• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

söz mü :O

yenieleman

iyi insan. iyi ki geldin..
Kayıtlı Üye
25 Mart 2012
1.185
362
323
merhaba kızlar.. sizin dertlerinizi okurken kendimi derdimi yazmaya niyetleniyordum aynı zamanda..
ama görümce adayım aradı ve yüzük numaramı sordu.bir anda bütün yazacaklarımı unuttum ya :18:
heyecanlandım.. şaka gibi geldi :53: ya sözlenicek miyim ben bugün ya :52: sevdiğim insanla hemde :31: benim bitanecik meleğimle yani :17: ayyyyyyyyy inanamıyorum ya :31: allahımmmmm :17: mutlu mu olayım şok mu olayım ne hissedeceğimi şaşırdımmmm :9:

merhaba kızlar.. sizin dertlerinizi okurken kendimi derdimi yazmaya niyetleniyordum aynı zamanda..
ama görümce adayım aradı ve yüzük numaramı sordu.bir anda bütün yazacaklarımı unuttum ya :18:
heyecanlandım.. şaka gibi geldi :53: ya sözlenicek miyim ben bugün ya :52: sevdiğim insanla hemde :31: benim bitanecik meleğimle yani :17: ayyyyyyyyy inanamıyorum ya :31: allahımmmmm :17: mutlu mu olayım şok mu olayım ne hissedeceğimi şaşırdımmmm :9:

canım neden soruyorsun demedin mi bence hemen heyecana kapılma belki başka bir şey vardır bu sefer hayal kırıklığı yaşarsın:)

tebrikler.. ama keşke sorsaydınız neden istiyosun diye.. sonradan hayal kırıklığına uğramayın..

biraz zamana bırak ne demek istediğini o zaman hayat gösterir acı yada tatlı..ama inş. sorunsuz bir temel atılıp istediğin kadar kat çıkabilirsiniz hayatınızda..

tebrikler canım, durum inşallah istediğin gibidir:)
istediğim gibiye yakın oldu inşLLah ya :16:

tebrikler.. ama keşke sorsaydınız neden istiyosun diye.. sonradan hayal kırıklığına uğramayın..
sordum aslında.söz yapıcaz dedi kardeşi.ama sonradan vazgeçti sevgilim.bize istemeye geldiler.yüzüğü benimle birlikte seçmek için yüzük almadılar.bugün yarın çıkıp yüzük beğenicez inşallah sevdiğimle.

biraz zamana bırak ne demek istediğini o zaman hayat gösterir acı yada tatlı..ama inş. sorunsuz bir temel atılıp istediğin kadar kat çıkabilirsiniz hayatınızda..

inşallah.şuan sorunsuz bir temel gibi görünüyor.umarım hep böyle bu şekilde sürer. ve dediğiniz gibi sorunsuz katlar çıkabiliriz :16:

Back
X