olmasın diye olmasa keşke. ben mutluluğunu isterim tabiiki de ayrıca çokta yakışmışsınız. o nereli?
aminnn canım çok teşekkür ederimmmm. beyaz elbisenin canlı renkleri varsa gerçekten çok hoş olur diye düşünüyorumm
canım sadece haksızlık olmasın diye değil ona karşı boş değilim ve benı gerçekten çok sevıyor el üstünde tutuyor. Bulgaristanlı kendisi. yakıştırmanada çok sevindim canımmmm
canım 1 gunde değişti. eske 4 yıllık sevgilimle yeni erkek arkadaşım (sözleneceğim kişi) arasında kalmıştım fakat okadar yanlış düşünmüşüm ki eski sevdiğim adam değilmiş.....
eskisi sen kapatmaya çalışıyordu yanlış hatırlamıyorsam bak şimdi kendi seçimlerini kedinin yapabilmesi ne hoşş. beyazı model olarak bende beğendim cnm.
banada öyle gelmişti canım o yüzde sordum. bende göçmenim ya tanıdım hemen toprağımı
banada öyle gelmişti canım o yüzde sordum. bende göçmenim ya tanıdım hemen toprağımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?