- 22 Temmuz 2015
- 2.060
- 4.112
- 48
Slm arkadaslar. Görümcemin 2 hafta sonra sözü olacak bizde bugün gezmek için çarşıya indik gezerken bir elbise gördü beğendi bizde dene dedik denedi ve çok güzel oldu.kayınvalıdem de damadın annesini aradı biz gezerken kız elbise gördü beğendi söz için magazada tek kalmış sizinlede gidelim bakalım kaporasını veririz dedi.şimdi bu yaptığımız ayıpmı oldu sanki erkek tarafını istemiyormuş gibi algılandı
Neden haber verdiniz ki onlar mi alacak söz kıyafetini?
Bana biraz abes geldi. Gidip beğenip alırım ben sahsen. Tekte olabilirim annemle de sevgilimle de. Ama söz kiyafetini de damada yada ailesine aldırmak saçma bence.
Sanırım damat annemide niye cagirmadiniz oda gelirdi ayirmis gibi olmus. Ama oyle aramanizda sanki damat tarafi alsin elbiseyi gibi olmus. Bilemedim :/Slm arkadaslar. Görümcemin 2 hafta sonra sözü olacak bizde bugün gezmek için çarşıya indik gezerken bir elbise gördü beğendi bizde dene dedik denedi ve çok güzel oldu.kayınvalıdem de damadın annesini aradı biz gezerken kız elbise gördü beğendi söz için magazada tek kalmış sizinlede gidelim bakalım kaporasını veririz dedi.şimdi bu yaptığımız ayıpmı oldu sanki erkek tarafını istemiyormuş gibi algılandı
Söz çarşısına çıkılacak zaten öyle konuşuldu.bu olay hiç hesapta yokken çıktı elbisede tek kalınca kaçırmak istemedik şimdi biz alsak ozamanda ayıp olcak çünkü kızın elbisesi oğlan tarafı alçak oğlanınkını kız tarafı alçak diye konuşuldu
Valla kizlar baya hassas durumlar heeBen zaten konu icin söyledim. Aynen oyle. Cok begenildiyse o an alabilirlerdi. Sorduklarin dada kiz begenmis tek kaldigi icin de almis denilirdi.
Boyle hos olmamis sanki :)
Valla kizlar baya hassas durumlar hee
Nabza gore serbet vermek lazim sanki..
Kendin alsan bu sefer bazi kaynanalar da bizi hic karistirmadi kendi basina gitmis almis anasiyla beni cagirmadilaaarr oglusummm diye sikayet edebiliyorlar..
Obur turlu almayipta biz begendik sizinle de yarin bir bakalim denilince de aaaa begenmisler bize resmen gelin odeyin diyorlar diye alinganlik da yapilabiliyor..
Uzun lafin kisasi iki ucu cok pis bir degnek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?