Söz kıyafeti

Adetleri uygulayan insana niye uyguluyosun demek bana dusmez ama bu durum da adetse eger erkek tarafinin almasi o zaman alisverise cikildiginda alinirdi.
Yani kv lerde orada olacakti. Cunku adet boyle. Kafasina göre gidip annesi ve kiz kardesiyle begenip gelin sizde alina getirilirse durum o zaman o kv deye laf soyleme hakki verilmis olur.
Adetler yuzunden durduk yere huzursuzluk iste :)

Yarın gidip alalım denmedi sizlede bakalım dendi

ben hıc bır zaman alın demedım benı kendılerı aradı cıkalım alaım dedıler. ama kendım begenıp almıs olsaydım bıle bana ben sormadan parasını verırıler benden bır kucuk altın ıstedı yerıne buyuk aktın gerı verdı öyle insanlar.
ama alıpta haber etmek banada sacma geldı. ozaman ya haber et bastan yada ben aldım de bıttı

Görümcen sevgilisini arayıp buldum aşkım dese. Sevgilisi de tamam gidelim aşkım derdi. Okadarda iletişim kuramıyolarmı? Bende kendi sözümde gezdim aradım buldum, sonra aradım benimkini iş çıkışı gidip aldık. Anasını niye arayım

Ay ne bileyim çocuğun annesi geldi kız ne istiyosa alırız dedi altınlar için felan bizde bizde altın konusuna felan hiç girmedik ne yaparsanız o dedik. Ama bu konuda aramanız ayıp oldu galiba kötü bi niyetlede aramadık

Ben zaten konu icin söyledim. Aynen oyle. Cok begenildiyse o an alabilirlerdi. Sorduklarin dada kiz begenmis tek kaldigi icin de almis denilirdi.
Boyle hos olmamis sanki :)

Amaan olsun unutulur gider ama size tavsiyem, herşeyi nişanlısıyla kız direk paylaşsın çocuk ailesine kendisi söylesin, çünkü onlar aralarında anlaşırsa kimse bi laf söyleyemez.

iyi de madem beğendiniz verin kaparosunu

sonra da kv si ile çıkıp gelin göstersin bak ben beğendi,m sen de beğenirsen alalım diye

telefon ile olur mu iş

en fazla kaparo kadar para gelinden çıkmış olur onun da hesabı olmaz ya da olmamalı işte

Arkadaslar peki sizce soz elbisesi siyah renk olur mu?Araya kaynak yaptim ama ozur dilerim konu sahibi arkadas.Bu arada bence ayip falan olmamis,gormus,begenmis ne var alinsin gitsin...

Arkadaslar peki sizce soz elbisesi siyah renk olur mu?Araya kaynak yaptim ama ozur dilerim konu sahibi arkadas.Bu arada bence ayip falan olmamis,gormus,begenmis ne var alinsin gitsin...

kuzenim evde nişan yapmıştı hani söz tadında sadece en yakınlar ile

ona bile dediler vayy neden siyah diye

o da başka zaman da giyerim diye aldım demişti

görümcem de evde aynı şekilde olan etkinlikte siyah elbise giydi

beni istemeye geldiklerinde keten pantolon ve body vardı üstümde istediler yüzük takıldı oldu bitti

fotoğraf bile yok galiba

Benim söz kiyafetimi aksam eve gelince gördü herkes. Esim görmüs begenmis sana cok yakisir ne dersin dedi. Öglen yemegine ciktigimda giydim begendim aldi esim. Ha alma sebebi de o görmüs begenmis diye, yani belki ben o kadar para veremem beni zorluyor gibi olmasin diyeymis. Cünkü etek ve sifon tarzi bir gömlek begenmistim alacaktim. Is cikisi kuaföre gittim eve geldim makyaj yaptim giyindim. Bu kadar bürokrasiye protokole ne gerek var yahu? Anne niye kayinvalideyi ariyor, görümceniz sözlenecegi kisiyi arayip tesadüfen bir elbise gördüm cok begendim söz icin bunu almayi düsünüyorum, beraber bakalim mi dese yetmiyor mu?

Bu arada elbiseyi falan bir kenara birakin da damadin annemi de cagirmanizi beklerdim cümlesi cok önemli. Gelecegi özetleyen bir cümle, ben olsam düsünürdüm biraz ne demek istedi nasil böyle bir cümle kurdu diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…