Söz günü

Bs34

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2019
192
144
53
Herkese iyi gunler. Erkek arkadaşımın ailesiyle tanışma oldu 2hafta sonrada biz iadeyi ziyareti gittik aradan 2 hafta geçti ama hiç bı ses soluk yok erkek evinde söz günü konusulmadi zaten. Yarın annesini ben oturmaya davet etmek istiyorum konuşulması için bizim davet etmemiz ayipmi karşılanır acaba. Erkek arkadaşıma annesi söze iki ay var diyormuş bize bunu henüz söylemedi nişan ayrı olucak salonun şimdiden tutulması gerekiyo ama gün belli olmadan tutamiyoruz açıkçası çok kafam karıştı bı akıl verirmisiniz

Babam abim vs devamlı soruyolar bı haber varmı diye bende bundan rahatsız oluyorum artık acaba aramalarimi gerekir diye
Bu islerin aceleye gelmesine gerek yok bence. Onlarin da surekli sormasi tuhaf. Ne meraklilarmis sizi evden gondermeye :D saka bir yana, sorduklarinda aceleye gerek yok falan diyip gecistirin.

annesi nisanlina 2 ay var diyorsa o sorsun neden ne yapilacak diye. Onun sana söylemesi senin annesini çağırman kadar komik bir durum olamaz bence.

bide böyle durumlarda erkek acele eder, kız evi naz evi demişler. Cagirmanizi asla tavsiye etmem

Çağırman bence uygun olmaz.
Erkek arkadaşınla bir zaman belirleyin madem o bunu annesine iletsin mesela 2 ay sonrasına.

SENDEN DEĞİL ERKEK TARAFINDAN HAMLE GELMESİ GEREKİR. ZAMANA BIRAK BENCE. KIZ EVİ NAZ EVİ OLMASI GEREKİR.

Aslında bende benim aramamın uygun olduğunu düşünmüyorum ama çevreden gelen sorulardan bunaldım soz ne zaman veya söz nişan arası o kadar uzamaz vs.

İyi de siz bunu erkek arkadaşınızla konuşmadınız mı?
Biz belirledik ailelerimize söyledik. Bana bu tür şeyler çok saçma geliyor.
Annemle annen konusur diyo. Abisi uzakta onun geldiği bı tarih olmasi gerekiyo o yuzden

Hayır tabiki de çağırma bune öyle evlenmeye meraklı gibi kendilerini bir şey sanmasınlar demek ki onlar süreçin hızlısı olmasından yana değiller onlar hamle yapmalı gelin alacak olan onlar sevgilinizin de ailesine sorması gerek eee gittik geldik karşılıklı sonra ? Şimdi ki süreç nasıl işleyecek irtibatı koparmadan ileri ki süreçleri konuşmamız gerekiyor bence birkaç gün sonra tekrar gidelim demesi gerek siz sakın annesiymiş kardeşiymiş babasıymış muhattap olmayın hele ki ilk hamleyi sakın siz yapmayın ondan sonra evlenince zaten evlenmek için de habire arayıp soruyordu bunlar bi kere gittik geldikten sonra derler kaldıramazsınız

Annemle annen konusur diyo. Abisi uzakta onun geldiği bı tarih olmasi gerekiyo o yuzden
Neden kendisi karar verip , bildirecek kadar özgüvensiz mi?
Bana çok geri kafalı bir durum geldi ya.
Yıl oldu 2019 hala gelenek- görenek diye kendimizi heba ediyoruz.
ilerde de umarım bu anneye sorma durumu devam etmez.

Herkese iyi gunler. Erkek arkadaşımın ailesiyle tanışma oldu 2hafta sonrada biz iadeyi ziyareti gittik aradan 2 hafta geçti ama hiç bı ses soluk yok erkek evinde söz günü konusulmadi zaten. Yarın annesini ben oturmaya davet etmek istiyorum konuşulması için bizim davet etmemiz ayipmi karşılanır acaba. Erkek arkadaşıma annesi söze iki ay var diyormuş bize bunu henüz söylemedi nişan ayrı olucak salonun şimdiden tutulması gerekiyo ama gün belli olmadan tutamiyoruz açıkçası çok kafam karıştı bı akıl verirmisiniz
Erkek arkadaşınızla konuşun durumu söz tarihini falan konuşmak öyle his olmaz annesini çağırıp sizin konuşmanız doğru değil. Siz en fazla erkek arkadaşınızla konuşabilirsiniz .erkek arkadaşınız ailesiyle görüşsün ailelere bir araya gelir kararlastirir ve ya siz kendi aranızda bi tarih belirlersiniz ailelerle görüşürsünüz sonra onlar birbiriyle görüşür. Bizde aileler kendi arasında konuştu tarih belirlendi öyle oldu

Back
X