burda anlatılan her seyı yasamıs ve 2 aydırda sözu atmış bırı olarak söylüyorum kesınlıkle ama kesınlıkle ne onun ne kendı aılenızın tasvıp etmedıgı bır ılıskı bır ewlılık yasamayın ben 23 yasında neyın dogru neyın yanlıs oldugunu anlamıs olarak soyluyorum asla asla ve de asla bır kere bıtmıs bır ılıskıye tekrar baslanırsa sonu hıc hayırlı gelmıyor Allah sıze bır kere yol gösterıyor ayrılmanız ıcın fırsat verıyor ama sız bende dahıl hayır dıyoruz bu boyle bıtmıycek sevıyorum asıgım falan fişman en uzun ask acısı bıle 3 ay suruyor alıskanlıklardan vazgecmek zor olan ewlenınce aynı ewe gırıceksınız en uzun 8 sene surucek askınız sonra alıskanlıklar baslıycak cocugunuz olucak ve erkek yavas yavas sızden sıkılıp aılesıne kayıcak o zaman ne yapmayı düşünüyosunuz cevrenıdekı buyukler olmaz dıyosa bence kesınlıkle olmaz bugun yarın aılesıyle ılgılı bır konuda tartıscaksınız gelmeseydın onların senı ıstemedıgını bılıyodun dıycek en basıt örnek bence yol yakınken ayrılmanız hakkınızda en hayırlısı