- 20 Ağustos 2014
- 4.982
- 4.757
- 248
- Konu Sahibi pembebogurtlen91
-
öyle de garip olacak ama kahve yapılırken falan görecek herkesdirek yukarda oturulsun sonra aşağa inmek isteyen olursa oraya inerler
öyle olursa salona sehpa gibi küçük bi masaya anca pastayı koyarız ben konsept masası hazırlamak istiyoruminsanların gel git yapması zor olur bence de canım. hadi yukarı çıkıyoruz hadi şimdi aşağı iniyoruz vs zor olur yani... bi şekilde sığılıyor eve sen dert etme bunu
amin teşekkürlerBence yukarıda yapın organizasyonun tamamını. In çık olmasın derim.
Hayırlısı olsun,Allah tamamına erdirsin
öyle de garip olacak ama kahve yapılırken falan görecek herkes[/QU
orasını bak aklımdan çıkmış diğer türlüde insanlar garipser zor olur
olmadı kadınlar mutfağın orda kamufle olur
hımm anladım ama işte konsept masamBen herşeyi mutfakta hazırlamıştım canım herkes salonda oturmuştuverdik gitti oluncada pastayı getirdiler salonda kestik ikram yapıldı bitti gitti
dimi amaSenin dediğin en mantıklısı.
Kesinlikle öyle yap.
mutfak ister istemez herkes görecek açık bir alanda çünkü oturma alanı mutfak bir yukardaAnnenizin fikri bana mantıklı geldi
Ben o gün mutfağımı kimsenin görmesini istemem.
bence deSöylediğin cok mantıklı. bence öyle yapılsın
mutfak ister istemez herkes görecek açık bir alanda çünkü oturma alana mutfak bir yukarda
Birşey olmaz ya. Benim evimde açık mutfak,ondan sanırım bana çok normal geliyor. Ha ben eş namzetimin kahvesine binbir çeşit baharat koyacağım,canına okuyacağım kahve faslında kimse görmesin diyorsan bilememamin teşekkürler
evet öyle de olabilir ama kahve olayı
öyle de olmuyor işte kahvelerin salonda içilmesi gerekCanımm salon küçük demişsin o zaman hazırlıkları da misafirlerinde oturma düzenini de üst kata yap bence , kahveler içilir yüzük takılır sonra erkekler salona iner bayanlarda oturma odasında (üst katta) otururlar . Biliyorum konsept masa hazırlamak istediğini o yüzden üst kat müsaitse üst katı hazırla sen amerikan mutfakmış az çok görünücek mecbur yapıcak bişey yok düzen önemli tabii
öyle de olmuyor işte kahvelerin salonda içilmesi gerek
yani mutfak görünsün artık ona yapacak bişey yok yaşlılar da salonda kalsın yukarı çıkmasın pasta kesimini görmeyiversin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?