bizdede haber verılır yanı sözdede nisandada eşimin annesı babası aldı kıyafeti hemde ısrarla sözden önce alıs verıse cıkıldı alındı. genelde öyledır... bohca ıcın benımle cıktıkar cdsıya ne ıstıyorsan sec begendedıler ve alındı bunlar normal seyler...
Yarın gidip alalım denmedi sizlede bakalım dendiSöz çarşısına çıkılacak zaten öyle konuşuldu.bu olay hiç hesapta yokken çıktı elbisede tek kalınca kaçırmak istemedik şimdi biz alsak ozamanda ayıp olcak çünkü kızın elbisesi oğlan tarafı alçak oğlanınkını kız tarafı alçak diye konuşuldu
ben hıc bır zaman alın demedım benı kendılerı aradı cıkalım alaım dedıler. ama kendım begenıp almıs olsaydım bıle bana ben sormadan parasını verırıler benden bır kucuk altın ıstedı yerıne buyuk aktın gerı verdı öyle insanlar.Adetleri uygulayan insana niye uyguluyosun demek bana dusmez ama bu durum da adetse eger erkek tarafinin almasi o zaman alisverise cikildiginda alinirdi.
Yani kv lerde orada olacakti. Cunku adet boyle. Kafasina göre gidip annesi ve kiz kardesiyle begenip gelin sizde alina getirilirse durum o zaman o kv deye laf soyleme hakki verilmis olur.
Adetler yuzunden durduk yere huzursuzluk iste :)
Ay ne bileyim çocuğun annesi geldi kız ne istiyosa alırız dedi altınlar için felan bizde bizde altın konusuna felan hiç girmedik ne yaparsanız o dedik. Ama bu konuda aramanız ayıp oldu galiba kötü bi niyetlede aramadıkGörümcen sevgilisini arayıp buldum aşkım dese. Sevgilisi de tamam gidelim aşkım derdi. Okadarda iletişim kuramıyolarmı? Bende kendi sözümde gezdim aradım buldum, sonra aradım benimkini iş çıkışı gidip aldık. Anasını niye arayım
ben hıc bır zaman alın demedım benı kendılerı aradı cıkalım alaım dedıler. ama kendım begenıp almıs olsaydım bıle bana ben sormadan parasını verırıler benden bır kucuk altın ıstedı yerıne buyuk aktın gerı verdı öyle insanlar.
ama alıpta haber etmek banada sacma geldı. ozaman ya haber et bastan yada ben aldım de bıttı
Amaan olsun unutulur gider ama size tavsiyem, herşeyi nişanlısıyla kız direk paylaşsın çocuk ailesine kendisi söylesin, çünkü onlar aralarında anlaşırsa kimse bi laf söyleyemez.Ay ne bileyim çocuğun annesi geldi kız ne istiyosa alırız dedi altınlar için felan bizde bizde altın konusuna felan hiç girmedik ne yaparsanız o dedik. Ama bu konuda aramanız ayıp oldu galiba kötü bi niyetlede aramadık
Aynen katılıyorum sizeAmaan olsun unutulur gider ama size tavsiyem, herşeyi nişanlısıyla kız direk paylaşsın çocuk ailesine kendisi söylesin, çünkü onlar aralarında anlaşırsa kimse bi laf söyleyemez.
Arkadaslar peki sizce soz elbisesi siyah renk olur mu?Araya kaynak yaptim ama ozur dilerim konu sahibi arkadas.Bu arada bence ayip falan olmamis,gormus,begenmis ne var alinsin gitsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?