• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Söz nişan hazırlıkları :) kizlar nerdesinizzzz :))

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
Alıntı yapmadığın için bildirm gelmiyo canm o yüzden görmedim k.bkma.

Ekim sonu askerdn gelnce istemeye gelcekler canım nişan ozmn konuşulcak şuan kesin tarih yok . Sizin belli mi ??

Hayırlısı olsun o zaman , bizim daha net tarih bile yok..sanırım kasım gibi olucak :KK50:

Merhaba kızlar Ben Betül , 25 yaşındayım sevdiğimle 5 yıl 4 aydır birlikteyiz. Nasipse Ekim ayında isteme , söz düşünüyoruz. İlk iş olarak evlenme teklifi olursa gerisi gelecek nasipse :KK37: Her an hazırlıklı olmam lazım bir şeyler hissediyorum ama nasip bakalım:KK68::KK68::KK68:

bu sayfa o zaman daha renkli olucak, evlilik teklifi,isteme, söz,nişan hepsini burdan paylaşabiliriz..Allah'ın izniyle tabi :KK25:

Merhaba kızlar Ben Betül , 25 yaşındayım sevdiğimle 5 yıl 4 aydır birlikteyiz. Nasipse Ekim ayında isteme , söz düşünüyoruz. İlk iş olarak evlenme teklifi olursa gerisi gelecek nasipse :KK37: Her an hazırlıklı olmam lazım bir şeyler hissediyorum ama nasip bakalım:KK68::KK68::KK68:

Betülcüm memnun oldum ortalama aynı döneme denk geliyruz bizimde askerlik sonunda yapıcağı teklife göre şekil alıcak durumumuz :KK68: Bakalım bizi nasl günler bekliyo çoook heycanlıyım :KK71:

Hayırlısı olsun o zaman , bizim daha net tarih bile yok..sanırım kasım gibi olucak :KK50:

Sağol canım hepimizin hayırlısı olur inşallah :D

Canım evlilik teklifini nasl yaptıı ???

askerden geldikten 1 hafta sonra akşam dışarı çıktık, en son mado'ya gittik, 2 katlı bi yer, alt kata oturduk önce, ama alt katı da pek sevmiyoruz, sonra bu bi ara lavaboya diye kalktı yanımdan, o sırada meğersem üst kata çıkmış, orda bi masa ayırtmış zaten gündüzden, o masayı da birazcık düzenlemiş işte benim yanımdan gidince. sonra geldi, yukarda masa boşalmış oraya çıkalım dedi, tamam dedim ben de. çıktık. masa da arka taraflarda, köşede. masaya bi geldik, ben böyleyimm :KK57::KK57::KK57:

masanın üzerinde gül yaprakları, ortada mumlar, oturacağım yerde güllerim :KK51:

sonra önümde diz çöktü, kutuyu çıkardı, "ömrümün geri kalanını seninle geçirmek istiyorum benimle evlenir misin" diye sordu :KK68: ben de "eveeet" dedim:KK74::KK74:

bunlar da o geceden ayrıntılar :D

$pizap.com14072511693081.webp $pizap.com14072583539661.webp

askerden geldikten 1 hafta sonra akşam dışarı çıktık, en son mado'ya gittik, 2 katlı bi yer, alt kata oturduk önce, ama alt katı da pek sevmiyoruz, sonra bu bi ara lavaboya diye kalktı yanımdan, o sırada meğersem üst kata çıkmış, orda bi masa ayırtmış zaten gündüzden, o masayı da birazcık düzenlemiş işte benim yanımdan gidince. sonra geldi, yukarda masa boşalmış oraya çıkalım dedi, tamam dedim ben de. çıktık. masa da arka taraflarda, köşede. masaya bi geldik, ben böyleyimm :KK57::KK57::KK57:

masanın üzerinde gül yaprakları, ortada mumlar, oturacağım yerde güllerim :KK51:

sonra önümde diz çöktü, kutuyu çıkardı, "ömrümün geri kalanını seninle geçirmek istiyorum benimle evlenir misin" diye sordu :KK68: ben de "eveeet" dedim:KK74::KK74:

Eki Görüntüle 1222257 Eki Görüntüle 1222258

Canımm çook güzelmiş yaa sede ve romantik Allah mutluluğnuzu bozmasın inşallah :KK68:
Bakalım bizmki nasl olcak böyle duyunca çok heycanlanıyrumm :D:-)

Bende varım bende :DDD :KK24: Ailelerimiz daha tanışmadı ama kurbandan sonra nişan düşünüyoruzz inş :)) :KK73::KK73: 1 ay içinde ailelerimizi tanıştırcaz isteme olcakk :KK36::KK36::KK36:

Ya bende daha evlilik teklifi yok ailemle tanismaya geldiği zaman eder diye umut ediyorum ayri sehirlerdeyiz cunku ben ankara o istanbul.

Betülcüm memnun oldum ortalama aynı döneme denk geliyruz bizimde askerlik sonunda yapıcağı teklife göre şekil alıcak durumumuz :KK68: Bakalım bizi nasl günler bekliyo çoook heycanlıyım :KK71:

Sağol canım hepimizin hayırlısı olur inşallah :D
ALLAH hakkımızda hayırlısını versin canım :D Demek askerini bekliyorsun :KK16: Ben de bekledim özlemi zor oluyor değil mi? ALLAH kavuştursun canım benimmm inşaALLAH...:KK68:(aminnn...) :KK68:

Bende çok heyecanlıyım , sürekli tatlı düşlerdeyim canım ya :KK71::KK71:

İnaşallah canım :-)Tanışalım ama benim adım Tuğba İzmrde otryrum 21 yaşndaym sizde tanıtın ki muhabbetlrmz artsın dimi ama :KK9:

merhaba, bende istanbulda oturuyorum..25 yaşındayım ,

Bende varım bende :DDD :KK24: Ailelerimiz daha tanışmadı ama kurbandan sonra nişan düşünüyoruzz inş :)) :KK73::KK73: 1 ay içinde ailelerimizi tanıştırcaz isteme olcakk :KK36::KK36::KK36:

hepinizle tanıştığıma memnun oldum kızlaaaar :KK25:

ben de MissGamzeli :KK48: 28 yaşındayım, 13 aylık bi ilişkim var, 6 ayını askerlikle geçirdik, 2 hafta önce evilik teklifimi aldım :cool: aileler henüz tanışmadı, ama en kısa zamanda bize gelmek istiyorlar :KK28:

ben de MissGamzeli :KK48: 28 yaşındayım, 13 aylık bi ilişkim var, 6 ayını askerlikle geçirdik, 2 hafta önce evilik teklifimi aldım :cool: aileler henüz tanışmadı, ama en kısa zamanda bize gelmek istiyorlar :KK28:
Nasil etti peki canim hayirli olsun simdiden :)

Nasil etti peki canim hayirli olsun simdiden :)

sağol canım, aşağıda anlattığım gibi olduuu :KK51::nazar:

Eki Görüntüle 1222257 Eki Görüntüle 1222258

Bende memnun oldummm :KK48:

Bende memnun oldum gamzeli :)) bizimkilerde en kısa zamanda gelicekk geldiklerinde yazarsın :D Şimdiden hayırlı olsun

Back
X