Slm arkadaslar. Görümcemin 2 hafta sonra sözü olacak bizde bugün gezmek için çarşıya indik gezerken bir elbise gördü beğendi bizde dene dedik denedi ve çok güzel oldu.kayınvalıdem de damadın annesini aradı biz gezerken kız elbise gördü beğendi söz için magazada tek kalmış sizinlede gidelim bakalım kaporasını veririz dedi.şimdi bu yaptığımız ayıpmı oldu sanki erkek tarafını istemiyormuş gibi algılandı
söz kıyafetını nisan v erkek tarafı alır. benımlede alış verıse cıktılar sözden önce ama ben alın felan demedım kendıler ısrar ettı getırdıler bır kac kıyafet aldılar hattaKonuyu anlamadım ki..soz kıyafetını erkek tarafı mı alcaktı ki..arayıp haber verdınız.
direk biz beğendik siz parasını verin demek abes kaçmışSlm arkadaslar. Görümcemin 2 hafta sonra sözü olacak bizde bugün gezmek için çarşıya indik gezerken bir elbise gördü beğendi bizde dene dedik denedi ve çok güzel oldu.kayınvalıdem de damadın annesini aradı biz gezerken kız elbise gördü beğendi söz için magazada tek kalmış sizinlede gidelim bakalım kaporasını veririz dedi.şimdi bu yaptığımız ayıpmı oldu sanki erkek tarafını istemiyormuş gibi algılandı
Ooo niye iki genç alışverişe çıkamıyor mu?Damatta annemide çağırmanızı isterdim demiş
Damatta annemide çağırmanızı isterdim demiş
bizdede haber verılır yanı sözdede nisandada eşimin annesı babası aldı kıyafeti hemde ısrarla sözden önce alıs verıse cıkıldı alındı. genelde öyledır... bohca ıcın benımle cıktıkar cdsıya ne ıstıyorsan sec begendedıler ve alındı bunlar normal seyler...Olayı hiç anlamadım. Söz elbisemi de nişan elbisemi de kimseye sormadan, hesap vermeden kendim aldım ben.. Haber mi veriliyordu?
Ne ayıp olacakmış bizde öyle yaptıkSlm arkadaslar. Görümcemin 2 hafta sonra sözü olacak bizde bugün gezmek için çarşıya indik gezerken bir elbise gördü beğendi bizde dene dedik denedi ve çok güzel oldu.kayınvalıdem de damadın annesini aradı biz gezerken kız elbise gördü beğendi söz için magazada tek kalmış sizinlede gidelim bakalım kaporasını veririz dedi.şimdi bu yaptığımız ayıpmı oldu sanki erkek tarafını istemiyormuş gibi algılandı
bende cumbur cemaatgelmedıler ablası geldı ikimiz cıktık aldık okadar kv takılmdı yanı peşımeSöz kıyafeti içinde mi aile boyu gidiliyor. Haber veriliyor? Kuzenim söz kıyafeti kendi aldı, gittik ikimiz aldık. Hayır zaten ne kuzenim ne ailesi biz elbise beğendik onu bize alın diyemezdi. Utanırdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?