360 derece değildir o 180 derecedir; 360 olsa aynı yere geri dönerdi
Konuna gelince; ben melek kaynana diye birşeyin olduğuna inanmıyorum. Varsa da bu melek kaynanalar dünyaya 3-5 tane numunelik serpilmiş onlar da pek herkese denk gelmiyor tabii... Kaynana konusunda sütten ağzı yanmış biri olarak sana tavsiyem; ne olursa olsun benim kaynanam şöyle iyidir böyle iyidir deme; her an herşeyi bekler vaziyette ol. Böylece hayal kırıklığına uğramazsın. Nişandan sonra değişir muhabbetinin altında da maddiyat var tatlım. Nişandan önce dünyalar tatlısı gelinken, iş bohça yapmak, ev eşyası ve gelinlik almak için ellerini cebine atmaya gelince dünyalar acısı gelin olur çıkarsın. O yüzden herşeye hazırlıklı ol. Ve ilişkini evliliğe erkek arkadaşının tavırlarına göre götür.. Her zaman ailesinin değil de senin yanındaysa, seni onlara karşı ezdirmiyorsa o adamla evlenilir. Ailesini boşver o zaman.. Lakin ailesinin ağzına bakıp seni ezdirdiği ilk anda da ayrıl. Ve aranız iyi de olsa kötü de olsa her zaman "mesafeli ol, asla samimi olma".. Bunlar benim sana tavsiyelerim...