Nişan Söz nişan hazırlıkları :) kizlar nerdesinizzzz :))

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

Betülcüm sende bendensin desene Bende yaptım söz tepsimi , İğnelik kadehimi , Hatta gelin damat kadehlerimi de yaptım nişan tepsilerinde dağıtcağım sepetleri göstermiştim size zaten...
Kolonya şişesi nasl olcak cnm onu ben yapmdm dha senden bakarım merek attim
El emeği olunca insan mutlu oluyo hemen yap resimlerini bekliyoruz tatlım

canımmm evet hazırları beğenmedim ben kendi baş harflerimizi yapacağım tepsimize inşaALLAH...
Kolanya şişemi yapınca atarım. Tek hazır alacağım magnetler olacak onlarda çok güzeldi canım

canımmm evet hazırları beğenmedim ben kendi baş harflerimizi yapacağım tepsimize inşaALLAH...
Kolanya şişemi yapınca atarım. Tek hazır alacağım magnetler olacak onlarda çok güzeldi canım
Baş harfler çok güzl oluyo ben sıra taşıyla yazdm harflerimi canım Merakla bekliyorum

Ya kizlar cahilligimi bagislayin kolanya sisesi ne icin :)

Baş harfler çok güzl oluyo ben sıra taşıyla yazdm harflerimi canım Merakla bekliyorum

Ya kizlar cahilligimi bagislayin kolanya sisesi ne icin :)
Yok canım ne cahilliği. Hani yüük takıldıktan sonra çikolata ikramı yapmayı düşünüyorum. O esanada ellere dökmek için hediye sepetimle , tepsimle takım olsun diye.

bizde kolanya dokme adeti yok dokulmez yani ondan bilmiyorum demekki :)

Canım bizde de öyle illa olur diye bişey yok ama nette baknrken süslü kolnya şişelerne rast gelmiştim bende :)
Tuhaf bişey değil döksekte dökmesekte ama ferahlar insanlar iyi olur gibi

Ayrinti ayrinti ayrinti :) kizlar nisanda fotograf cekinecek misiniz yani dis cekim ya da studyoda?
Canım bizde de öyle illa olur diye bişey yok ama nette baknrken süslü kolnya şişelerne rast gelmiştim bende :)
Tuhaf bişey değil döksekte dökmesekte ama ferahlar insanlar iyi olur gibi

Ayrinti ayrinti ayrinti :) kizlar nisanda fotograf cekinecek misiniz yani dis cekim ya da studyoda?
Ayrıntılara bayılırım
Eveeet canım tabiki Nişanda dış çekim düşünmüyorum stüdyo olur düğün de dış çekim düşünyrum canım

Canim cok hos pozlar var mesela pamuk sekeri falan yerken poz vermisler o kadar siirin gorunuyorlarki duvara kalpler yapistirmislar kiz avucunu ufluyormus gibi yapmis kalpler sanki avucundan erkege gidiyor gibi falan cok hoslar
Aynen cnm bende beğendm onları
Hmm nasl pozlarn bakıysun

Canim cok hos pozlar var mesela pamuk sekeri falan yerken poz vermisler o kadar siirin gorunuyorlarki duvara kalpler yapistirmislar kiz avucunu ufluyormus gibi yapmis kalpler sanki avucundan erkege gidiyor gibi falan cok hoslar

Ayy çok güzlmiş cidden pamuk şekeri de hoşmuş <3 Elma şekerleride güzel olablr
Benmde kesin istediğim pozlardan biri rengarenk balonlarla çekilmek (yanımda kesin götrceğim şey)

Ayy çok güzlmiş cidden pamuk şekeri de hoşmuş <3 Elma şekerleride güzel olablr
Benmde kesin istediğim pozlardan biri rengarenk balonlarla çekilmek (yanımda kesin götrceğim şey)
Evet canim klasik pozlar vermek istemiyorum biraz farkli olsun :) biraz da sirin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…