Söz kıyafeti

nrdgl

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2014
746
600
108
Antalya
Slm arkadaslar. Görümcemin 2 hafta sonra sözü olacak bizde bugün gezmek için çarşıya indik gezerken bir elbise gördü beğendi bizde dene dedik denedi ve çok güzel oldu.kayınvalıdem de damadın annesini aradı biz gezerken kız elbise gördü beğendi söz için magazada tek kalmış sizinlede gidelim bakalım kaporasını veririz dedi.şimdi bu yaptığımız ayıpmı oldu sanki erkek tarafını istemiyormuş gibi algılandı

neden soz kiyafeti icin icazet aliniyor anlamadim.
nisan olsa ailelerce bir alisverise cikilacak olsa bir nebze ama sanki soz elbisesini siz alin demenin kibarcasi gibi olmus.

Konuyu anlamadım ki..soz kıyafetını erkek tarafı mı alcaktı ki..arayıp haber verdınız.
söz kıyafetını nisan v erkek tarafı alır. benımlede alış verıse cıktılar sözden önce ama ben alın felan demedım kendıler ısrar ettı getırdıler bır kac kıyafet aldılar hatta

direk biz beğendik siz parasını verin demek abes kaçmış

ben olsam hayatta böyle söylemezdim

Olayı hiç anlamadım. Söz elbisemi de nişan elbisemi de kimseye sormadan, hesap vermeden kendim aldım ben.. Haber mi veriliyordu?
bizdede haber verılır yanı sözdede nisandada eşimin annesı babası aldı kıyafeti hemde ısrarla sözden önce alıs verıse cıkıldı alındı. genelde öyledır... bohca ıcın benımle cıktıkar cdsıya ne ıstıyorsan sec begendedıler ve alındı bunlar normal seyler...

Böyle ufak seyler için milletin ağzına laf vermeye gerek yok ben olsam kendim alırdım altı üstü bir elbise

Ne ayıp olacakmış bizde öyle yaptık

Söz kıyafeti içinde mi aile boyu gidiliyor. Haber veriliyor? Kuzenim söz kıyafeti kendi aldı, gittik ikimiz aldık. Hayır zaten ne kuzenim ne ailesi biz elbise beğendik onu bize alın diyemezdi. Utanırdı
bende cumbur cemaatgelmedıler ablası geldı ikimiz cıktık aldık okadar kv takılmdı yanı peşıme

kon sahıbı haber verılır derken erkek tarafı ztn cagrıyor banasöz olmadan kızım alıs verıse cıkın kıyafetını biz alcagız dedı kvdem .
ama begenıp aldıysan akdasınsanda para ıster gıbı tuhaf.ya bastan haber verseydınız yada kendı alsaydı bitti. o kvdeden cok ceker görumcen buna bıle laf ettıyse...

Telefon açıp su elbıseyı begendık..son kalmış yarın gıdıp alalım denmesi hoş olmamış..

Madem öyle kız ve çocuk bırlıkte çıkıp alsalarmış..annesini aramak niye.. Yarın parayı hazırlayın der gibi..

Millete bel bağlamamak en güzeli..kımse bunun hesabı yapamaz ozaman..

Söz çarşısına çıkılacak zaten öyle konuşuldu.bu olay hiç hesapta yokken çıktı elbisede tek kalınca kaçırmak istemedik şimdi biz alsak ozamanda ayıp olcak çünkü kızın elbisesi oğlan tarafı alçak oğlanınkını kız tarafı alçak diye konuşuldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…