• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz kesilince takı takılır mı kıza?

maddi durumu iyiyse takmalı bence. sonuçta yabancıya yapmıyor. birde bu takılar bizim tarafta çok söylenir konuşulur. tek taş ve kelepçe bilezik olmalı en azından.

bilezik14dg5.jpg

Söz bileziği takılır.Birde söz yüzüğü tek taş :)

Bız de soz yuzugu ve kelepce takılır.

canım ben de bisey sormak istedim fikir verirsen çook sevinirim. biz evde aile arası yüzük taktık sadece 2 akrabamı çağırabildim. yüzük dışında hiçbişey takmadılar. ayrıca elleri boş geldiler. bohça falan hiçbişey yok yani. bir süre sonra büyük nişan yapmaya gerek yok dediler, yapmadık. şu an düğünümüze 8 ay kadar bir süre var. yakınlarım; nişan yapmadılar onun yerine bir bilezik vs. bişey iste diyolar nişanım olmadı diye. ne yapmalıyım sence? öyle bişey istemem doğru olur mu? (kaynanam bayramlarda falan da eli boş gelen birisi) altında falan gözüm yok zaten takmayı bile sevmiyorum. ama sözüm çok küçük oldu, bişeyler içimde kaldı sanki. değerli fikirlerinizi benimle paylasırsanız çok sevinirim kızlar...

benim yeni sözüm oldu. annesi ,halası ve ablası birer bilezik taktılar. hic haberimiz yoktu şaşırdık 3 bilezik olmuş oldu

Back
X