Söz/Nişandan sonra kayın validesi 360 derece değişime uğrayanlar

seetuu

Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2016
38
58
8
Merhaba kızlarr

Melek gibi gözüken bir insan nasıl olurda Söz yapıldıktan sonra 360 derece dönebilirr ?? herkesden dahaa dur nişandan sonra neler göreceksin yorumları alıyorummm ve korkmaya başladımm Ne yapmalıyım

ben makyaj yapmayı seven bir insan değilim kolay kolayda yapmam ilk zamanlarda bu konuyla alakalı hiçbir konuşma olmamıştı son zamanlarda benim makyaj yapmıyor olmam bakımsız oldugum iddasını etmeye başladılar görümceciğimlee. 2 side tam bir boya küpü oldukları için bana sürekli sende yap az kaşına birşey sür gözüne birşey sür daraldım yani

360 derece değildir o 180 derecedir; 360 olsa aynı yere geri dönerdi Konuna gelince; ben melek kaynana diye birşeyin olduğuna inanmıyorum. Varsa da bu melek kaynanalar dünyaya 3-5 tane numunelik serpilmiş onlar da pek herkese denk gelmiyor tabii... Kaynana konusunda sütten ağzı yanmış biri olarak sana tavsiyem; ne olursa olsun benim kaynanam şöyle iyidir böyle iyidir deme; her an herşeyi bekler vaziyette ol. Böylece hayal kırıklığına uğramazsın. Nişandan sonra değişir muhabbetinin altında da maddiyat var tatlım. Nişandan önce dünyalar tatlısı gelinken, iş bohça yapmak, ev eşyası ve gelinlik almak için ellerini cebine atmaya gelince dünyalar acısı gelin olur çıkarsın. O yüzden herşeye hazırlıklı ol. Ve ilişkini evliliğe erkek arkadaşının tavırlarına göre götür.. Her zaman ailesinin değil de senin yanındaysa, seni onlara karşı ezdirmiyorsa o adamla evlenilir. Ailesini boşver o zaman.. Lakin ailesinin ağzına bakıp seni ezdirdiği ilk anda da ayrıl. Ve aranız iyi de olsa kötü de olsa her zaman "mesafeli ol, asla samimi olma".. Bunlar benim sana tavsiyelerim...

Aynı benim kv ya bütün sinirler tepeme vuruyor eşim makyaj sevmiyor ben de zaten çok hafif yaparım makyaj kimse fark etmez bile doğal zannederler ama her allahın günü söyler makyaj yap saçını boyat şunu giy bilmem ne diye bir yere giderken makyaj yap bakımlı ol iyi giyin ev ayakkabısı getir ve benzerleri.... anlıyorum seni yani bir iki değil artık ters cevap veriyorum ben de hak ediyor çünkü

İşte maalesef ben başta cok iyi bir insan olarak gördüğün için samimi oldum şimdi mesafeliyim ama yine kötü ben oldum söz den sonra değişti muhhabbetleri dönüyormuş. Sözlümün de beni desteklediği anlar oluyor ama bazen kv nin ağzıyla konuşuyor bana baya anasının sözünü dinliyor yani ne yapacağım bilmiyorum

ay sorma bide bize gelirken evde giymek içintopuklusunu getirmez mi haspaam.
bide ben cevap veremiyorum Ya Sabır deyip susuyorum sanırım ondan sürekli kendi kendime sinir yapıyorum

ay sorma bide bize gelirken evde giymek içintopuklusunu getirmez mi haspaam.
bide ben cevap veremiyorum Ya Sabır deyip susuyorum sanırım ondan sürekli kendi kendime sinir yapıyorum

Senin kv ile benimki paralel evrende ikizmiş galiba benimki de aynı her daim topuklusuyla gelir bize

Senin kv ile benimki paralel evrende ikizmiş galiba benimki de aynı her daim topuklusuyla gelir bize
bizimki çekemediğinden mi bilmiyorum ama sürekli kendini bi hanım gösterme çabası sürekli "ben üst komşuya bile çıksam topuklumu giyerim küçük çantamı alırım rujumu tazelerim" diyor bende ee yani deyip içimden boş boş bakıyorum yüzüne diyecek birşey bulamıyorum yani

O 180 derece dönen kayınvalidelerden bir tanesi benimki oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…