- 14 Ağustos 2013
- 3.268
- 918
- 198
- Konu Sahibi CadiKelebek
-
Ne zor diymi asker beklmekAnlarım senin halinden balımmmm bende geçen sene senin gibiydimmmm Aşk'erimi bekledim. Şükür kavuştuk darısı sie olsun inşaALLAH...(amin...)
Benim icin bu cuma daha onemli cunku aile tanismasinda sevdicegim olmayacak ben yalniz kalcamAz kaldi kizlar sayili gun cabuk gecer tugbacim ne kaldiki surda :)
Zor Tuğbam zor. ALLAH sabrını veriyor ama ve aranızdaki bağ daha da güçleniyor buna inan.Ne zor diymi asker beklmekRabbim bidaha ayrmasın Betülcüm :) Amin İnşallah kuzum
Hmm ozmn haklsın cnm bu daha önmli o zmnKaldı 33 hayatm bitecek inşallah
Aynen canım orası kesin zaten maşallahı var Allah bozmasın ilgisi sahiplenmesi baya arttıZor Tuğbam zor. ALLAH sabrını veriyor ama ve aranızdaki bağ daha da güçleniyor buna inan.
Allah zihin açıklığı versn canımBu arada kızlar banada dua edin hafta sonu(cumartesi) KPSS var
Aynen canım orası kesin zaten maşallahı var Allah bozmasın ilgisi sahiplenmesi baya arttı
Allah zihin açıklığı versn canım
Insallah emeklerin bosa gitmez canim :) sayalim kizlar gunleri sonra bi bakmisin dugune geri sayim yapiyoruz :)
Canım şükür işin ilk aşamasını atlatın.Kizlarrrr ben geldimm hersey o kadar guzel gectiki ailem cok sevdi o da ailemi cok sevdi 7 de geldi 12ye kadar oturdu :) ertesi gunde mukemmel bir evlenme teklifi aldim :)))
Amin canım nasıl bir teklif aldınSagol canim aynen oyle ilk asama basarili bir sekilde atlatildi :) Allah bozmasin hersey guzel gidiyor simdi 2. Asama 17 ekim aile tanismasi :)
Ayyyy çok güzel bir şey bu... ALLAH'ım mutluluğunuzu arttırsın inşaALLAH kakulecim...A4 kagitlara notlar yazmis sirdasim yoldasim olur musun vb.yazilar koridora bi girdim bir suru a4 siralanmis ters duruyor hepsini tek tek okudum salona geldim kapiyi bi acti gullerden yol yapmis kalp balonlar dolu yolun sonunda mumlardan kalp sekli ortasinda bi kagit daha okuyarak ilerledim yollan ortadaki kagidi aldim bir omur benimle olur musun yaziyor sonra yuzugu cikardi diz coktu benimle evlenir misin dedi ben de evet evet evet diye boynuna atladim :) Eki Görüntüle 1257057
Amin hayırlısı canım...Cok tesekkur ederim canim Allah herkese nasip etsin :)
vuuv süper olmuş canım ya çok romantikmiş gerçektenKizlarrrr ben geldimm hersey o kadar guzel gectiki ailem cok sevdi o da ailemi cok sevdi 7 de geldi 12ye kadar oturdu :) ertesi gunde mukemmel bir evlenme teklifi aldim :)))
Tubacığım hayırlısı olsun. Benimde tablodaki tarih tahmini tam bir tarih belli değil.Benim söz nişan kasımın önüne koca bi soru işareti koy canım hiç emin değilim kasımda olucağndan belki aralk bile olmaz çok umutsuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?