Söz Töreni

pembebogurtlen91

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2014
4.982
4.757
248
Merhabalar

Kısmetse sözüme çok az bir zaman kaldı fakat Pasta , ikramlıkların konulacağı masayı nereye hazırlayacağımıza karar veremiyoruz ;

Şimdi salonumuz küçük ve oturma odamız üst katta mutfakla bir yani Amerikan mutfak gibi ; mutfak masası , koltuk grubu vs var gayet geniş yani orası

Annem salona küçük bir masa sıkıştıralım milleti yukarı aşağı sürekli çağırmayalım diyor ama bende salonda sadece kahve içilsin , yüzük takılması ve pasta kesme mutfakta olsun masayı mutfağa güzel şekilde konsept hazırlayalım istiyorum .

Yüzük ve pasta dan sonra erkekler yine salona iner diyorum .

Daha geniş ferah bir ortam olur hem fotoğraf çekilmesi açısından da sizce ne yapsak

insanların gel git yapması zor olur bence de canım. hadi yukarı çıkıyoruz hadi şimdi aşağı iniyoruz vs zor olur yani... bi şekilde sığılıyor eve sen dert etme bunu

insanların gel git yapması zor olur bence de canım. hadi yukarı çıkıyoruz hadi şimdi aşağı iniyoruz vs zor olur yani... bi şekilde sığılıyor eve sen dert etme bunu
öyle olursa salona sehpa gibi küçük bi masaya anca pastayı koyarız ben konsept masası hazırlamak istiyorum

Annenizin fikri bana mantıklı geldi
Ben o gün mutfağımı kimsenin görmesini istemem.

Canımm salon küçük demişsin o zaman hazırlıkları da misafirlerinde oturma düzenini de üst kata yap bence , kahveler içilir yüzük takılır sonra erkekler salona iner bayanlarda oturma odasında (üst katta) otururlar . Biliyorum konsept masa hazırlamak istediğini o yüzden üst kat müsaitse üst katı hazırla sen amerikan mutfakmış az çok görünücek mecbur yapıcak bişey yok düzen önemli tabii

amin teşekkürler
evet öyle de olabilir ama kahve olayı
Birşey olmaz ya. Benim evimde açık mutfak,ondan sanırım bana çok normal geliyor. Ha ben eş namzetimin kahvesine binbir çeşit baharat koyacağım,canına okuyacağım kahve faslında kimse görmesin diyorsan bilememŞaka bir yana birşey olmaz bence. O kadar kahveyi yukardan taşımak,git gel yapmak bana daha zor göründü ne yalan söyleyeyim.

öyle de olmuyor işte kahvelerin salonda içilmesi gerek
yani mutfak görünsün artık ona yapacak bişey yok yaşlılar da salonda kalsın yukarı çıkmasın pasta kesimini görmeyiversin

öyle de olmuyor işte kahvelerin salonda içilmesi gerek
yani mutfak görünsün artık ona yapacak bişey yok yaşlılar da salonda kalsın yukarı çıkmasın pasta kesimini görmeyiversin

Neden illa salonda içilmesi gerek kııız oturma odasında içsinler ne olcak aa aaaaa sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…